Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

12 hours ago, Dubious said:

Nå som jeg er ferdig med Kyle XY, så angrer jeg litt på at jeg så serien da den ender på en cliffhanger.
De forklarer hva som var planlagt for sesong 4 på DVDn, som jeg fant på Youtube, så det forklarer litt og gjør slutten litt lettere å leve med. 

"Juice me, bitch!"

Har du en link til den YT-videoen?

Lenge siden jeg har sett serien nå, irriterte meg grønn over at den slutta på en cliffhanger sjøl så har liksom aldri frista å se den om igjen. Minnes å huske at sånn overall likte jeg den ganske godt.

Endret av Wheeljack
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Ser siste episode av The man in the high castle. Utrolig synd at denne ble kansellert. Var en veldig spennende serie med en skikkelig interessant vri på alternativ historie.. Håper folkene bak serien klarer å få til en avtale med et annet nettverk om å lage flere sesonger.. Tviler på at det skjer men håper det skjer.

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Malcolm in the middle dukket plutselig opp på recommended lista mi på disney+. Har ikke sett den på noen annen streamingtjeneste. De hadde  lenge problemer med musikkrettigheter, om de har fått ordna opp i det vet jeg ikke, men ser den har fått dvd release i tillegg. Var lenge kun mulig å se denne serien om man heiset jolly roger. 

https://www.imdb.com/title/tt0212671/

 

  

Lenke til kommentar
Mala skrev (11 minutter siden):

Én episode igjen av Better Call Saul nå, gode greier dette her! Ramla litt av under det, for meg, langdryge Mesa Verde styret eller hva faen de heter! 

Jeg mista litt konsentrasjonen mot slutten, så jeg er ikke helt i himmelen sånn som mange andre fans. Men definitivt en bra serie med en avslutning som er verdig serien ellers. Er litt spent på hva Vince Gilligan driver med nå.

Lenke til kommentar

Sesong 1 av "Quantico" var litt spennende, selv om jeg ikke var noen fan av hopping fram og tilbake, men sesongen handlet ihvertfall om Quantico og FBI.  Så ferdig hele sesongen på 2 kvelder/dager.

Sesong 2 har nesten ikke noe FBI, og ingenting Quantico.  Den er også mye dummere.  Karakterene i serien lærte tydeligvis ikke noe fra sesong 1. 

Lenke til kommentar
Mala skrev (18 minutter siden):

Andor i dag! Gleder meg til å komme hjem i fra jobb :)

Spent på denne!

Liker Mandalorian veldig godt, syns også Boba Fett er bra om enn mye mer varierende. Kenobi var bare rør, men Andor håper jeg kan bli noe! Rogue One er vel tross alt kanskje den beste filmen siden den org trilogien. I mitt hode i alle fall. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...