Jump to content

Xiphac

Medlemmer
 • Content Count

  1397
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

330 :)

About Xiphac

 • Birthday August 10

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det skulle faktisk ikke forundre meg, den fyren er visst kapabel til det meste for at ting skal gå i hans favør. Blir interessant å se hva Twitter foretar seg etter den 20 januar, for den propagandaen Trump spyr ut hver bidige dag hører jo ikke noe steds hjemme, hverken for demokratiet eller en president. Og hvis fyren har tenkt å stille igjen i 2024, så er vel ikke det pisset han driver med nå med på å styrke den sjansen akkurat.
 2. Hva er det som er så suspekt med at ting forandrer seg etterhvert som stemmene blir talt opp? Det er ingenting suspekt med det.
 3. Jeg klarer ikke å forstå om entusiasmen for Trump er høyere nå i 2020 enn den var i 2016, man skulle vel tro at etter snart 4 år at amerikanere flest hadde fått opp øynene over hvor udugelig den fyren er. Han regelrett driter i om folk stryker med av dette Covid-19 viruset såfremt bare Wall Street gjør det bra. En av tweetene til Trump i dag: Hvilke President er det som snakker på den måten? Fyren er jo ikke riktig skrudd sammen.
 4. Måten Biden ba Trump om å holde kjeft på var etter min mening ganske så harmløs men samtidig veldig berettiget! Trump var aggressiv og arrogant under hele debatten, men Biden forholdt seg rolig og tok seg i tillegg tid til å se inn i kameraet å snakke til folket. At det er egne regler for demokratene er et vissvass argument du kommer med.
 5. Ser at det på Finn ligger 2080TI ute for 8000 - 10.000 , , jaja det er viktig å ha trua sier jeg bare. ?
 6. Xiphac

  Trafikalsk klagemur

  Disse kålhuene som knapt holder en meters avstand når du sjøl holder fartsgrensa er et greit irritasjonsmoment.
 7. ikke stort å si, det går i blått og det fungerer.
 8. Spilte Canyon i flere år og det var alltid stas når Riolu var på serveren sjøl om vi alle ble banka så det holdt. En helt rå spiller.
 9. Man kan si så mangt om navnevalgene Microsoft foretar seg, (ser sikkert fancy ut på papiret) men at XBOX nå tilsynelatende endelig har levd opp til navnet sitt utseendemessig, er det ikke lenger tvil om. Greit å ha noe å hvile beina på når man spiller.
 10. Nå har jeg ikke hatt i eie en konsoll siden Playstation 2 så det begynner så smått å bli noen år siden, men har vel mer eller mindre bestemt meg for at Playstation 5 blir kjøpt når den tid kommer. Men det blir vel selektivt kjøp av spill til den uansett vil jeg tro, for selv om det er digg å kunne ligge henslengt på sofa'n å spille på en stor tv, vil nok alt av skyte/presisjonsspill foregå med tastatur og mus på pc'n.
 11. Jeg synes det nesten er litt snodig at folk som blir så kjapt krenka i det hele tatt våger seg utafor døra på høylys dag. Krenke/rasist kortene sitter rimelig løst i baklomma på enkelte, men det er vel sånn samfunnet har blitt. Og jeg må jo nesten le når jeg leser Tore Sagen sitt siste instagram innlegg og jeg tenker da på kommenterene, der de ikke etniske nordmennene lirer av seg setninger som minner om barnehage mentalitet.
 12. Har aldri spilt Fortnite, men det er tydelig at det er et populært spill når man ser at det er over 20.000 som sitter å ser på et sort hull på livestreamen til Youtube.
 13. Sony slår et slag for miljøet som er vel og bra, samtidig graves det etter kryptovaluta på millioner av pc'er verden over, for det drar jo ikke spesielt med strøm.
×
×
 • Create New...