Jump to content

Sexylubb1

Medlemmer
 • Content Count

  11079
 • Joined

 • Days Won

  9

Sexylubb1 last won the day on August 26 2018

Sexylubb1 had the most liked content!

Community Reputation

9182 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22760 profile views
 1. Det er jo vanskelig om han faktisk ikke har nok folk til å gjennomføre oppgavene i butikken. Og han er antageligvis den eneste som har en særlig uavhengig stilling som er unntatt AML når det gjelder overtid selv om timene han prater om virker helt utrolig.
 2. Jeg skjønner ikke helt dette. Er det ikke daglig leder/butikksjef i de forskjellige butikkene som ansetter folk og lager timelister? Hvorfor gjør du ikke noe med det?
 3. Jeg trodde det var snakk om lyd inne på selve stadion for spillernes del?
 4. Welcome to my life. Pluss på evig kjekling mellom ekteparet etter noen øl og masse skriking på de to voksne jentungene som bor hjemme. (Ja, de NAV-er og. Riktignok berettiget ufør så det kan jeg ikke klage på utenom at de er hjemme hele tida. Utenom årets faste cruise, selvsagt). Skjønner ikke hvordan de har råd til så mye øl og røyk. Selv om de ikke gjør noe annet.
 5. I det minste demonstrerer de ikke mot pandemien lengre?
 6. Er tydeligvis billetter til Toronto fra Oslo via Island for 216€ i høst/vinter. For de som tør.
 7. Høyreradikale, og mindre radikale, i USA som selv står hardt på sine rettigheter om bevæpning og opprør som tydeligvis ikke synes det er greit når det er "venstresiden" som gjør det.
 8. Fordi i Benbjoverden er den siste negative informasjonen sannheten både nå og frem i tid. Om Arsenal taper første kamp i en sesong rykker de ned med ny poengrekord, for eksempel.
 9. Klag til de da. Du betaler for service.
 10. Nei, fordi Meny har en policy om at folk ikke skal trenge å vente i kassa. Flere folk på jobb, altså. Og derfor dyrere varer.
 11. Du linker til en sak som viser hvorfor nettavisens sensasjonelle oppslag er feil og hvor det mest oppsiktsvekkende er at NRK har gitt ut informasjon om hvem som har tilhørighet i fagforeninger. Du, eller snarere Elin Ørjasæter, sammenligner også en organisasjon hvis oppgave er å favne flest mulig med en organisasjon hvis oppgave gjelder for en veldig liten del av befolkningen. Det store problemet til rettsvesenet er ikke at NRK får litt under en halv promille av statsbudsjettet i tilskudd. Det er derimot at de havner i en utrolig skvis mellom et krav fra regjeringen om at de skal spare penger under et effektiviseringspåskudd samtidig som de ikke får lov til å effektivisere. Dette i tillegg under en relativt konservativ regjering som hevder at de vil prioritere rettstaten og politiet men gjør det motsatte. Hvorfor er dette naturlig? NRK klarer forøvrig oppgaven sin meget bra med 90% av Norges befolkning i løpet av dagen er innom et NRK-medium eller produksjon og over 80% er tilfredse med oppgaven de utfører som allmennkringkaster. Og ja, det er å strekke det langt å hevde at rettsvesenet kun dekker en liten del av befolkningen. Det er en fordel for de fleste med et rettsvesen som kan gjøre oppgavene sine innen fristene vi har bestemt at de har. Men så gjør jo også deler av rettsvesenet det i dag.
 12. Høy/god utdanning er ingen garanti for noen ting som helst. (Eller ingen garanti for PK-indoktrinering, som noen sikkert ville skrevet).
×
×
 • Create New...