Gå til innhold

Guybrush 3pwood

Medlemmer
  • Innlegg

    1 172
  • Ble med

Om Guybrush 3pwood

  • Bursdag 04. mai 1872

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Guybrush 3pwood sine prestasjoner

953

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det var det at du ikke skulle røre spillet(som du allerede har betalt) som jeg kommenterte, ikke en potensiell refund som du ikke har gjennomført. Ergo ditt tap om du velger å ikke spille mer. Burde kanskje skrevet det tydeligere hva jeg kommenterte men klarer opp her
  2. Tenk litt hardere, det er du som er korttenkt her... LES : At han velger å ikke røre spillet lenger, som han allerede har betalt, hvem sitt tap er det? Det var kun den siste setningen hans jeg kommenterte 😘 Men slapp av, det løste seg og det kan nå være fred i verden igjen og ingen trenger å være støtt eller krenket(på andres vegne)
  3. Du klarer siste bosssen om du vil, og om du ikke klarer den solo så husk at det går an å få hjelp
  4. Jeg ber om enten Dark souls 4, Sekiro 2 eller Bloodborne 2, det gjør alle fans men vi tror ikke at det skjer. Men, de vet om det og hadde det vært meg som styrte Fromsoft så ville jeg lyttet til fansen, det hadde jo blitt en gedigen kassasuksess og garantert GOTY, og det vet se sikker også 😕 Men kanskje de har nok penger og gjør sin egen greie, det er nok slik det er .... Det blir nok bra det neste de kommer med uansett. Det er Fromsoft, det kan ikke gå galt..
  5. Helt greit det, så kan de konsentrere seg om neste spill/IP. Verdens desidert beste spillselskap, uten tvil. Ingen over, ingen ved siden.
  6. Spillet er en 7-/10. Ble mer skuffet over spillet enn demoen, som var mer souls. Mye kjedelig løping over ørkenlandskap. Hvorfor ha 2 områder som er akkurat like, kjedelig ørkenlandskap med alt for spredte ting å gjøre. Musikken er fantstisk og det samme er de sexy lekre kostymene, med fare for å trigge noen såre (dame)sjeler.
  7. Vi sitter i samme båt. Håper jeg får oppleve Elder scrolls 6 før jeg skal legges i det store penalhuset, det er vel det jeg drømmer om mest av spill(utenom sekiro2, bloodborne 2, dark souls 4 som sikker ikke vil skje noen av de) Fallout 5 er god en bonus. Blir jeg senil så blir det gøy å spille gamle spill om og om igjen å kose seg like mye med de hver gang
  8. Kvalitet og kvalitet fru Blom.. Som Starfield og den siste Fallout 4 updaten? 😕 https://www.pcgamer.com/games/rpg/bethesda-beefing-it-with-a-calamitous-next-gen-fallout-4-update-just-as-everyones-falling-in-love-with-fallout-again-is-the-most-bethesda-thing-imaginable/
  9. Sensur og sletting har blitt standarden dessverre i 2024.
  10. Skuffende oppdatering generelt. Men Bethestda er jo bare en skygge av seg selv nå. Det var et bra spillstudio før i tiden, da de ikke brukte 350 år på å lage et spill. Koser meg uansett men en ny start på spillet. kjekt med 60 fps. Alle trophies er resetta så blir en lang vei mot platinum. https://www.pcgamer.com/games/fallout/fallout-4s-next-gen-update-is-nearly-16-gigs-breaks-modded-saves-and-doesnt-seem-to-change-much-at-all/ https://nordic.ign.com/fallout-4/81635/news/fallout-4-next-gen-update-riddled-with-issues
  11. Og det nye med at de måtte patche ut "HARD" (R) grafittien til "Crime" på grunn av at noen tar det rasisisk er enda et tegn på at verden er fette gal.
  12. Det gledes. det ligger ferdig installert. Spilte gjennom demoen hele 4 ganger.
  13. Kan nevne at dette er "gratis" for de som har PS plus premium, et first day 1 for Sony tror jeg? Et steg i riktig retning.
×
×
  • Opprett ny...