Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som vet når Interstellar blir å finne i butikkene? Sitter å hører på soundtracke på spotify nå, og herregud for en fantastisk soundtrack. Den lokale kinoen ødela mye av filmopplevelsen min pga. sprengt sub/bass. Hver gang det ble mye bass hørtes det ut som om det var fjellras. Og i tillegg til at det satt 2 feite gosser ved siden av meg som hadde med seg 10kg godteri hver. Faen så irritert jeg var. Gleder meg sinnssykt til å få sitte alene i stillhet å nyte denne på blu-ray hjemme.

Men likevel var det kanskje en av mine aller beste kino opplevelse ever.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ai, J.K. Simmons er solid i Whiplash. Liker Miles Teller, men gud hvordan Simmons bærer og fanger oppmerksomheten. Du trenger ikke å være interessert i tromming for å like filmen heller, fordi det er mer en universal film om hva det koster å bli best. Litt bedre enn hva Black Swan i grunn gjorde (som jeg og likte godt).

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Fikk omsider sett Westworld og Silent Running, filmer som fattern har prata om etter å ha sett dem på kino som guttunge.

 

Westworld var bra. Jeg var redd den ville bli litt cheesy, men jeg synes ikke det. Artig konsept, og Yul Brynner var konge som morderisk robot, lenge før Schwarzenegger. Blu-ray-en var også god.

 

Silent Running var ålreit, men jeg kan nok skjønne at den i dag er så godt som glemt. Hadde litt samme stemning som Moon (Duncan Jones har sagt han var inspirert av denne). Douglass Trumbull hadde regi, et navn jeg bare kjenner fra 2001 og Blade Runner, hvor han sto for spesialeffekter. Føyer seg inn i rekken av dystopiske science fiction-filmer fra 70-tallet. Fattern påsto at Star Wars ikke imponerte særlig, da han allerede hadde sett slike roboter i Silent Running.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...