Jump to content

RRhoads

Medlemmer
 • Content Count

  9400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

RRhoads last won the day on February 9 2020

RRhoads had the most liked content!

Community Reputation

3951 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

35150 profile views
 1. Problemet er ikke lootboxene i seg selv når det kommer til EAs sportsspill. Problemet er at det er kun elementer rundt lootboxer det fokuseres på. Selv spiller jeg NHL serien, og etter driten kom dit, har det blitt lite jobbing med resten av spillet. Moduser som f.eks online liga er ikke inkludert lenger, og jeg tipper det er pga at folk spilte det, og ikke HUT som har kortpakker man kan kjøpe.
 2. Sjansen er liten for at 3080 kort vil bli solgt for 4000,- Veldig liten.
 3. Nei, tenkte at du kan bygge PC med 3080 nå, og heller oppgradere skjermkortet senere, og selge 3080. Jeg tror ikke du går på et veldig stort tap på den måten.
 4. Ja, det går greit å kjøpe et 3080 nå. Du kan selge det og oppgradere når det nye kommer. Ingen vet når 4000 serien kommer.
 5. Hvorfor stikk ute til varmepumpe? De pleier å være til innedelen?
 6. Kunne egentlig tenkt meg et kompaktkamera til å erstatte speilrefleks, jeg. Det beste kameraet man kan ha er et man orker å drasse på.
 7. Interessant med de du linker til. Gi gjerne tilbakemelding hvis du kjøper en av de.
 8. Til hode er det bare å glemme elektrisk barberingsmaskin. Du får det ikke like glatt som med høvel og du kommer til å bruke mer tid på barberingen. Hilsen en som barberer hodet med høvel og har prøvd elektrisk.
 9. Emnet til tråden er basert på feil antakelse. Det er ingen som risikerer fengsel for å påstå at det finnes to kjønn. Ingen har blitt fenglset for det. Diskriminering og hatefylle ytringer er noe helt annet.
 10. Apekopper smitter ikke langt nær like lett som Covid, så pandemi blir det ikke.
 11. Jeg er håndverker, og hvis en kunde vil ha fastpris over timespris, estimerer jeg alltid mer tid enn jeg tror jeg kommer til å bruke. Fordelen for begge parter er forutsigbarhet.
 12. Jo, men skader andre. Røyking bidrar til skatter og avgifter. Forbyr du det må du hente penger et annet sted.
×
×
 • Create New...