Jump to content

RRhoads

Medlemmer
 • Content Count

  9086
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

RRhoads last won the day on February 9 2020

RRhoads had the most liked content!

Community Reputation

3639 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

33447 profile views
 1. Ja, det blir nok litt i dyreste laget ja. Spørs nok om jeg ikke heller kjøper meg et helt nytt headset med kontrollere som har analoge stikker da. Uansett, takk for svar😊
 2. Jeg har HTC Vibe. Kan egentlig ikke fordra kontrollerene. Har lyst på kontrollere med analoge stikker. Noen som vet om noen som er kompatible med Vibe som selges i norske nettbutikker?
 3. Ikke uvanlig det der, men den lønnsmeldinga gjelder nok overtid og tillegg. Overtid og tillegg er som regel etterbetalt.
 4. Gjør de? Da dør de vel hvis de kjører på vei med lader også da. Går an å gjøre ladingen såpass intelligent at den bare aktiviserer rett under der det er behov.
 5. Jobber ikke du med sannsynlighetsberegning? Hvordan kom du frem til 99,9%?
 6. Har du ekstern disk eller lignende tilkoblet? Hvis du har det, så er det en av versjonene som nekter å oppdatere. Jeg slet med det samme, men jeg fant ut at det var like greit å formatere maskina.
 7. Med mindre man sitter på bevis som vi ikke vet om, så er det umulig å konkludere 100% den ene eller den andre veien.
 8. Er et år lenge i et forhold? Kanskje ikke hatt noen lange forhold du da.
 9. Merkelig. Jeg kjører til vanlig en Vito på tre tonn netto. De sjekker dekkene på dekkhotell og bytter ved behov.
 10. Fikk min første dose i dag. Ikke så mye bivirkninger å melde om, men har litt vondt i armen ved stikket. Fikk vondt da jeg klemte etter for å kjenne om det var ømt😅
 11. Å forlange at dama skal ha langt hår og alt det ekstraarbeidet det fører med seg er ganske egoistisk. Å slå opp pga en hårsveis er ganske barnslig. Det blir som å slå opp for at en mann barberber skjegget. Jeg vil kanskje si at det er en like stor forandring.
 12. Enig der. Skal ha meg en ladestasjon selv etter hvert.
 13. Behøver jo ikke nødvendigvis lade fra PS5. Men fra nærmeste stikkontakt.
 14. Litt off topic, men den noe av fordelen med hybrid for meg er at jeg slipper å tenke på at det skal være nok bensin på tanken for å nå frem til bensinstasjonen når samboeren glemmer å fylle, noe som skjer stadig😂 Det problemet hadde forsvunnet med helelektrisk også. 😊
×
×
 • Create New...