Gå til innhold

Filmvenn

Medlemmer
  • Innlegg

    16 521
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Filmvenn vant dagen sist 15. juni 2015

Filmvenn hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Filmvenn

  • Bursdag 07. okt. 1989

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

39 520 profilvisninger

Filmvenn sine prestasjoner

4,4k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er skremmende mange som ikke forstår noen ting som skjer i The Boys. Det er folk som nå i sesong 4 er regelrett overrasket over Frenchie er bifil. En karakter vi tidligere har sett hatt en emosjonell episode fordi "vennen" hans tok OD, hatt trekant med en mann og dame, og sagt han ønsket mannlige og transstrippere på fester. Men det er først nå de skjønner han er homofil/bi? Og selv om det er ganske teit å snakke om klesstilen, siden menn som liker å kle seg i farger og sånt kan være hetrofile eller bi (Baz Lurhmann, Prince og sånt), så føler jeg også at Frenchie aldri har vært kledd som han skal være en heterofil mann heller. Uansett ser jeg mange av de som er overrasket over Frenchie er de samme som ikke forstår at bruken av Stormfront i sesong 2. Der er karakteren literally å poengtere konservative sin flørting med nazister. Du får det ikke mer tydeligere av flørtingen mellom en som Homelander og Stormfront. Ja, serien latterliggjør flere politiske sider, men konservative og kapitalisme er literally the butt of the joke for å si det sånn. Hele det ekstrem kaptialtiske konseptet rundt The Seven og alle andre superhelter under Vought er jo klinkende klart. Bare ler så hardt av tanken av de som sier "hold politikk ute av underholdningen min" er de samme som ser The Boys uten å forstå hva serien forteller.
  2. Oi, her var det mye spredning av misinformasjon. Systemet ble ikke endret på grunn av Barbie. Faktisk lenge før det.
  3. Hæ? Er dette nok en sånn person som sitter å gamer, og ikke får med seg egentlig noen ting? Hva ga ikke meningen i den historien, i dette universet? At vi ikke får vite hvordan han ble en ghoul er kanskje fordi det ikke er en historie som er relevant for historien denne sesongen. Det er fremtidige sesonger hvor sånt kan utforskes, og med slutten av sesong 1 så gir det enda mening hvorfor det passer bedre. Det er ingen regel på at alt rundt en karakter skal forklares i første sesong, spesielt når det ikke er så relevant til den faktiske historien som fortelles, og kanskje fordi historien der er mye mer komplisert. Pluss denne serien har tre forskjellige hovedkarakterer å balansere i sesong 1. BoS var merkelig ja, men det er ganske tydelig poenget. Spesielt med tanke på hva de potensielt kan ha blitt etter både Fallout: New Vegas og Fallout 4.
  4. Jeg får alle seriene deres gjennom screenersiden deres selv, så jeg betaler heller ikke og får seriene deres ofte måneder før på screenere - så mye er de villig til å spille på lag med anmeldere som jeg ser respekt av. Men Bad Sisters glemmes her. Big Door Prize hvis du liker litt tankefull komidrama. Nå kommer Bad Monkey snart som jeg ser veldig fram til og. Vince Vaughn som avdanka politimann i Florida. Solid cast der.
  5. Veldig flott å se han vinne prisen, selv om jeg er litt usikker på hva han egentlig vant for i Cannes. Vant han på grunn av navnet til hans besteforeldre, som er Ingmar Bergman og Liv Ullman. Eller vant han på grunn av filmen? Hvorfor ga NFI akkurat denne filmen nesten 7 mill, når plottet er så likt Barn av Dag Johan Haugerud. Nå med litt mindre politikk, men mye samme historien - men dette er for tidlig for meg å akkurat si for sikkert da. Personlig tror jeg mer på at han vant på grunn av han gjorde en bra regi som fikk fram en solid av Renate Reinsve. For hvem elsker Renate Reinsve? Jo, filmfestivalen Cannes. Ikke rart det kan bli en slam dunk, og han vinner da.
  6. AppleTV+, tjenesten med de beste TV-seriene ingen ser på. Det burde nesten bli deres slagord. 😪 Genuint produserer ApppleTV+ de beste tv-seriene akkurat nå, spesielt innen science fiction, men mye bra ellers også slik som krim som Slow Horses.
  7. Furiosa og Hit Man, noen veldig gode filmer til å starte filmsommeren.
  8. Hvem såret deg? Kan du beskrive woke? Er woke i rommet med deg akkurat nå? Waller-Bridge var med å gjøre Mr and Mrs. Smith om til en av de mer voldelige og seksuelle seriene på TV akkurat nå.
  9. Det er ikke en film, men et stykke på West End i London. Please informer deg selv litt før du poster memes. Den Romeo & Juliet-filmen til Hailee Steinfeld er nærmest robba for all dialogen fra Shakespeare, og burde nesten hete noe annet enn Romeo & Juliet.
  10. Slow Horses var en storfavoritt hos meg av TV-serier i fjor. Kom godt inn på topp 10 den der. Så langt i år så er dette mine favorittserier: Shogun X-Men 97 Baby Reindeer Ripley Fallout Er overrasket over hvor bra X-Men 97 ble. Her er det virkelig noen som har forstått X-Men som står bak manuset. Karakterbruken er excellent. Episode 5, 7 og 9 er virkelig solide skrevet tv-episoder i år som er det beste vi har sett rundt X-Men på film og TV utenom Legion og Logan. Ripley er noe av det beste visuelle lagd for TV i år, og det i svart-hvitt. Men så er jeg veldig svak for denne historien, og ikke minst skuespillet til Andrew Scott.
  11. Datteren til The Goat, Shea Whigham det der. Synd at nesten hele verden aldri så hans fantastiske rolle i miniserien Gaslit.
  12. Jo, men plaktene er fremdeles fake. Og det ene prosjektet eksisterer heller ikke.
  13. Ingen av de posterne er ekte. Og en Black Widow og Hawkeye-serie er ikke utivkling heller. Så what's the deal?
  14. Ferrari har hatt litt dårlig opplegg fra STX. De skulle originalt ha alle regionale rettighetene til filmen, og vurderte første å slippe filmen via kabel-tv kanalen Showtime og Paramount+. Men så solgte de rettighetene til Neon for amerikansk distrubsjon, og Sky Cinema/Black Bear i UK. STX som har alle rettighetene ellers. Filmen får heller ikke slipp på kino i Frankrike, og kommer der først på Amazon Prime Video, som kan være en mulighet her også i Skandinavia. Ryktes at American Fiction også kommer Amazon Prime Video først i Norge og andre land i skandinavia, men slik jeg forsto så hadde førstnevnte en mindre visning. Ser ut som at The Iron Claw kommer til Norge likevel på kino, men veldig begrenset virker det som.
  15. Filmen får ikke norsk kinodistrubsjon. Samme gjelder også American Fiction og Ferrari.
×
×
  • Opprett ny...