Gå til innhold

Nei til pride 2024!


Anbefalte innlegg

Markiii skrev (2 timer siden):

Legning og seksualitet er noe som gjerne ikke er synlig utenpå, og barn som da er "annerledes" vil kunne føle seg alene.

Det er slett ikke forvirrende for små barn å få vite om verden. Man må bare tilpasse det til alderen.

Du argumenterer med at små barn ikke skjønner noe uansett, så det er null poeng i å ta dem med på arrangementer, høytider, tradisjoner, osv.

Det er stor forskjell på å fortelle barnehagebarn at folk er forskjellige og glad i forskjellige folk (og at det er helt greit og naturlig), og å la de få se pride-parader med halvnakne SM-kledde folk som simulerer sex, og tyte hodene deres fulle med at kanskje du egentlig er et annet kjønn enn det du er født som. Noe som bare er forvirrende for de aller fleste barn i den alderen. Samt at min mening er at barn uansett bør skjermes fra temaene sex og seksualitet når de er så små.

Små barn skjønner mye og er ganske smarte, men de er også veldig lette å påvirke og forvirre. Og ja av erfaring kan jeg si at mye går over hodene på dem, og ender opp med at de lager seg sine egne fantasier og vrangforestillinger som kan være skremmende, selvom voksne forsøker å rettlede og forklare. Endel lærdom kan godt vente til de er mer mentalt utviklet og klar for det. En "pedagogisk regel" å forholde seg til når man har med barnehage- og småskolebarn å gjøre, er at man kan fortelle og utdype når barna selv viser interesse og spør. Ikke presse ting på de som ikke er naturlig å forholde seg til for alderen deres.

Edit: jeg har aldri sagt barn ikke skjønner noe uansett og at man ikke skal fortelle barn noe som helst. Slutt å putt ord i munnen på meg!

Endret av Trippelure
  • Liker 6
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
4 hours ago, Markiii said:

Det er slett ikke forvirrende for små barn å få vite om verden.

Å få vite om verden skjer i en naturlig progresjon.
Med mindre barn blir stengt inne i huset sitt hele livet.

Det som faktisk skjer er at det plantes ideer om at de trenger ikke være det kjønnet de opplagt er.
Og at det kan byttes med et pennestrøk, litt doping og skalpell.

Se det fra en annen side da.
Ta de konservative kjønnsrollene som eksempel på annen form for indoktrinering som har irritert meg mye oppigjennom.
Som blir litt det samme, selv om det er rake motsetningen.

Det har vært normalt at jenter får utdelt rosa klær mens guttene får blått.
Og gjerne starter de verste materialistiske foreldrene med sminke og drit fra de er små. Er dette greit?

Det er jo ikke det, og da er det heller ikke greit å fortelle de at de kan skifte kjønn etter dagsformen.

Galskapen med påvirkning må bare ta slutt, og la barn være barn og få finne ut selv hvem de er.

Endret av Bing123
  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Trippelure skrev (44 minutter siden):

Det er stor forskjell på å fortelle barnehagebarn at folk er forskjellige og glad i forskjellige folk (og at det er helt greit og naturlig), og å la de få se pride-parader med halvnakne SM-kledde folk som simulerer sex,

Kanskje på tide å lære seg forskjellen på hva barnehager og skoler lærer om pride og hva som skjer i paraden. Barnehager og skoler har ikke noe opplegg i den paraden du sikter til. Det er stor forskjell.

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Bambi Thug....   Denne utvilsomt dyktige artisten----

Pro nazi-palestina...

I'm a queer...

I'm a witch...

 

Neste års eurovision så ønsker jeg å se noe enda mer opprørsk.  Noe som vil riste samfunnet til grunnvollene....

En velkledd, velstelt person som skriker ut: Jeg er HETEROFIL og KRISTEN!

Tenk hvor mye hat vedkommende kommer til å få!

  • Liker 5
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
On 19.5.2024 at 7:43 PM, torbjornen said:

Kvifor ikkje organisere din eigen festival?

Det er faktisk et veldig godt spørsmål. Ikke at vi som ikke har en avvikende seksualitet eller kjønnsidentitet føler et behov for det, selvsagt, og det er vel nettopp derfor at det aldri kommer til å skje, heller, men jeg har lenge støttet idéen om at man kanskje burde ha vurdert å begynne å arrangere en Straight Pride festival, en feiring som er prikk lik vanlig Gay Pride, og hvor alle er velkomne, men hvor normbekreftende kjærlighet og kjønnsidentitet står sentralt i stedet, ikke bare for å for én gangs skyld kaste glans over oss, i mangel av et bedre ord, vanlige, men fordi det også så tydelig ville ha illustrert at de hardeste tilhengerne av vanlig Pride, gjennom sin kamp mot det heteronormative, ikke bare er blitt anti-hetero, men at de også har mer til felles med de hardeste motstanderne av vanlig Pride enn hva de liker å innrømme. Bare prat om Straight Pride, og de blir sinna. Det er som en rød klut.

Lenke til kommentar
Brother Ursus skrev (På 19.5.2024 den 9:14 PM):

Jeg er også glad jeg bor i et land hvor folk kan gjøre som de vil.

Men jeg synes Pride burde handle om nettopp det - individuelle rettigheter. Inkludert retten til å være barn, fri fra indoktrinering og blotting. Pride-paraden bør ha 18 års-grense.

Det er jeg faktisk helt enig i, at pride burde ha 18 aldersgrense.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
endaen skrev (På 20.5.2024 den 11:31 AM):

Bryr meg 0 om Pride, og det plager meg ikke at de holder på. Er egentlig ganske lett å ikke delta. 

Men tar de pride inn i barnehagen og barneskolen, så setter eg grensen der. Har ingen verdens ting der å gjøre. 

Jeg er jo forsåvidt enig. Men hvis barn faktisk ønsker og ha et praid opplegg, da syn jeg at de kan feire det i nabolaget eller hjemme.

Jeg kan også bli litt provosert vis jeg ser barn del tar i selve pride toget og går som en drag queen, king, osv. 

Har ikke noe i mot at de vil også feirer, for aldel. En plass går grensen hos meg også. Praid i seg selv burde vært 18 aldersgrense.

Endret av TheDarkSycamore - SCM
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Markiii skrev (På 20.5.2024 den 11:59 AM):

Foreldre må da ha frihet til å ta med barna til paraden hvis de vil? Og foreldrene som ikke vil at barna skal se det kan jo bare holde dem unna. Jeg ser ikke problemet.

Tviler forresten på at barn tar skade av å se noen nakne lår.

Det er noe annet, vis de skal kun stå og se på. Og gå i selve praid bør være 18 årsgrense.

Endret av TheDarkSycamore - SCM
Lenke til kommentar
Markiii skrev (På 20.5.2024 den 11:59 AM):

Foreldre må da ha frihet til å ta med barna til paraden hvis de vil? Og foreldrene som ikke vil at barna skal se det kan jo bare holde dem unna. Jeg ser ikke problemet.

Tviler forresten på at barn tar skade av å se noen nakne lår.

Tror ikke de tar noe mer skade av det enn å se et russetog

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
qualbeen skrev (14 timer siden):

Hva er motivasjonen til FRI, når det gjelder å "lure" usikre ungdommer til å tvile på eget kjønn?

Hvis det er det du mener; at de fronter kjønnsbytte som en løsning, til barn og unge som ikke engang har følt kjønnsforvirring, eller lignende?

En eller annen form for motivasjon må FRI ha. Eller gjør de det bare med gode hensikter, og uheldigvis bommer innimellom? 🤨

Foreningen Fri drives av mennesker som har gjort det å fremstille seg selv og egen ideologi som normal overfor omverdenen til sin største misjon her i livet. Jo flere som havner i sekkekategorien skeiv (LBGQ+ osv), jo mer normalt framstilles det å være skeiv. Det Foreningen Fri driver med, er ikke annet enn misjon. Man kan i liten grad styre hvordan de påvirker egne barn, på samme måte som at foreldre har stor innflytelse på oppdragelse og påvirkning av egne barn, men i motsetning til konservativt kristne og andre som misjonerer, gis Fri tilgang til misjon overfor andres barn gjennom naive voksenpersoner i blant annet skoleverket og gjennom målrettede kampanjer for sin sak.

Mange som ufrivillig blir plassert i sekkekategorien skeiv er selv ofre i saken her. Voksne mennesker skal selvsagt kunne leve sine liv som de vil og uten å oppleve trakassering, men Foreningen Fri dytter ansvarlige voksne homofile, aseksuelle og andre som på en eller annen måte har havnet i sekkekategorien skeive foran seg, i sin ideologiske kamp, og nøler ikke med å snakke på vegne av andre.

I likhet med andre som misjonerer, er det ikke sikkert at medlemmene i Foreningen Fri er bevisst på hva de driver med, og heller ikke det at det kan innebære negativ sosial kontroll eller være moralsk betenkelig. For dem er frelse det viktigste, og målet helliger alle midler. Som i andre religioner er vitenskapen grei å ha så lenge den holder seg på riktig side, men det er også helt greit å parkere vitenskapelige tilnærminger, som at normalt utviklede mennesker bare forekommer i to biologiske kjønn, når disse vitenskapelige tilnærmingene strider mot Foreningen Fris egne dogmer. Det er også helt greit å lete etter "bortkomne barn" som er usikker på egen identitet der hvor de måtte finnes, slik at de får ansvarlig "hjelp" fra Foreningen Fris egen presteklasse av eminente kjønnsforskere og sexologer, helst uten motstand, innvendinger eller innblanding fra staten, foreldre eller andre som kan komme i veien for frelsen. Jo mer usikre og sårbare de er, jo mer trenger de frelsen, jo tidligere de kan rekrutteres, jo bedre er det. Hvis disse senere finner ut at kjønnskorrigerende behandling ikke var riktig for dem, er det synd for dem. De får de finne ut av livet og veien videre uten støtte fra Foreningen Fri, og da gjerne med et sterkt redusert nettverk, da deres tidligere venner føler seg sviktet.

Så motivasjonen fra Foreningen Fris medlemmer kan være ektefølt og styrt fra ens indre. Den er definitivt ideologisk, og det de driver med, har sterke likhetstrekk med misjon slik man kjenner den fra religionsvitenskap.

Endret av Cascada81
typo
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 2
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

Fri er en demokratisk og politisk medlemsorganisasjon med et bredt spekter av meninger. 

Å heise pride-flagget er noe helt annet enn å heise logoen til Fri. Regnbueflagget er et internasjonalt symbol for likestilling av skeive, mangfold og inkludering. På samme måte er det å delta i pride-paraden ikke det samme som å være enig med de politiske vedtakene til Fri.

Pridefestivalene og paradene, inkludert de som arrangeres av Fri har ikke noen politisk plattform. Alle kan delta uavhengig av hva de mener om politikken vedtatt i Fri. I fjor var alle de politiske partiene på Stortinget representert i paraden i Oslo, fra Rødt til Frp.

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Hva med  å flagge med hinduistisk swastika en måned eller to. Det er fint og inkluderende.
image.png.c5516dc2ae3ab79b19e61bde1f8399e1.png

 "Large Yellow Swastika auspicious symbol flag for any religious ritual, ward off negative energies, brings peace to the home, gain positive results, bring power in the house."

Quote

In Hinduism, the right-facing symbol (clockwise) (卐) is called swastika, symbolizing surya ('sun'), prosperity and good luck, while the left-facing symbol (counter-clockwise) (卍) is called sauvastika, symbolising night or tantric aspects of Kali.

Det er tross alt noe helt annet enn å heise dette.
main-qimg-06c1a4deb882b4a413c23279be73c1

Ellers så kan vi nøye oss med å heise norske flagg på offentlige bygg i Norge og slippe å ekskludere eller støte noen.

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 2
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
BadCat skrev (20 minutter siden):

Ellers så kan vi nøye oss med å heise norske flagg på offentlige bygg i Norge og slippe å ekskludere eller støte noen.

Det er nok de som blir støtt av dette også, som Jens Stoltenberg og Espen Bart Eide, men jeg er ihvertfall enig i dette!

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Trene Arnholdt skrev (22 timer siden):

Det blir med religion og Pride som med en penis.. Fint at du er stolt over den og viser den frem til de som vil se den, men ikke dytt den ned i halsen på meg! 

Det er egentlig sykt lett å unngå, jeg har fremdeles til gode å se så mye som et flagg, jeg ser dem som regel via pride motstandere aka høyreekstremister gjerne religiøse, jeg lurer på om ikke det er de som egentlig har mest interesse av å presse den pikken ned i halsen på folk, de gjør det så de kan fortsette sin agenda med å gjøre lgbtq folk til den nye jøden, godt hjulpet av fantasifull propaganda på internett.

Jeg kan forstå en viss krenkelse over det et ekstremt fåtall i pride paraden/bevegelsen gjør, noen som er mer eller mindre nakne i paraden f.eks, ikke at det plager meg, men det er jo lover mot sånt, men det er fremdeles ekstremt få som faktisk gjør sånt, de som gjør noe ulovlig kan politiet velge å ta seg av, eller det kan anmeldes, men det er intet behov for å sause sammen et ekstremt fåtall med den store majoriteten, er en homofil sånn så betyr ikke det at alle homofile er sånn. Ikke alle fulle folk dreper, voldtar, angriper folk eller pisser i hagen min heller, men noen veldig få gjør det, jeg mener ikke vi bør straffe majoriteten som faktisk oppfører seg av den grunn, vi bør ikke forby alkohol, eller servering og salg etter klokken 15.00, selv om det antageligvis hadde hjulpet mot den lille minoriteten som ødelegger så mye, og så mange liv. 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
BadCat skrev (57 minutter siden):

Hva med  å flagge med hinduistisk swastika en måned eller to. Det er fint og inkluderende.
image.png.c5516dc2ae3ab79b19e61bde1f8399e1.png

 "Large Yellow Swastika auspicious symbol flag for any religious ritual, ward off negative energies, brings peace to the home, gain positive results, bring power in the house."

Det er tross alt noe helt annet enn å heise dette.
main-qimg-06c1a4deb882b4a413c23279be73c1

Ellers så kan vi nøye oss med å heise norske flagg på offentlige bygg i Norge og slippe å ekskludere eller støte noen.

Helt enig meg deg der Bad. 🙃 Men og heise opp et solkors i dag under et pride kan bli misforstått, pga fjompen av Hitler som har ødelagt den. Med andre ord, øyet som ser. :yes: Jeg skjønner hva du vil frem til. Det kan være skummelt og heise opp dem begge opp pga misforståelse og lite kunnskap.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...