Jump to content

djgudleif

Medlemmer
 • Content Count

  2921
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by djgudleif

 1. Skulle gjerne fått julegavene en dag før, så kunne jeg pakket det inn og gitt det bort dagen etter. Same shit every year.
 2. Nedetid i "skyen" gjør at jeg ikke får ladet bilen i parkeringsgarasjen. Skyløsninger skal ikke ha nedetid. Da gjør dere sky helt feil.
 3. Folk bør skaffe seg tykkere hud. Makan.
 4. Hvorfor i alle dager skulle det være feil å si at noen er homo hvis de er det?
 5. Chatbots som bare er en mer avansert faq. De gjør jo ikke noe nyttig, det er fortsatt kun mennesker som kan forstå hva jeg sier og vet hva de må gjøre. I 2006 ish var det mulig å ha en chatbot som venn på MSN. Den hengte med på konteksten i samtalen akkurat like mye som Google assistant gjør i dag. Altså ikke i det hele tatt. Siri er er kanskje det beste man kan få og det sier litt. Så kundeservice-chatboten som er lagd av et lite norskt firma har ikke SJANS til å være noe som er i nærheten av Siri. Og Siri er ikke noe bra heller. Bare dropp det, teknologien har ikke kommet noe vei med dette siste 15 år. Heller ikke hos gigantene. Meningsløst.
 6. https://www.vg.no/nyheter/i/JJn7vX/fhi-foreslaar-utvidet-aapningstid-for-matbutikker-og-alkoholsalg-foer-jul Forelso dette i mars/april jeg da. Er dere trege?
 7. https://www.midtnorskdebatt.no/meninger/ordetfritt/2020/11/30/Der-kom-den-23086573.ece Skjønner ikke poenget. Utrolig slitsom måte å skrive på.
 8. Dustete finansiering av tjenester. Er virkelig abonnement løsningen for alt? Jeg skal ha EN ting, vil ikke bli belastet hver måned hallo
 9. I første omgang kan vi slutte å gi de statsstøtte.
 10. Alle Jehovas vitner burde vært landsforvist. Få ut pakket.
 11. Obligatoriske e-læringskurs. Hvorfor må de være så barnslige på et vis? Jeg er ikke 7 år.
 12. Hvorfor mener du det? Jeg sier jo i innlegget at den ikke eksisterer i den formen som mange folk tror. Men det eksisterer jo noe som heter jomfruhinne. Hu berta i artikkelen brånekter for at det eksisterer i det hele tatt, og det er feil. https://no.wikipedia.org/wiki/Hymen
 13. Alternativet er at de ikke bruker tamponger fordi de er redde. Feilinformasjonen kommer fra familier og indoktrinering, ikke tampongprodusenter. Så ja, de bruker et gammelt utdatert uttrykk, men betrygger likevel de som tror på det fordi de er hjernevaska.
 14. https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/1B7Pwq/tampongprodusentene-svikter-oss-fremdeles Hun her er skikkelig sint fordi "jomfruhinne" blir nevnt. Hun mener den ikke eksisterer, men den eksisterer jo. Heter egentlig hymen. Det er ikke det folk tror det er, sant nok. Men hun har åpenbart ikke gjort noe særlig research på egen anatomi.
 15. Fikk meg faktisk jobb som utvikler i staten, tjener 130k mer. WOoh
 16. Nå har de lansert mulighet for skriftlig samtykke for sex... som kan bli trukket tilbake muntlig. Hva er vitsen da?
 17. Jeg har Viaplay for å se luksusfellen. De har fjernet reklamepausen, men de har sånn "etter pausen", vignetten til luksusfellen to ganger og så en recap. Det tar jo sånn 20-30 sekund bare det. Ganske irriterende når man betaler for noe.
 18. Frontend er mye mer enn å klaske inn bootstrap og egentlig er slik design et annet felt. Du skal kunne consume API-er og lage dynamiske applikasjoner. I frontend jobber man mest med javascript (react/vue/angular/vanilla) etter min erfaring. Ofte skal ikke frontend folk faktisk designe nettsiden men realisere et design og koble seg til en backend. Det kommer likevel an på hvilken liga man jobber i. Noen lesser alt på to-tre utviklere, mens andre jobber i større team der rollene er fordelt. Forøvrig vil jeg si at konsekvent bruk av margins, en bra font og litt grafikk gjør en nettside profesjonell. Bootstrap sørger for dette, men også at nettsiden er responsiv. Hvis man ikke har vært borti mye webdesign så bryter man fort med designprinsipper. Det finnes i dag godt etablerte regler og stilretninger som bør følges, fordi det er det brukerne har et forhold til. Det kan utfordres til en viss grad, men da bør man være god. En annen ting, i min jobbsøkerkarriere har jeg aldri sett noen som har Python i backend, men det er nok en investering for fremtiden. Jeg har sett for det meste C#/.NET og PHP (som er på vei ut) Til slutt vil jeg anbefale å sjekke ut Blazor som kanskje blir the new shit.
 19. https://www.godt.no/anmeldelser/restaurant/i/PR3ReR/restaurantanmeldelse-refsnes-gods-der-tiden-staar-stille?utm_source=vgfront&utm_content=row-14 For en sur og pompøs anmelder. 875 for en fireretters er vel ikke akkurat dyrt. Dvs hvis man kunne kjøpe én rett, så ville det kostet 218kr. Det er jo billigere enn normale restauranter.
 20. Hvorfor ikke kjøpe noe helt jalla? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=190299237 Da får du mer oppmerksomhet enn en 2008 audi som ingen ville snudd seg etter. Det er jo det som er viktig når man kjøper bil. Denne passer rett i prisklassen din og vil gi deg MASSE babes
×
×
 • Create New...