Jump to content

djgudleif

Medlemmer
 • Content Count

  2757
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

djgudleif last won the day on March 13 2018

djgudleif had the most liked content!

Community Reputation

6508 :)

1 Follower

About djgudleif

 • Birthday 08/07/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

43050 profile views
 1. At de skriver om MGP-stemmevåset i dag også. Altså. Når er det snart to døgn siden. Det er ikke interessant nok hendelse til å skrive om mer enn 4 timer etter det skjedde. Det er litt "oi, jaja".
 2. MGP. "I am GAY" Ingen bryr seg. Du er 20 år forsent hvis du vil skape kontrovers
 3. https://www.noroff.no/nyheter/nettstudier/921-cecilie-jeg-gleder-meg-til-a-laere-a-bygge-egen-youtube-kanal?fbclid=IwAR0OKYh0wl8eNFqrmTqhBmrq7SOcunI_aWuBXhYotd4HAlwdVKW2lEMJuu0 Jeg tror det har vært "tingen" siden... Ganske lenge. Ærlig talt er vel ikke YouTube noe trygg fremtid vil jeg påstå. Er mye lumsk som har skjedd der de siste årene.
 4. Hadde hatt mer til overs om en sixpack kostet 60kr og ikke 200kr selvfølgelig. Den budsjettposten hadde jo blitt mindre.
 5. Men man bruker konsekvent ord som "survive without a host" osv.
 6. Scenario: Klokken er 20:05. Alkoholsalget i butikken er stengt, men jeg plukker med meg en sekser. Jeg river av etikketen for scanning og skriver en lapp "slå inn denne på mandag du." Samtidig legger jeg ved 500kr for bryderiet. Det sitter ingen i kassen så jeg sniker meg ut med sixpacken. Er dette det samme som tyveri? Eller hvilket lovbrudd blir dette? Er aldri snakk om en konsekvens for kjøperen å skaffe alkohol utenfor ølsalget. Så ha man gjort noe ulovlig i så måte?
 7. Altså, sukkeravgift, alkohol, osv. Dere må da for faen vise litt selv-beherskelse. Fråtsende feite alkoholikere gjør at jeg ikke kan nyte dette. Dette er kollektiv avstraffing og derfor kommunisme på høyt nivå. stAtEn vEt bEsT
 8. Danmark gjør det mye bedre med alkohol. Og jeg driter i om noen andre ikke takler det. JEG VIL HA DET BILLIG.
 9. Har så kort vei til jobb, at bilen rekker ikke å bli varm.
 10. Elsker dette spillet, kan løse quests på så mange måter. Det er bare et MÅL, ikke en stegvis vei mot målet.
 11. Viruset er farlig fordi det ikke er så farlig. Hvis det dreper kjapt eller setter den infiserte totalt ute av spill så er det mindre sjanse for at andre blir smittet. Hadde dette vært et mer dødelig virus så hadde vi gjort langt strengere tiltak allerede. Spanish flu var også mildt og drepte få, men smittet mange før det muterte og deretter drepte mange. Et lignende type scenario kan være farligere i moderne tid enn noensinne. Så kan vi tenke oss hvor mye lettere det er å smitte hele kloden i dag:
 12. Ikke rart det er vanskelig å drive butikk når folk er vrange og sender ting tilbake
×
×
 • Create New...