Jump to content

fivebigcities

Medlemmer
 • Content Count

  914
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

611 :)

Recent Profile Visitors

2735 profile views
 1. Hvorvidt du ville plassert deg i akkurat samme situasjon selv, er uinteressant. Det relevante her er hva du ville ha gjort hvis du ble angrepet. Mannen med hagla ble angrepet, og gjorde det samme som alle andre ville ha gjort. Forståelig nok. Han fryktet sikkert for livet.
 2. Man er ikke "gjerningsmann" hvis man forsvarer seg mot en angriper. Arbery angrep dem, det kan man se ut fra opptakene, og da gikk det som det gikk. Alt han trengte å gjøre var å forholde seg i ro. Men det var det tydeligvis for mye å be om.
 3. Greit. Du ville selvsagt ikke gjort det, da. Du er, ja, annerledes, du da. Men ingen andre ville bare stått og tatt imot hvis de ble angrepet på den måten. Selvsagt ble han skutt. Ingen hadde stått og funnet seg i sånt. De ville forsvart seg.
 4. Hvis du hadde satt deg inn i saken, så hadde du visst at de hadde gode grunner til å følge etter han. Og at grunnen til at han ble skutt og drept var fordi at han, i stedet for å holde seg i ro, angrep dem. Dette var ikke noe de gjorde for det "lolz", liksom. Jeg trodde alle var klar over det.
 5. Arbery fløy på mannen med hagla. Situasjonene kunne ikke vært mer like.
 6. Jo, de hadde gode grunner til å ønske å anholde han. Ingen (heller ikke her hjemme i Norge) ville bare latt han løpe unna ved mistanke om det samme. Arbery bortgang er tragisk. Men den eneste grunnen til at han mistet livet, var hans egen dumskap. Ingen andres.
 7. Likevel, du ville aldri ha stått og tatt imot hvis noen hadde stått og slått på deg, du, heller. Du ville naturligvis hadde skutt vedkommende for å komme deg unna med livet i behold.
 8. Ingen automatikk i at noen gjør noe som strengt tatt ikke er lov, og at de ønsker å skade deg. Arbery var aldri i noen livsfare og hadde alle muligheter til å komme unna med livet i behold. Den eneste grunnen til at han døde, var at han mistet fatningen, og angrep de som ville anholde han.
 9. Sakelig at du bare ville stått og tatt imot, mens noen sto og hamret løs på deg. Det er det ingen som ville ha gjort. Heller ikke du.
 10. Forsøk på å forsvare seg? Han flyr på fyren. Ikke mye forsvar der. Som sagt, du ville sikkert skutt han selv, så ikke kom her.
 11. Jo, omvendt. Se opptakene, kompis. Det er ikke til å ta feil av.
 12. Da er vi ganske enkelt uenige. De hadde gode grunner til å ønske å anholde han. Og Arbery både kunne og burde forholdt seg i ro da de gjorde det.
 13. Ikke noe mer enn om du og jeg dreper noen i selvforsvar.
 14. Lovligheten rundt arrestasjonen er som sagt uinteressant. Det var Arbery sin egen idioti som kostet han livet.
×
×
 • Create New...