Gå til innhold

PosteMonopolet

Medlemmer
 • Innlegg

  1 268
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

PosteMonopolet sine prestasjoner

967

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg har lest. Er det noe poeng av deg å dundre løs på tastaturet med slike plagsome usakligheter?
 2. Alle har mobilt internett på telefonene sine. Hva skal en med noe mer på hytta? For dem som trenger mye internett så kan dem vel midlertidig øke datakvoten sin?
 3. Hvis diskusjonene handler om ansattes utføring av arbeid så er det ofte innenfor, men baksnakk er ikke greit.
 4. Klimatiltakene har blitt slik fordi mange utnytter situasjonen til å grafse til seg mer penger. Da ender en opp med høyere ressursforbruk og mer avfall.
 5. Prut på gjelda slik dem gjør i Luksusfellen. Prøv å jobb mer for å få mer penger. Selg ting du har av verdi for å få raske penger.
 6. Ok, jeg har ikke giddet å lest vedtaket, men forstår godt at kommunen ikke har ressurser til å ta i mot ubegrenset med flyktninger. https://www.oslomet.no/forskning/forskningsnyheter/har-norske-kommuner-kapasitet-til-flere-ukrainske-flyktninger
 7. Jeg synes ikke det er kvalmt eller uetisk at dem prioriterer de flyktningene som er lettest å integrere. Kommunene har begrenset med ressurser, skal dem ta de dyreste valgene så kommer det til å ramme andre.
 8. Er det noen politikere en kan stole på da?
 9. Virker som om du har sett for mye på Dagsrevyen.
 10. Ja, jeg ser på kontanter som en godt fungerende reserveløsning hvis banken skulle streike eller svikte.
 11. Det verste dem kan gjøre er ikke å privatisere, men å kaste bort penger på dårlige og dyre klimatiltak.
 12. Holde forbruket nede og spar alt du kan i aksjefond. Etter hvert har du en buffer på mange millioner som bare vokser og vokser😁
 13. Første du bør gjøre er å melde deg ut av alle sure Facebook-grupper. Og ellers kutte ut de nettstedene som gir deg dårlige følelser. Erstatt dem med noe positivt i stedet. For eksempel lån deg bøker på biblioteket som interesserer deg.
×
×
 • Opprett ny...