Gå til innhold

RRhoads

Medlemmer
 • Innlegg

  10 852
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

RRhoads vant dagen sist 9. februar 2020

RRhoads hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

39 906 profilvisninger

RRhoads sine prestasjoner

5,8k

Nettsamfunnsomdømme

16

Hjelpsomme svar

 1. Han ville sikkert ikke mase han heller hvis du sa du skulle komme tilbake til det. Tror du bør ta mer initiativ selv.
 2. Hæ? Du sier du skal komme tilbake til det, og forventer at han skal spørre en gang til?
 3. Hvis du ikke klarer å gå til anskaffelse av katt, så er det noe du gjør feil. Be om møte tidlig, og ikke chat i en evighet før det avtales. One night stands er mulig det også.
 4. Enig! Men det er dette man lærer på mørkekjøring. Man lærer at man skal sette på langlysene med en billengde avstand.
 5. Ja, ikke si dette. Ikke si at du har slitt med depresjon hvis du har gjort det heller. Ikke bare er det ikke tiltrekkende for folk flest, men det er tiltrekkende for overgripere. Du sa også tidligere at du heller ikke likte jul. Ikke si dette heller. Kanskje du ikke liker julen fordi du er singel? Hadde jeg vært enslig uten min familie, så hadde ikke julen vært den beste tiden av året for meg, men den er det pga samboer og ungene. Ellers, vær litt mindre negativ til ting du ikke liker.
 6. På bygda er det mye verre å skille seg ut enn i en storby. Ta det fra en som definitivt ikke er a4 og skiller seg ut, og har bodd begge steder. Veldig mye ryktespredning, og kvinner som skiller seg litt ut opplever nok dette enda verre enn meg. Så den "inkluderingen" er ikke så veldig inkluderende. "Alle er like, men noen er mer like enn andre"- mentalitet.
 7. Joda, men det har nok også en del å gjøre med plass. Folk som bor på bygda har som regel veldig mye større bolig enn i byen. Kjenner en familie som var uheldig og huset brant ned, der ble det hotell. Var på bygda det, men de var nyinnflyttet. Hotellregningen tok selvfølgelig forsikringselskapet seg av.
 8. Har bodd i storby og bygd selv, og har litt samme erfaringen, men det går mer på baksnakking og hvor dømmende folk er. Selv om kvinnesynet er dårligere, så er det ikke bare det som er problemet. Det virker rett og slett som at det er lite å snakke om. Lav generell toleranse for ulike folk, vil jeg kalle det.
 9. Laderen sitter i telefonen, og vil forsynes med effekt fra adapteren du putter i veggen. Laderen i telefonen styrer hvor fort den lader, begrenset av hva adapteren klarer å tilføre.
 10. Jeg har hatt hybrid, en MB C350e. Brukte gjennomsnittlig 0,5-0,6 på mila. Med kun bensin ville det nok vært en del høyere. Det beste med at den var hybrid var egentlig parkeringsvarmeren som gikk på batteriet. Veldig digg på vinteren.
×
×
 • Opprett ny...