Jump to content

Sexylubb1

Medlemmer
 • Content Count

  11634
 • Joined

 • Days Won

  9

Everything posted by Sexylubb1

 1. Er ikke et veldig bra alternativ for meg, dessverre. Barnehagen ligger ikke ved kjørbar vei men innerst i en gangsti/privatvei. Sånn ellers har det ikke blitt særlig med gåturer, nei.
 2. Virker som om kommunen har helt sluttet med å strø sand/grus her i Bergen. Fortauet og gangveier har vært livsfarlige i dagesvis. Men de er ute og salter, da. Bare synd det regner bort før det fryser flekkvis på igjen.
 3. Og spanske aviser skriver om et nytt utlån.
 4. Sexylubb1

  PL Gameweek 19

  Innlegg fra Tottenhams høyre side blir mål. Nevn en mer ikonisk duo.
 5. Sexylubb1

  PL Gameweek 19

  Hvorfor i h er ikke det straffe til Son?
 6. Føler dette er noe nytt nå. Selskaper gjør det vanskelig å gjøre noe annet enn å ringe. Det er akkurat som om de ikke ønsker å motta klager/hjelp fordi all slik hjelp fører til lønnsutgifter eller noe (høres jo ut som en økonoms logikk).
 7. Jævlig irriterende for fansen når det ikke virker. Når det virker er det jo kjempemorsomt (som f.eks. mot United, Southampton). Problemet er jo at Tottenham ikke har gode nok forsvarsspillere til å stå i mot innlegg. Så en statestikk som viste hvordan lagene slapp inn mål. Før i går hadde Tottenham 3 fra åpent spill (+ en eller to fra selvmål, som jeg ikke husker kom fra åpent spill eller dødball). Resten kommer fra dødball, og stort sett hver eneste gang fra vår høyreside. Innlegget i går var jo og fra denne siden. Det viser jo to ting. Vi gir bort for mange dødballer på den siden på slutten av kampene (Jeg ser på deg, Aurier!) og vi er elendige på å forsvare innlegg - og av en eller annen grunn spesielt fra den siden. Forsvaret var jo håpløse i går og på målet i mot. En som gjør en halvhjertet forsøk på å klarere og en som ikke klarer å gå inn i duellen med en angrepsspiller som får snu seg og heade med bakhodet(?!) inn i mål!!! Blæ. Højbjerg har gjort mye for å stabilisere laget, men det at han har hevet den lagdelen viser bare at vi ikke har gode nok forsvarsspillere lenger. Spesielt i duellspillet på innlegg.
 8. Son hadde en I stanga rett før da, det må jo sies. Men blæ.
 9. Hvorfor gjør Tottenham alltid dette?!
 10. Den har ikke forsvunnet. Fysikk og gravitasjon er til de grader fortsatt til stedet i alle typer transport og konstruksjon.
 11. Sinnsykt dårlig måking i Bergen.
 12. Det gjør vi jo åpenbart ikke, fordi vi har utviklet andre metoder slik at vi ikke trenger 500 mennesker til å flytte noen tusen tonn med stein. Nå holder det stort sett med en lastebil, en kran, en sjåfør og et par forbrenningsmotorer. Men hvorfor er det så utrolig for deg at man med en praktisk kjennskap til matematikk og fysikk kan flytte veldig tunge gjenstander? Det er jo på ingen måte slik at dagens måte å flytte og frakte på er noe grensesprengende annerledes enn før? Vi bruker fortsatt motvekt, hjul og krefter for å dytte ting. Taljer og skrustikker er helt vanlig. Det vi stort sett ikke har i dag er viljen blant massene (og politikere) til å akseptere byggverk som tar flere generasjoner å gjøre ferdig.
 13. Tror de bare må dele det med kongressen?
 14. Tråden handler om TV-serien "Ancient Aliens". Hvorfor er det så vanskelig å tro på at folk har gjort slikt? Vi gjør det jo i dag?
 15. Men dette beviser jo ikke noen ting, og spesielt ikke at Aliens har gjort det. Du setter jo her fingeren på problemet med serien, og forfatteren den bygger på: "You can't prove it's not Aliens".
 16. Hvorfor skulle de ikke få lov til det? Ancient Aliens er ikke en konspirasjonsteori? Det er en ganske uoriginal måte å tjene penger på å blande sammen begreper som "teori", "historie" og "beviser". Den største feilen programmet gjør er å ikke slippe til folk som har motstridende synspunkter til hva krøllhår tror på. Det er ikke noe i veien for å ha marginale hypoteser og synspunkter men det er veldig dumt å fremstille det som sannhet på en TV-kanal hundrevis av millioner har tilgang til og som i utgangspunktet fremstilte seg selv som en seriøs historiekanal.
 17. Jaggu bra at de tvinger gjennom dette og ikke Fulham sin syting ble tatt til følge. Tottenham har vel den trangeste spillelista som det er allerede om en ikke skulle måtte vente på når det passet Fulham å spille.
 18. Ajax var på vei til å kjøpe Højbjerg og. De får virkelig til det der med å kjøpe nesten-spillere fra PL. Regner med Haller blir en like stor suksess som Tadic, Blind osv.
 19. Så man kan ikke ikke ha mobil bankid mer, om man vil ta buss?
 20. Hvis du vil ha rottene bort, så ja? Hvorfor skulle en luke i veggen din forringe prisen noe mer enn et pågående rotteproblem? Du kan jo evt bare avtale at hullet skal tettes og veggen settes i stand igjen (sparkle og samme overflatebehandling du har nå) slik at det ikke vises etter at rottene er borte?
 21. Nå var det noen som ba meg kjøre tingen jeg gir bort til andre siden av byen. Og flere som ikke svarer etter jeg har sagt ja og spurt når det passer å hente. Kanskje jeg burde lært leksa snart og lagt ut ting til en hundrings...
 22. Gir bort noe på finn. "hei jeg er interessert kan hente nå" "ok. bare du kommer før 1930 er den din" *stillhet*
 23. Spørsmålet er vel om Tottenham satte noen form for presedens selv om det var en annen Cup.
 24. Walker og Jesus er på benken i dag, så da er vel de ferdig får en håpe.
×
×
 • Create New...