Gå til innhold

GTA 6 kommer ikke til PC ved lansering


Anbefalte innlegg

Dette med "underholdningsverdipsykologi" er morsomt.
Dama var på noen konserter som kostet rundt 800-1000 kr hver. Men fikk hakeslep når jeg kjøpte et spill til 900 kr. Spillet har jeg spilt i 357 timer hittil i år...

Så, til dere som "nekter" å kjøpe GTA6 to ganger, er det av prinsipp, eller andre årsaker? (Forutsett at dere har konsoll).
Mtp. på det jeg så av traileren, må jo PCene deres allerede koste relativt mye, for å kunne utnytte spillet på en god måte.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
DDDD skrev (7 minutter siden):

Så, til dere som "nekter" å kjøpe GTA6 to ganger, er det av prinsipp, eller andre årsaker? (Forutsett at dere har konsoll).

Det er litt prinsippsak. Føles så feil å betale for det samme produktet to ganger. Men jeg er ellers helt enig i at verdien er veldig stor per krone. Spillet har visstnok kostet milliarder å utvikle, det vil by på enormt mange timer underholdning. Jeg kommer nok til å kjøpe det to ganger bare fordi jeg er veldig glad i GTA, men det hadde jeg også gjort om det kom samtidig til begge plattformer. Jeg vil spille det både i sofaen foran TV-en og på håndholdt PC på reise.

Lenke til kommentar
mkri96 skrev:
Se der ja, enda et selskap som skyter seg selv i foten
Uhm, nei. GTA V var en gigantisk suksess ved lansering, det fortsatte ved lansering nummer 2 til PS4 / Xbox One omtrent et år etter for så å fortsette litt under et år etter det igjen når det omsider ble lansert på PC. Gjør de dette av noen annen grunn enn at de vet folk vil kjøpe det både to og tre ganger? Rockstar vet nøyaktig hva de holder på med.
Lenke til kommentar
BakaBerg skrev (37 minutter siden):
mkri96 skrev (4 timer siden):
Se der ja, enda et selskap som skyter seg selv i foten

Skyter seg selv i foten med direkte infusjon av mer penger.

Det er litt morsomt å se. Folk skrek når Netflix slo ned på passorddeling. Eller API-prising til Reddit. Men begge deler viste seg å være en suksess for begge selskap. Folk skriker høyt, men det er jo suksesshistorie på suksesshistorie.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er skuffende, men noe jeg tok for gitt at kom til å skje.
Større aktører kommer antagelig aldri til å vike vekk fra det prinsippet der fordi idioter som meg klarer ikke vente og kjøper spillet flere ganger på forskjellige platformer.

Dette er titler jeg har kjøpt først til Playstation, så til PC seinere.
- Red Dead Redemption 2
- Spider-Man
- The Last of Us
- The Last of Us part II (når det kommer til PC)
- God of War
- Uncharted

Jeg gidder ikke engang prøve å si at jeg kommer til å vente. Har det kommet en nyere PS innen den tid så kjøper jeg den også, om ikke noe annet kun for GTA 6.

 

4 hours ago, mkri96 said:

Se der ja, enda et selskap som skyter seg selv i foten

Ikke akkurat. Rockstar veit hva dem driver med. GTA5 har solgt over 190 mill eksemplarer, og RDR2 57 millioner. Dette er taktikk, og dem gjør det fordi dem veit at det fungerer. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
KimOlsen87 skrev (1 time siden):

Kommer KANSKJE til og kjøpe det til PC om det en gang finner veien dit.

Har liten tro på GTAVI og R*/T2 etter tullet med GTA5.

But fanbois will be fanbois.

Hva mener du er tullet med GTA:V? Det er to ting jeg misliker med GTA:V:

1. Frustrert over at de kuttet singleplayer DLC for å fokusere på GTA:Online
2. Hater at de krever noe vanvittig grinding for å unlocke de kule tingene i GTA:Online. Ikke alle av oss som orker å gjøre de samme heistene og løpene ommat og ommat og ommat igjen. Eller, det de egentlig ønsker, å selge shark cards.

Dette hadde vært løst hvis de slengte inn de nye tingene i GTA:Online i singleplayer også. Da hadde jeg godtatt litt online grinding.

Men selv om man ignorerer GTA:Online totalt og later som at GTA:V kun inneholder story mode så er det jo fortsatt et vanvittig bra spill som er verdt pengene flere ganger. I mine øyne så klart. Så ja det er litt tull, men det går jo ikke på bekostning av det originale innholdet i story mode. Det er kun alt oppå der som får en litt dårlig ettersmak.

De prøvde det samme med RDR2, men de så vel at det ble for lite penger på Red Dead: Online så de lot det være.

Lenke til kommentar

Når det nærmar seg lansering finn eg vel nokre andre eksklusive PS5-spel for å rettferdiggjere kjøpet. Bloodborne fekk meg til å kjøpe PS4. 4700,- med Power-tilbod.

Til 2025 kan det gjerne dukke opp ein PS5 Pro så prisen blir vel høgare.

Men det får bli med ei utgåve av spelet. PC-versjonen av GTAV kjøpte eg aldri.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...