Jump to content

Nostalgisk

Medlemmer
 • Content Count

  3693
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

398 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ja, jo, selv om de er pene behøver de ikke nødvendigvis å være bra kjærestemateriale. Mange av de damene der er råtne egg og prinsesser i egne øyne som er litt for godt vant til å få hva de vil ha. De vet at de kan ha loads med issues, være kompliserte som fy og snappy som rakkern, for menn vil likevel gå over stokk og stein for å få klørne i dem og niholde på dem så lenge som mulig. Utseende betyr litt, selvsagt, man må finne noe fascinerende og pirrende rundt vedkommende, men kan du leve med henne. Hvis pen er alt hun er, så kan ikke dette bringe noe særlig med seg. En gang kommer hverdagen og sexen er kanskje ikke like spennende lenger - hva da? Kanskje hun også rekker å bli gravid i mellomtiden. Tenk litt rundt dette. Man må fremfor alt fungere godt i hverdagen, ikke bare i senga. My to cents.
 2. Jo, de har lokale på Majorstuen en plass, om jeg ikke husker alldeles feil.
 3. Kul låt og drøy video (vet ikke om den er ekte eller ikke, men kul farkost likevel): http://www.youtube.com/watch?v=H5e-JUBMU9A
 4. Jakken kaster jeg ikke. Jeg synes den er pen. BTW, hvorfor nerd og hvorfor aseksuell?
 5. Er det kun den knappen i midten som skal være kneppet på en tweedjakke!? Eller? Nå er jeg forvirret.
 6. Grændsen Skotøimagasin har også Loake.
 7. lol Det er jo det... Eh, jeg er over middels opptatt av mote og jeg er samtidig en heterofil mann med kjæreste.
 8. Det var en liten jentegjeng som dro på jentetur sammen til syden på vgs. De skulle feste i en uke sammen. Dette skulle bli så kult! Resultat: 4 av de totalt 5 kom gravide tilbake til Norge.
 9. Ja, jeg prøver å unngå dette. En liten logo a la hesten til RL er ok, men der stopper det. Jeg får nesten krampe i øynene når jeg ser damer med LV-vesker av typen monogram. 100 logoer på alle bauger og kanter. Jish!
 10. Kom over denne nettsiden når jeg surfet på youtube. Et firma som tilbyr banekjøring med F1 bil i Sverige. http://www.vrooom.no/Kjoer-selv/Formel-1 Dette hadde i hvert fall vært en fin julepresang for min del.
×
×
 • Create New...