Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Et avisinnlegg som forteller at jeg hater kvinner, etterfulgt av at jeg lapser forfatteren kan ikke se bra ut. Jeg har fortalt folk at det ikke er sånn jeg er, men det kommer ikke fram hos kvinner som allerede har bestemt seg.

 

Jeg har også postet dette i kvinnfolklogikk-tråden.

 

Lapser?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1. oktober ble bankkortet mitt slukt i en minibank, helt uten grunn. Jeg snakket med banken flere ganger, de garanterte at kortet "lå trygt" og ville bli sendt til meg i posten i løpet av noen dager. Etter tolv dager hadde jeg fortsatt ikke fått tilbake kortet mitt, så jeg ringte banken og etterlyste det. Da viste det seg at banken ikke hadde mottatt kortet mitt fra vaktselskapet som tømte minibanken, altså: kortet var borte, ingen visste hvor det var. Jeg måtte da sperre kortet og bestille et nytt. De garanterte at det nye kortet skulle komme i posten i løpet av 7 - 10 dager. Nå har det gått 11 dager (ni virkedager), og kortet har fortsatt ikke kommet. Jeg ringte banken på nytt, og joda, de hadde sendt kortet, men de mente det var merkelig at det ikke hadde kommet ennå. Jeg fikk beskjed om å vente til i morgen, dersom kortet ikke har kommet til meg da, så har det kommet på avveie, og jeg må sperre kortet og bestille et nytt - IGJEN. Herregud, tror jeg KLIKKER snart! Aaarghhh. Makan til dustete opplegg.

Lenke til kommentar
Et avisinnlegg som forteller at jeg hater kvinner, etterfulgt av at jeg lapser forfatteren kan ikke se bra ut. Jeg har fortalt folk at det ikke er sånn jeg er, men det kommer ikke fram hos kvinner som allerede har bestemt seg.

 

Jeg har også postet dette i kvinnfolklogikk-tråden.

 

Det som er like irriterende er at jenter kan snakke så dårlig de vil om menn/gutter, og hvordan vi er 2 år lengre bak de mentalt, eller at jenter er så mye bedre enn oss på alle måter. Generalisering much?

Lenke til kommentar

Dette blir rett og slett for dumt. Jeg er enig i likestilling, men er ikke dette å overdrive en smule?

«Jeg vil ikke diskutere dette, det går ikke an å diskutere med jenter.»

Dette utsagnet for eksempel, har ingenting med kvinnediskriminering å gjøre. Jeg tror hver eneste gutt i den alderen har sagt det der minst en gang. Dessuten syns jeg at en del kvinner slår for hardt til mot kvinnediskriminering. Ytrer man en eneste uskydlig kommentar som denne her, blir man anklagd for kvinnediskriminering. Sier jenter noe sånt til en gutt, da er det ingen som bryr seg. Det er greit nok, kvinner ble dårlig behandlet for en del år siden, men det har man da rettet opp i dag. Nå for tiden virker det faktisk som at menn er de som blir diskriminert. :nei:

 

*edit: leif

Endret av Therawyn
Lenke til kommentar

Dette er offtopic, men jeg må bare komme med en sidenote til den artikkelen som var lenger opp i tråden:

 

Hun jenta som har skrevet det innlegget kan jo umulig ha noen særlig klar virkelighetsoppfatning. Dette er KUN en teori fra min side så ikke ta dette alvorlig ment. Jeg tror grunnen til at det er fem ganger så mange menn i lederstillinger i Norge enn kvinner henger igjen fra gamle dager. Ikke fordi kvinner ble diskriminert, men rett og slett fordi at det ikke var noen plass for kvinner i tunge yrker der sterke menn jobbet tre ganger så fort, løftet fem ganger så mye og bedriften tjente x ganger så mye penger på produksjonen i forhold til hvilket tempo kvinner ville ha hatt. Ergo var det flere menn ute i arbeidslivet som i senere tid har påtatt seg/fått/søkt og vært kvalifiserte til lederstillinger på bakgrunn av erfaring/lang yrkesaktivitet. Går man 20 år tilbake i tid var det kanskje 20 ganger så mange menn i lederstillinger? så at det "bare" er 5 i dag er jo et greit fremskritt.

 

Igjen så kan man ta et annet eksempel. En viktig lederstilling er ledig. En kvinne rett fra skole (type høyskole/universitet, BI, NHH etc./o.l.) og en 55 år gammel mann som har jobbet seg vei i systemet i 40 år og er bare noen hakk nedover rangstigen i forhold til stillingen som er ledig. De søker på samme stilling. Hvem får den?

 

Jeg kjenner jeg blir mektiv provosert når jeg hører kvinner mene de skal få likestilling bare fordi de er kvinner. Prester noe. Vis dere frem. Vis at dere er kvalifisert på lik linje med menn så skal jeg gi sympati dersom dere ikke vinner frem.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

"Jeg gidder ikke diskutere dette, det går ikke an å diskutere med jenter", var faktisk noe jeg sa. Jeg var alene i en diskusjon mot fire jenter, som alle skulle rope i munnen på meg, derfor meldte jeg meg ut av diskusjonen. Jeg sa det akkurat slik jeg følte det da, men de skulle være vrange. Det var ikke noe jeg mente alvorlig.

 

at de fleste som ringer inn til 1888 forventer at vi er umenneskelig raske til å søke opp nummer. Sykt mange sure og gretne folk som ringer inn, og blir sint når vi ikke fikk med oss feks stedsnavn/riktige stavelser.

 

Det virker da sånn på reklamen deres. Han fra 1888 bruker ti sekunder i kontrast til 1881.

Lenke til kommentar

-At Chuck sesong 3 ikke begynner før i Mars

-At jeg må lære om salmer av alle ting i norskfaget på VGS2 rett etter man har pint seg gjennom norrønt. Hater det forbanna drittfaget, har ingenting med norsk og gjøre lengre i det hele tatt.

-At jeg har en skrudd døgnrytme

-At det ikke er helg.

-At det er 40 skoledager (+-) til juleferie.

-At jeg ikke klarte å vente med julebrusa til Desember

-At jeg er såpass sliten i hodet etter skolen at jeg ikke gidder å dra på treningsenteret i det siste.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...