Jump to content

awesnes

Medlemmer
 • Content Count

  2839
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1856 :)

About awesnes

 • Birthday 04/14/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16564 profile views
 1. Alltid greit med å vite hva budsjettet dit er før man kommer med anbefalinger.
 2. Mange muligheter... https://prisguiden.no/kategorier/gressklipper?f[10336][]=Manuell
 3. Folk i fotogrupper på facebook som legger ut elendige bilder og får masse skryt....
 4. Min lokale Mega kjører nå iallefall tilbud på ting og tang. Var der senest i går. Men nå blir sikkert folk grenseløst irritert på OT....
 5. De har fortsatt tilbud, men de markedsføres ikke via kundeavisen.
 6. Tar vel strakser fra den skifter fra digitalzoom på hovedkameraet til 5x kameraet.
 7. Får svare meg selv jeg da.. Fikk den i gang igjen uten noe hard reset. Kom inn i "sikkermodus", da funket den som den skulle, og tok en restart. Kjører Nova laucher og startet den igjen. Prøvde å fikse noen widgeter som ikke fungerte og da jeg skulle fikse den ene begynte den å tulle igjen. Gjorde det samme med sikkermodus igjen og fikk avinstallert den appen. Tror det var det som gjorde det, for nå virker den som den skal igjen.
 8. Hmmm, oppdaterte telefonen min i dag, og nå er den helt tullete. Får tastet inn pinkode og telefonkode og får opp startskjermen, men etter noen sekunder begynner den å blinke litt før den går helt i svart. Trykker jeg på av/på-knappen så dukker fingeravtrykksensoren opp et lite øyeblikk. Kan også ta printscreen ser det ut som. Får også opp advarslen om at talekontrollen er utilgjengerlig når jeg trykker lyd-ned-knappen. Noen tips? Får kontakt med pcen via kabel. Hard reset neste?
 9. Er det noen mulighet for å fjerne vibrasjonen når man stille alarmen (når man drar time/minutt"viserne" til rett tid)? Har prøvd å lete, men finner ikke noen steder der det evt er mulig.
 10. Leie? Eie? Borettslag? Hvis det er borettslag så hør med de før du gjør noe mer, det er kanskje noe de dekker.
 11. Nå har vel ikke Color Line noe med denne bussen å gjøre da (utenom at bussen er med på båten da). Det er jo Finn Carlsen Turistbusser AS som arrangerer disse turene.
 12. Bare hos meg at seriebildene ikke legger seg i riktig rekkefølge ? De fleste gjør det, men plutselig kommer det et bilde som skulle vært et helt annet sted. På Samsung s7 en min var det mulig å lage gif'er av seriebildene, er det jeg som ikke har funnet den funksjonen eller er ikke det mulig på p30pro?
 13. Gress er vel kanskje ikke så kresen på jord? På et så lite område ville jeg vel kanskje ha gått for ferdigplen.
 14. Har hørt at det er en del begrensninger på disse kupongene, men at butikkene ser det som god reklame å være med på og derfor godtar de dette.
 15. Adapter og norsk grenuttak er gull, da kan du lade flere ting samtidig...
×
×
 • Create New...