Jump to content

djgudleif

Medlemmer
 • Content Count

  2913
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

djgudleif last won the day on March 13 2018

djgudleif had the most liked content!

Community Reputation

6834 :)

About djgudleif

 • Birthday 08/07/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

43857 profile views
 1. Nei, det gjør jeg nok ikke. Jeg lar det passere, hvis det blir en tvist så tar det for mye av min tid og energi. Jeg føler jeg har en sak med tanke på trekk i lønn som ikke ble varslet, men orker ikke gå den veien. Jeg hadde som nevnt tidligere ikke reagert dersom det aldri ble en lønnsøkning. Realiteten er vel at jeg ikke skulle fått mer lønn forrige måned, bare at jeg fikk smake det denne måneden. Hvorfor de ikke justerte dette tilbake forrige måned lurer jeg på, da de fikk vite om dette før lønnsøkningen skulle tre i kraft.
 2. Jeg hadde ikke reagert om arbeidsgiver satte lønna tilbake til opprinnelig nivå, men å faktisk trekke meg er som å ta tilbake en bursdagsgave fordi noen gjør det slutt. Man lar det LIGGE rett og slett. Jeg synes det er ubegrepelig sleipt og det forandrer mitt syn på nåværende arbeidsgiver for alltid. Hvis jeg ikke hadde tatt ut feriepengene nå, så hadde jeg gått på en smell denne måneden for å si det sånn, og når de ikke engang sier fra så driter de loddrett i meg. Da gjør jeg det samme tilbake.
 3. Ja, jeg skjønner det, men det er jo smålig? Hva om jeg sa opp et halvår senere? Skulle de trekt meg i lønn for 6 måneder? Jeg sier uansett GOOD RIDDANCE nå ja.
 4. Nei, har ikke hatt noe skriftlig avtale på dette. Har forøvrig ikke noe skrevet under noe skriftlig avtale på økt lønn, så blir kanskje ord mot ord... Men det kommer jo frem i lønsslippene. Men de har jo ikke lov å gjøre noe trekk uten å spørre meg?
 5. Hei, i sommer fikk jeg tilbud om mer lønn, for at jeg skulle bli værende i jobben. Dette skulle gjelde fra august. Jeg sa ja til dette. Det kom etterhvert et uventet kult jobbtilbud, som jeg sa ja til. I forrige måned fikk jeg lønning med lønnsøkningnen som utgjør ca 6-7 tusen. Jeg fikk lønn i dag, og har blitt lønnet etter mine gamle sats pluss at jeg har blitt trekt for det jeg gikk opp forrige måned. Hva er greia, er det greit?
 6. Folk som snakker dritt om McDonalds men spiser hatting-brød, hjelstekt rema-kjøtt og dampede fries som om det er bedre. McDonalds er gourmet
 7. Dama smeller dører i stedet for å ta ned håndtaket og dytte den. Skulle tro hun har lært for hjemme hos henne er det en løs lysbryter ved døra, så når de smeller døra så går jordfeilbryteren. Halve familien der smeller bokstavelig talt dørene så det blir strømbrudd. Det er den lyden, ristingen og lufttrykket som dytter på andre dører i huset så jeg blir helt matt, bare ha igjen døra forsiktig når du drar pls.
 8. Hvis de virkelig mente det kunne assosieres må det vel være god reklame uansett?
 9. Stackoverflow, for en møkknettside Jeg brukte en time på å formulere et langt spørsmål med kode og alt, men ikke en jævel svarte. Er det min feil? Og RECENTLY? Sist jeg brukte stackoverflow var over et år siden. For en nazi kukside.
 10. Folk som ikke kan noe om survival og bare dævver i skogen
 11. Ok, takk for info. Men hvis jeg ikke foretar meg noe skal jeg få de ved siste lønning, er vel slik jeg har oppfattet det?
×
×
 • Create New...