Jump to content

Xiphac

Medlemmer
 • Content Count

  1392
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

315 :)

About Xiphac

 • Birthday August 10

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ser at det på Finn ligger 2080TI ute for 8000 - 10.000 , , jaja det er viktig å ha trua sier jeg bare. 😆
 2. Xiphac

  Trafikalsk klagemur

  Disse kålhuene som knapt holder en meters avstand når du sjøl holder fartsgrensa er et greit irritasjonsmoment.
 3. ikke stort å si, det går i blått og det fungerer.
 4. Spilte Canyon i flere år og det var alltid stas når Riolu var på serveren sjøl om vi alle ble banka så det holdt. En helt rå spiller.
 5. Man kan si så mangt om navnevalgene Microsoft foretar seg, (ser sikkert fancy ut på papiret) men at XBOX nå tilsynelatende endelig har levd opp til navnet sitt utseendemessig, er det ikke lenger tvil om. Greit å ha noe å hvile beina på når man spiller.
 6. Nå har jeg ikke hatt i eie en konsoll siden Playstation 2 så det begynner så smått å bli noen år siden, men har vel mer eller mindre bestemt meg for at Playstation 5 blir kjøpt når den tid kommer. Men det blir vel selektivt kjøp av spill til den uansett vil jeg tro, for selv om det er digg å kunne ligge henslengt på sofa'n å spille på en stor tv, vil nok alt av skyte/presisjonsspill foregå med tastatur og mus på pc'n.
 7. Jeg synes det nesten er litt snodig at folk som blir så kjapt krenka i det hele tatt våger seg utafor døra på høylys dag. Krenke/rasist kortene sitter rimelig løst i baklomma på enkelte, men det er vel sånn samfunnet har blitt. Og jeg må jo nesten le når jeg leser Tore Sagen sitt siste instagram innlegg og jeg tenker da på kommenterene, der de ikke etniske nordmennene lirer av seg setninger som minner om barnehage mentalitet.
 8. Har aldri spilt Fortnite, men det er tydelig at det er et populært spill når man ser at det er over 20.000 som sitter å ser på et sort hull på livestreamen til Youtube.
 9. Sony slår et slag for miljøet som er vel og bra, samtidig graves det etter kryptovaluta på millioner av pc'er verden over, for det drar jo ikke spesielt med strøm.
 10. Det denne intervjueren kanskje ikke helt forstår, er at noe slikt krever en VISS form for planlegging og tilrettelegging. Å dra hjem et nytt familiemedlem når du i utgangspunktet bare hadde tenkt deg en kjapp tur på kiwi for å kjøpe smør, blir litt voldsomt. Man er ikke rasist eller dobbelmoralist av den grunn.
 11. Helt på sin plass at noe slikt fjernes. Tror jeg hadde begynt å tvile hadde jeg sett en kompis med "Rape Day" i spill biblioteket for å være ærlig.
 12. For en som fortsatt sitter med en 10 år gammel 42 plasma som avgir varme på like linje med en middelstor panelovn, så hadde vel denna vært som å komme til himmelen.
 13. Hehe nja, jeg var ikke noe barn for 20 år sida, men syntes puzzles i for eksempel Anniversary var langt mindre fordummende enn det vi ser i de seneste TR titlene. De få puzzles som vi ser i dag, virker mer som har blitt lagt inn der for å minne om at det er Tomb Raider vi spiller, for det er jo omtrent det eneste som minner om de første spillene i serien. Hovedfokuset i dag er jo å plaffe ned mest mulig helst på minst mulig tid, noe som minner fint lite om det originale konseptet. Kall det gjerne Hollywood fetish.
 14. Hvil i fred TotalBiscuit. Jeg håper vi en dag får bukt med dette krefthelvete.
×
×
 • Create New...