Jump to content

Lightningwolf

Medlemmer
 • Content Count

  4094
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

99 :)

About Lightningwolf

 • Birthday 02/22/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hadde drept E-Sport delen om de ikke lot det gå litt tid så de profesjonelle kunne "mestret" hver "expansion."
 2. Regner med at Cristoph Hartmann her mener at det er vanskelig å få karakterer i spill til å vise følelser uten fotorealismen. Ser det er mange som nevner at de har følt forskjellige ting når de har spilt, men det blir jo noe helt annet. Så en som nevnte Aeriths død i FFVII, spilleren ble lei seg, men det var ikke mye følelser i karakterene i spillet egentlig. Noen som så game enginen til Square Enix på E3? Det var jo ikke helt fotorealisme det heller, men det var faen ikke så galt heller.
 3. Skulle prøvd meg på dette om det ikke hadde vært for militær tjeneste i Januar...
 4. http://www.computerandvideogames.com/360383/blizzard-exec-echoes-windows-8-catastrophe-comments/?cid=OTC-RSS&attr=CVG-General-RSS Blizzard er tydligvis enige, så er her det ikke bare Gabe som frykter for Steam.
 5. Fikk innkalling til militæret i Januar så da gir vi faen i hele skolen for øyeblikket og jobber heller fram til da.
 6. Teknisk sett ja, men er jo egentlig 2 skjermkort på 6GB hver, så er vel for det meste bare 6GB du egentlig får uansett hvordan man vrir og vender på det. Tar forbehold om at jeg kan ta feil her, men er sånn jeg har skjønt det hvertfall.
 7. Etter Mass Effect 3 skal jeg vente med å kjøpe dette spillet, vet det er et annet team som lager Dragon Age, men DA:2 var heller ikke fantastisk, så Bioware får faen med gjøre seg fortjent til pengene min denne gangen hvis de vil ha dem. ME3 slutten svir for faen enda når jeg tenker på den.
 8. Imponert over skjermen på den bærbare der, men ellers er det heller lite som interesserer.
 9. Er som Alienware dette, man betaler i huet og ræva for noe som egentlig er helt meningsløst. Kabinettet i seg selv koster vel det hvite ut av øyet, for ikke å snakke om at for gaming så er vel i7en bortkastet, og man kunne spart noen tusen på å bare ha en i5. Og når man først skal ha slike komponenter så vil det vel også funke bedre å bare kjøre vannkjøling istedenfor 8 millioner vifter.
 10. Har vært mer lekasjer runt Xbox en PS4, Nå det kan være at Sony e bedre til å holde på hemligheter men på meg virker det som MS er tidligst ute her, ville gjettet jul 2013 for xbox og PS4 noen måneder etter. Men Microsoft tjener enormt på Xbox 360 enn så lenge, så det er ikke noe hast for MS å få ut en ny boks. På toppen av dette er det jo ingen tvil om at MS gjør Xbox om til et mediesenter først og fremst, men likevel er de avhengige av å ha de tidlige kjøperene, og dette blir gamere. Med tanke på at de uansett vet de selger et rimelig antall konsoller uavhengig av slippvindu, er jeg helt sikker på at MS drøyer helt til våren 2014 med å lansere en ny boks.Sony derimot har finansielle problemer som aldri før. Derfor tror jeg det haster mer for dem å få ut en boks. Akkurat som med MS vet de at de at de kommer til å selge et gitt antall konsoller til de tidligere kjøperene, og derfor kommer de til å starte salget med å tjene penger på hver boks. Ved å lansere i høsten 2013 regner de med ekstra salg på bakgrunn av julekjøperne. Er det ikke bare konsoll delen av Sony som sliter finansielt da? Trodde Sony hadde mer enn nok penger i de andre avdelingene sine som TV og PC utstyr til at de kunne spytte inn cash der det trengs?
 11. Felica Day var jo konge utrolig nok. Likte denne episoden, kan det være de endelig fant noe som kan kverke Dick&Co?
 12. Så... Hva nå? Det virket veldig som en sesongavslutning syns jeg. Hva skal de siste 2 handle om nå?
 13. Syns det er vanskelig å gi karakter til spillet. 99% av det var en 10/10, og den siste 1% var 1/10 og ødela hele inntrykket, tror jeg må gi spillet 2 karakterer, 1 for slutten og 1 for resten.
 14. Lista er så jævlig bullshit. Lurer på hvor denne avstemningen foregikk, hvem stemte? Hvilken aldersgruppe? osv osv. Hvis det faktisk er en majoritet som mener CoD:BO har den beste avsluttningen i spillverdenen skal jeg slutte å skylde på utvilklere når spilla deres suger altså, er jo tydligvis det folk vil ha.
×
×
 • Create New...