Gå til innhold

Bing123

Medlemmer
  • Innlegg

    835
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Bing123 sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Helt meningsløst å snakke om norske kroner uten å justere for inflasjon. Justerer du for inflasjon så har Høyre gitt skattelette til de fattige, og du fremstår som en statistikk-fusker.
  2. Det var et bra tenkt eksempel på DEI. At du syns det var idiotisk betyr vel bare at du er enig i at DEI kan være et problem likevel. 👍
  3. Meget bra eksempel. Ser tom woke-folka skjønte det, i kraft av å la vær å svare 😄
  4. Så bare det å fremme et politisk forslag, som ikke blir gjennomført, skal liksom ha skylden for alt? Blir både for enkelt og for dumt og lukter politisk pisspreik i lange baner.
  5. Eksport i Norge er ofte råvarer som også utvinnes her. Olje, gass, laks, metall, tre og nå også desverre i stor grad strøm. Dermed øker ikke innkjøpsprisen her. Men såklart potensielt på annet materiell tilknyttet produksjonen.
  6. Det er selvsagt noen ganger dette slår begge veier, men tanken er vel at tar du betalt i dollar eller euro fra utlendinger så får du mer kroner.
  7. Windows cmd er shite. PowerShell Core et par hakk bedre. Men bra at du tenker ut av boksen. Kanskje mekke til en egen "pakke manager" for å forenkle oppsett vi snakker om? Skal du gjøre noe originalt kjører du opp WSL2 m/GUI og kjører Chrome derfra. Hvis det ikke frister med all in Linux da 😄
  8. Sjekk alle sluk sine vannlåser ved å tømme oppi vann. Typisk at lite vann i vannlås lar lukt slippe opp
  9. I motsetning Internet Exploder så følger nettlesere i dag en spec, et sett med nøye utarbeidet standarder - skal ikke si jeg enkelt finner om drive-by-downloading er mulig ennå, men sårbarheter kan oppstå. Man kan jo disable javascript som standard.
  10. Ingen nettsider er farlige å besøke i seg selv. Det som et farlig et eventuelt å laste ned og lagre filer, eller begynne å rote med betaling eller logge inn på en fake side etc.
  11. Du kan ikke bare utelukke kvaliteten på spillere når vi snakker om forventningene. Syns du dagens landslag er bedre enn det vi hadde for ti år siden feks? Her har du et eksempel på hvilket lag vi hadde da
  12. Dette laget fra Drillo-æraen er 26-30 år siden. VM 94 og 98. Er enig i at det var et bra lag og sannsynligvis det beste. Men DU satte konteksten siste 20 år og folk har svart deretter Ikke helt ulogisk da vi deltok sist i et mesterskap i 2000. Og det er naturlig å snakke om de siste 20 hvor vi ikke har kvalifisert oss til noe.
  13. Kilde: Premier League, La Liga, Bundesliga, Champions League. Jeg snakker om spillermaterialet. Opplagt har ikke Norge prestert bra som lag
  14. Samme batteritid som før. Virker ikke som de prøver en gang å utbedre dette.
×
×
  • Opprett ny...