Jump to content

Kajac

Medlemmer
 • Content Count

  2528
 • Joined

Community Reputation

1869 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om du søker litt rundt på forskjellige jobber, tror jeg du kan klare å få tilsvarende, selv utenfor oslo. Stedene du nevner er jo forholdsvis nære oslo, da.
 2. Fikk omsider svar fra politiet, med et forelegg. 6 måneder uten førerkort, og 13000 kr i bot. Det var omtrent som forventent, så har akseptert forelegget for å bli ferdig med saken Er sikker på dette hadde tatt lenger tid dersom jeg faktisk hadde akseptert førerkortbeslaget. Jeg fikk også en innkallelse til Bergen Tingrett i forbindelse med det midlertidige førerkortbeslaget (sikkert fordi jeg ikke vedtok det). Er det noe jeg trenger å gå på, nå som jeg allerede har godtatt forelegget?
 3. Helt ærlig så er det logisk at den plassen frigjøres til bruk av noen som faktisk HAR bil. Ofte er det for få parkeringsplasser, og da er det veldig kjipt for de andre beboerne om en plass står ubrukt. Bruker du plassen til noe i det hele tatt? Eller vil du bare ha den for å ha den?
 4. En DevOps engineer er personen(e) på teamet som er hovedansvarlig for infrastrukturen (servere, build-løsninger, deployment-systemer, etc). De er som regel ikke utviklere, evt. driver de med utvikling relatert til infrastrukturen. En DevOps-utvikler er derimot en hvilken som helst utvikler som jobber i et DevOps-team, enten det er frontend, backend eller fullstack.
 5. Denne gir jo ikke mening i det hele tatt. DevOps er en måte å jobbe på, ikke et fagfelt. Det er ingen som er "devops-utvikler". Du kan være både frontend, backend og fullstack-utvikler og jobbe som med devops. Og at de skiller mellom apper og programware? WTF?
 6. Kan dere få tilbake muligheten til å merke en tråd som løst, som også fremhever "løsningsinnlegget"?
 7. Siden jeg har mistet førerkortet, vil jeg ikke ta sjansen på å kjøpe noe som ikke er lovlig. Ikke interessert i å være uten førerkort lenger enn nødvendig. Men jeg ser at HX X7 også fåes med sperre på 20 km/t. https://e-wheels.no/produkt/el-sparkesykkel/hx-x7-el-sparkesykkel-16667 Hva er fordelen med denne kontra de jeg linket til, bortsett fra prisen?
 8. Ja, er mange som prøver seg. Men så lenge du ikke påstår at noe er perfekt eller strøkent, har de som regel lite å stille opp med. F.eks. aldri selg en bil som rustfri, med "motor i perfekt stand", "plettfritt interiør", etc.
 9. Hvilken av disse er best? https://www.multicom.no/segway-ninebot-es4-lovlig-elsparkesykkel/cat-p/c1000566/p1500013495 https://www.multicom.no/xiaomi-mi-m365-pro-lovlig/cat-p/c1000566/p1500013493 Noen som har noen erfaringer? De ser veldig lik ut på spesifikasjonene.
 10. Burde jeg ikke fått et infoskriv eller noe sånt i det minste? Synes informasjonen jeg har fått fra politiet er veldig dårlig.
 11. Nå er det gått halvannen uke siden beslaget. Har ikke hørt noe, eller fått noe som helst informasjon, verken fra politi eller SVV. Burde jeg ikke fått noe informasjonsskriv eller noe om prosessen videre? Er dette vanlig? Har forsøkt å kontakte politidistriktet som beslagla førerkortet uten hell.
 12. Selg bilen som reparasjonsobjekt, opplys om alle feil du har hatt med den, og ikke påstå at noe er perfekt eller feilfritt. Da er du som regel trygg.
 13. Tviler. Windows hello, faceID, etc kjenner deg ikke igjen dersom du tar skjegget en gang.
 14. Storbritannia minner mer og mer om et korrupt diktatur.
 15. Kajac

  Liker dere ostepopp?

  What the fuck? Edit: Det originale innlegget til TS var noe sånt som dette: Fritt sitert etter X109
×
×
 • Create New...