Jump to content

co2

Medlemmer
 • Content Count

  4711
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

98 :)
 1. Mange som driver å ser video på tv via dlna? Bruker Bubbleupnp appen og det funker veldig bra, lurer bare på om noen vet om en metode for å få subtitles?
 2. Errh.. har folk fått den? Får ingenting selv via update
 3. Skal bestille en miniPC for madammen, for en lengre tur i utlandet. Er snakk om noe billig/brukbart. Har funnet disse som virker ok, men klarer ikke helt å tolke hva som er ytelsesforskjellen: http://www.netonnet.no/art/data/laptop/skjermstorrelse/mini-pc/acer-aspirev5-123-12104g50nss/193670.3001/#tabs http://www.mpx.no/acer-aspire-v5-131-116-hd-slv/783705#!tab:extra Er det egentlig noen forskjell?
 4. Etter å ha sett Dantes Peak begynte jeg å reflektere over likheter filmen hadde med Jurassic Park: Jeg ønsket flere av de uskyldige hovedpersonene døde. Morbid nok er det kanskje barna som topper listen over verdige til en grusom død. Hvilke forslag har vi til plagsomme idioter som overlevde, men alikevel fortjente en forferdelig død?
 5. Skulle gjerne hatt et Case-mate tough, men finner det ikke på noen norske sider. Forslag til hemmelig plass den finnes?
 6. Havnet igår i en heftig diskusjon med to økonomer(Revisor/Controller) som hardnakket påstod at USA var mulighetenes land, at det var MYE lettere å bli rik der og mye mindre undertrykkende(individet, økonomiske muligheter, etc) Mitt poeng var at det var betydelig vanskeligere å i det hele tatt få jobb der enn det er i Norge, at lønnsnivået i alle tilfeller ikke var "skyhøyt" som de sa, og at hvis det virkelig var så lett å bli rik i USA som de sier så burde man kunne se det i statistikken, noe man virkelig ikke gjør(ja, noen blir veldig rike, men ikke voldsomt mange heller.) - Ja, du kan vel ha større muligheter som nordmann i USA om du reiser bort, men for amerikanere er det en stor andel som ikke har ressursene til å oppnå høyere utdannelse og videre få jobb. Noen som vet om tall som sammenligner, proposjonalt, inntjening/formue mellom USA og Norge/europa? Forøvrig: http://utrend.tv/v/9-out-of-10-americans-are-completely-wrong-about-this-mind-blowing-fact/
 7. Men nå er det vel ikke sånn heller at thorium kan anvendes til praktisk bruk enda, så spørsmålet var rettet mot de tekniske aspektene.
 8. Hva er det som hindrer bruken av Thorium?
 9. Er det realistisk at batteriteknologi kommer til å utvikle seg noe særlig mer heller har vi nådd et teoretisk tak?
 10. Herre satan. Skulle prøve å bruke Primen til anlegget via bluetooth, og da oppdager jeg at slikt ikke funker heller med primen. Er jo bare en tredjedel av funksjonene som er tilstede. Noen andre her som har prøvd å presse gjennom retur etter at det har gått over ett år? Kjøpte for 1,5 år siden og ser at asus garantien som følger med har 24mnd(med mindre jeg tolker det feil?)
 11. Neeeeeeeeei! Skulle bare google hvor Littlefinger dro, siden jeg ikke husker det, så får jeg se en grusom spoiler. Faen ta internett
 12. Veggen er dekket med løs(kan dytte den inn et par mm) glassfiberstrie, så da må vi rive den ned, slipe/rive limrester og så sparkle. Det er en fordel at den sitter løst på betongen, men lettveggene sitter den bom fast på. Vil ikke det være problematisk å fjerne? EDIT: Dumme meg, bare å feste rett utenpå dette. Vi fikk påpekt at å tapetsere på veggen på ny ville føre til samme resultat som nå, at den løsner etter noen år grunnet temperatursvingninger. Hvor godt vil rehab gips feste seg til veggen? Men å bygge ut veggen så mye for mdf høres brutalt ut, spesielt når vi må gjør det med kjøkkenet også, som er lite nok fra før. Andre punkter er at vi ikke får skjult ledninger(som på bildet) inn i veggen med gips vil jeg tro, kontakter som står utfelt på vegg må borres ut for å bli innfelt, samt at gjenstander som skal henges opp på vegg må bruke murplugg/etc. Dette er utfordringer som kan klares, så de estetiske tingene er noe jeg må ta opp med madammen. Huff, skal ikke være lett dette her nei.
 13. Hei og hå Etter å ha nettopp kjøpt en leilighet er vi i gang med oppussing. Veggene er en blanding av betongvegg(mot naboleilighet og litt yttervegg) og lettvegg. Istedefor å kave med glassfiberstriene og alt som hører med har vi etter råd fra fagmann lyst å satse på MDF plater. Da trenger vi topp og bunnsvill med stendere cc60, hvilket gir meg to utfordringer: 1. Svillene må vel være beine siden veggen er noe ujevn et par steder, slik ikke platene står feil i forholdt til hverandre. Hvordan får jeg dette til? 2. En radiator har to vannledninger til seg som går fra tak til gulv, på det nærmeste er disse 2cm fra veggen. Fagmannen sa at MDFen ville bygge lite ut, men da lurer jeg på hvor små svillene/stenderen kan være uten at det blir et problem? MDFene jeg har sett på er 10mm, hvilket gir 10mm til svill... er det brukbart? Kanskje jeg må omgå rørene? Bilde:
 14. Fandens oldemor. Hvordan i huleste blir jeg kvitt det at "feil ord" kommer opp i ordbok/autocorrect når jeg skriver? Skal skrive "som" men i stedet kommer "Søm" opp, selv om jeg trykker som hver gang. Kan jeg slette/korrigere dette?
×
×
 • Create New...