Jump to content

Kajac

Medlemmer
 • Content Count

  4996
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4976 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Samme her. Veldig redd for nye restriksjoner. Joda, de sier nå at Covid er kommet for å bli og vi må lære å leve med det, men så snart noen skriker høyt i media så skulle det ikke overraske meg om nye restriksjoner blir aktuelt.
 2. Det handler vel om psykologi for å få folk over på kortbetaling. Det første jeg gjorde når jeg kjøpte elbil var å registrere brikken min på alle de kjente ladeoperatørene. På den måten bruker jeg aldri appene, bare brikken (omtrent som et kort). Men det krevde jo en halvtime med forarbeid. Men så er jeg også over gjennomsnittet teknisk oppegående. At bestefar med doro-telefon skal forstå seg på dette har jeg ingen tro på, og det er jo betalende kunder dette også. Kortbetaling er derfor en enkel måte å gjøre ladestasjoner mer vennlig ovenfor skeptikerne.
 3. Ikke gi opp, men tilpasse oss den fremtiden som kommer enten vi vil eller ikke. Vi er tross alt planetens mest tilpasningsdyktige art.
 4. Hvem bryr seg? Klimaendringene er kommet for å bli. Spiller ingen rolle hvor stor grad menneskene har medvirket til dem; vi vil aldri klare å få til en global enighet som kan stoppe eller reversere dem.
 5. Nja, er vel en HTML og JS-app som kjører i Electron eller hva de nå kaller seg disse dager. Ikke akkurat så vennlig med systemressursene etter min mening. Men utrolig allsidig, da.
 6. Etter 30 dager går den over i free modus. Da er det noen funksjoner man ikke får tilgang til. Disse er merket med stjerner i menyen. Aldri hatt noen problemer med nagscreens eller andre begrensinger. Enkelte funksjoner har du ikke tilgang til uten å betale. Thats it. BBedit er i hvert fall fast inventar på mine maskiner. Det er det nærmeste jeg har kommet Notepad++ for Mac, både når det kommer til funksjoner, syntax-highlighting og ressurskrav.
 7. Jeg bruker gratisversjonen. Den haregentlig alt jeg trenger 😅
 8. Nei, totalt. Men når "alle" får tilleggene, så er grunnlønn uvesentlig. Om man har 100 000 i fastlønn og 1 million i tillegg, så har du fremdeles 1,1 millioner i lønn. Tviler på teknikerne hadde vært fornøyd om de fikk en økning i fastlønn på 18 %, samtidig som de fikk redusert tilleggene sine slik at total økning var 4 %. Og ellers så klarer jeg bare ikke å synes synd i en bransje noen som har en gjennomsnittslønn på nesten 800 000 kr. De skal selvsagt få sin vanlige indeksjustering som alle andre, men 18 % klinger dårlig.
 9. Hvordan kan de forvente å få støtte til en streik når de er blant de 5 % best betalte i samfunnet og samtidig krever tidendes lønnshopp?
 10. Med tanke på utfallet, og ikke minst at de hele tiden har vært motvillige til forhandling, så var det et ganske idiotisk startkrav. Nå kommer i stedet lønnsmegleren inn og gir dem 4 % eller noe.
 11. Egentlig fornuftig. Alt dette kunne vært unngått om de hadde kommet med et mer fornuftig krav enn 18 % lønnsøkning. Eller vært villig til å forhandle.
 12. Trodde først det stod Nato og lurte på hva i all verden som hadde skjedd med Stoltenberg
 13. Hvorfor fyrer de opp kullkraftverk samtidig som de avvikler de langt mer miljøvennlige atomkraftverkene?
 14. Ganske ille i alle storbyene, ikke bare Oslo, selv om det er verst (by far) der. Men nå er det nå for engangs skyld slik at markedskreftene ikke hjelper befolkningen, men investorene. Og enkelte ting, som bla. boliger, burde aldri vært markedsstyrt.
×
×
 • Create New...