Jump to content

Sexylubb1

Medlemmer
 • Content Count

  12056
 • Joined

 • Days Won

  9

Sexylubb1 last won the day on August 26 2018

Sexylubb1 had the most liked content!

Community Reputation

9640 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23678 profile views
 1. Og siden børsene har løpt løpsk har de kunnet bruke veldig mye. Men de skal ha for at de begrenset seg og satt ned prosenten fra 4 til 3, selv med det eneste* partiet i Norge som ønsker å fjerne regelen på laget. Uansett så var påstanden at de "sosialistene" som skal inn i regjering kommer til å bruke mer. De sosialistene var de samme som innførte regelen i utgangspunktet... *Jeg vet ikke om Rødt ønsker å fjerne regelen. De ønsker imidlertid å la fondet kjøpe opp/tilbake norske bedrifter som Equinor, Telenor, kraftselskaper osv.
 2. Merkelig påstand all den tid bruken av oljefondet har økt sinnsykt under den sittende regjeringen. Også om man ser bort i fra koronautgifter.
 3. En fagforening er jo en politisk interesseorganisasjon? Selvsagt ønsker de å fremme politiske partier de mener støtter deres saker?
 4. Synes ikke det var en veldig stor forskjell, jeg. Faktisk mindre enn hva jeg hadde trodd gitt at det er snakk om en gruppe mennesker som vil ha det vanskeligere for å få jobb og som kulturelt i større grad "lar damer gå hjemme". Det man kan se er at foreldre uten innvandringsbakgrunn i større grad bruker kontantstøtte til å utsette barnehagestart noe mens flere med bruker hele perioden. Hadde vært interessant å se en statestikk over hvor mange av de som går full periode på kontantstøtte hvis barn aldri starter i barnehagen.
 5. Helt uenig. Helt vanlig norsk talemåte. Om man I tillegg oppfører seg som en dritt, ikke takker osv, da er det noe helt annet.
 6. Her hvor jeg bor (brl med mange barnefamilier og en del kommunale boliger) er det kun min familie som benytter kontantstøtte. Og det er kun fordi dama ønska å være lenger hjemme med minsten. Alle de med bakgrunn fra Afrika og Syria sender unga rett i bhg ved første anledning...
 7. Dette var spesielt. Her jeg bor er det flere kommunale boliger hvor familier på 6 bor på 2-3 soverom. De voksne, i alle fall fedrene, har eller ønsker seg jobb. Barna går i BHG og SFO.
 8. Men ingen spiller i forsvar! Bjørkan er vel den nærmeste men faren tok vel aldri steget opp fra u21?
 9. Per Egil Flo, men han er bare en nevø. Sønnen til Jostein er jo tilsynelatende midtstopper men virker å ha lagt opp.
 10. Nei, jeg stilte spørsmålet som en kuriositet ettersom det var typ 6 utpå der som har fedre som spilte under Drillo.
 11. Jeg støtter i utgangspunktet Rødt på at man må deltid og vikarkulturen til livs. Men jeg er også enig med deg i at disse byråene ikke bare er djevelen. En del av problemene kan løses ved bedre lovgiving og så kan bemanningsbyrå fortsatt eksistere i en litt annen rolle enn i dag. Men, jeg er jobbsøker nå og har kommet for et stort problem. Mange potensielle arbeidsgivere ønsker å leie meg inn via et byrå for å ta det de kaller prøvetid. Hvis ikke det er å pisse AML oppi rassen så vet ikke jeg...
 12. Er de sønner av tidligere landslagsspillere?
 13. Kan Norge stille fullt lag, med noenlunde grei kvalitet, bestående kun av tidligere landslagsspilleres sønner nå? Det kan jo ikke være mange posisjonene det mangler alternativer?
×
×
 • Create New...