Jump to content

Sexylubb1

Medlemmer
 • Content Count

  11229
 • Joined

 • Days Won

  9

Sexylubb1 last won the day on August 26 2018

Sexylubb1 had the most liked content!

Community Reputation

9279 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22949 profile views
 1. Det kommer jo veldig an på hvilken del av lammet og tilberedelsesmåte.
 2. Den kebaben du tror er fra "østen" er vel strengt tatt fra Tyskland og akkurat den versjonen du får i Norge er vel så norsk som det får blitt. Når det er sagt: Pinnebrød og grillpølser over bål!
 3. https://www.theguardian.com/environment/2020/aug/05/deadly-diseases-from-wildlife-thrive-when-nature-is-destroyed-study-finds
 4. Høres forbilledlig ut. Dessverre er naboen under en familie som hytter med neven og skriker til barn på lekeplassen nedenfor om å være stille og vise hensyn kl 7 på kvelden mens han fyrer opp anlegget rundt midnatt selv. Er det varm skjer sistnevnte med alle vinduer og dører åpne og lyden ekstra høyt slik at de kan sitte ut og høre på mens de sigger. Alt dette skjer under vår balkong og våre soveromsvinduer.
 5. Har ikke noe i mot at folk har sammenkomster, har TV for høyt, barn som leker osv. Så lenge de kutter ut i rimelig tid på kvelden på hverdager og ikke holder det gående hele natta eller hver jævla helg. BRL jeg bor i er ekstremt relaxed på det meste. Du kan gjøre stort sett hva du vil. Det er drøssevis av unger som løper rundt i gangene og på utsida. Sånt er helt greit. Det er så vidt jeg kan huske kun to personer som har fått muntlig advarsel fra styret om å roe seg. Idiotene som dessverre bor rett under meg (ja, jeg klagde - men det gjorde alle de andre i oppgangen og) og en ungdom som av en eller annen grunn ikke klarte å la være å forlate garasjen og veien utenfor uten å stå å kjøre gassen på motorsykkelen i fem minutter før han dro midt på natta hver jævla natt og ikke tok hensyn til fart ift barn og andre på dagtid (blindvei som kun går til vårt BRL).
 6. Da tipper jeg du enten er aklimatisert og/eller har høy grense for hva som irriterer deg eller så har du vært heldig med naboene. Og det kommer også veldig an på hva slags type bygg det er snakk om. Eller kanskje du er den naboen som bråker?
 7. ❤️ de som øker farten når du prøver å kjøre forbi.
 8. Tror du Røkke og Gjelsten ergrer seg over at kommunisten Michlelet alltid fikk prate på VM-sendinger?! Han har jo aldri spilt fotball mens de faktisk har eid fotballklubber!
 9. Det er ikke konfirmert av klubbene men Tottenham har visst kjøpt Højbjerg fra Southampton. Walker-Peters er ventet å bli solgt til Southampton snarlig.
 10. Ok. Men damene du skriver om ønsker ikke å spille herrefotball.
 11. Da er det avgjort. Hangeland har spilt CL og kvinner må dermed pelle seg ut av studio. Jeg ringer TV2 sporenstreks!
 12. Nei, drit i kvinnfolk. Gi oss flere alkoholikere som bare er på TV2 fordi de er fra Bergens-området og har spilt en sesong eller fem i PL! /s
×
×
 • Create New...