Jump to content

fivebigcities

Medlemmer
 • Content Count

  872
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

558 :)

Recent Profile Visitors

2667 profile views
 1. No shit, livet er ikke en film. Arbery burde derfor visst bedre enn å prøve å sloss seg ut av det med knyttnevene.
 2. Det var kanskje ulovlig å forsøke å anholde han, men ubegrunnet var det ikke. Og hadde de faktisk villet kjøre han ned, så hadde de selvsagt klart det. Alt Ahmaud Arbery trengte å gjøre, var å holde seg i ro.
 3. Da legger du til grunn at Ahmaud Arbery var et offer. Der er vi uenig.
 4. Selv om det de gjorde var ulovlig, så finnes det fortsatt grenser for hvordan man kan reagere. Slik situasjonen utartet seg, så tror jeg alle til slutt ville ha skutt Arbery. Jeg er egentlig mer overrasket over at han ikke gjorde det tidligere.
 5. Hvem som hadde loven på sin side er som sagt uinteressant. Arbery både kunne og burde holdt seg i ro da han måtte disse mennene. I stedet så handlet han i affekt, much like Rayshard Brooks, og døde da han ene så seg nødt til å forsvare seg.
 6. Det kan fint først og fremst handle om stolthet, selv om man teknisk sett også har loven på sin side.
 7. Akkurat det er helt uinteressant. Betyr bare at han kunne tatt rettslige skritt overfor disse personene i etterkant.
 8. Nå snakket jeg om opplevelsen deres av å bli pågrepet av to hvite menn, da. Jeg tror som sagt at stoltheten kom i veien for dem.
 9. Jo, da. Men det er ikke sikkert at det opplevdes slik for dem.
 10. Hvis alt begge så var to hvite menn, så kunne ikke situasjonene vært mer like.
 11. Det eneste de gjorde var å forsøke å få han til å stoppe. Det synes jeg at må være innafor. Personlig så tror jeg at stoltheten kom i veien for Arbery. Han ville ha seg frabedt å bli stoppet av hvite (!!) menn og ble dumdristig. Akkurat som Rayshard Brooks. Det er det som er tragedien her.
 12. Det er mulig at det bare er meg. Men hva tanken din bak å treffe noen med bilen din er, og hvordan du velger å gjøre det, vil jeg si er meget relevant.
 13. Ja, de hadde med seg våpen. De visste jo ikke om han var farlig eller ikke. Og dette er sørstatene. Og, ja, de brukte antagelig bilen aktiv gjennom hele hendelsesforløpet. De ville jo at han skulle stoppe. Men ingenting av dette kan kalles "å true" han, synes jeg, selv om Arbery kan ha opplevd situasjonen sånn.
 14. Jeg vet fortsatt ikke hva som menes med å "kjøre på han". Det er mulig at de på et eller annet tidspunkt før opptakene begynte har forsøkt å presse han av veien. Men hadde de faktisk hatt et ønske om å drepe han med bilen, så hadde de klart det.
 15. Det kan være mange grunner til at noen du ikke kjenner kan ønske å få tak i deg. Så svaret på spørsmålet ditt er utvilsomt et "ja".
×
×
 • Create New...