Jump to content

ClarkGable

Medlemmer
 • Content Count

  1516
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

226 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Film nr.2 har noen elementer fra The Book of Eli. Men tror nok ikke det er den.
 2. Farhat, The Prince of the desert. Den kom i 2004 da. Så passer kanskje ikke. A fantastic new animated series was directed by Giuseppe Laganà and also it was released by Mondo TV with Rai Fiction and The Animation Band as co-producers. They concern the adventures of the young prince Farhat and his friends, in search of the seven scattered pieces of the magical crystal called the Shariman.
 3. Det som står skrevet om filmen Skoleklassen(2007) stemmer med det du sier. Klass, som den også går under. Filmen er fra Estland da.https://www.imdb.com/title/tt0988108/parentalguide https://m.youtube.com/watch?v=rlHro10nJ7I
 4. https://reddit.app.link/rIAWUP9hu0
 5. Litt sent på året å fiske nå kanskje. Men på Sjusjøen, 20 km opp fra Lillehammer stasjon, er det noen fine fiskemuligheter. Her fra Lunken, på Lunkefjell. Bildet 1 er tatt for ca. 6 uker siden. Bildet 2 er tatt på Fredag morgen, 08.00. Det begynner å bli høstfarger. Bildet 1: Bildet 2:
 6. Dogtooth, 2010. Fra regissøren av The Lobster, 2015.
 7. Ruckus, 1980.https://jjchandler.wordpress.com/2018/04/19/it-was-rambo-just-with-starbuck-ruckus-1980/ Fant den selv, til slutt. Det var ved en tilfeldighet, da jeg var inne på en Tumblr bruker sin side, som var om 80 tall’s filmer og annet stæsj. Det ledet meg inn på en ganske bra forum om sykler, å bra Dirt Bike scener, i filmer. Å der var den. Det virker som minnet mitt om den var ganske spot on også. Ikke verst, da jeg var rundt 7-8 år, da jeg så den.
 8. Noen filmer med trekk du nevner i film 1: -The Big Lebowski ( med Julian Moore, fra Short Cuts, som du nevner selv. Hun spiller pussig nok maler/kunstner i begge filmene) her er iallfall lokasjonen riktig. Closer. ( Her er handlingen satt i London. Så lite trolig at den er riktig). Frida. Her er settingen i Mexico tror jeg. Så det er feil.
 9. Klar igjen i år. Dalte å dalte på rankingen siste 10-12 rundene sist sesong. Brente av 2. WC på et helt feil tidspunkt. Prøve å være mer taktisk, helt ut i år.
 10. Film nummer 1 er i seng med fienden, med Julia Roberts.https://www.imdb.com/title/tt0102945/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1
 11. Jeg mener at rating under 6, er en indikasjon på at filmen er veldig svak, eller skuffet mye, sett i forhold til forventningene.hvis folk har høye forventninger, eller trodde de skulle få noe annet en det de faktisk fikk. Det siste gjelder nok en av mine personlige favoritter. Lady in the water, av M. Night Shyamalan. Den er ratet 5.6 på IMDB. Å mange ble nok skuffet,da de husket M. Night sin The Sixth Sense. Et par andre filmer jeg liker svært godt, som står med lav rating, er Superman 3, 1983 ( 4.9), å Cherry 2000, 1987 (5.5). Dette er jo typisk filmer med relativt få, men dedikerte fan. Jeg tror som jeg nevnte over at disse lave ratingene kommer av at en del folk som drar å ser film på kino, ikke helt vet hva de reiser for å se, noen ganger, å derfor blir veldig skuffet. Folk som kanskje bare kjenner til Steven Spielberg og Quentin Tarantino, eller lignende. Jeg slenger med The Paperboy, 2012 mens jeg er i gang (5.8). Med Zac Efron, Matthew McConaughey, Nicole Kidman, John Cusack.
×
×
 • Create New...