Jump to content

PosteMonopolet

Medlemmer
 • Content Count

  705
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

362 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Korona hysteriet er beviset på at nordmenn aksepterer diktatur. Ingen som bryr seg om at prisen av hysteriet er redusert livskvallitet for folk flest. Folk vil til og med ha det endå strengare.
 2. No har eg gjort bytte frå DNB Teknologi A til DNB Norge indeks A. Fordi norske krona er ekstra svak og at norge betaler seg ut av krisa, slik at Oslo børs får ein boost.
 3. Mange som påstår at Xbox One X er veldig stillegåande. Eg synst vifta i min Xbox One X bråka veldig med den "durelyden". Høyrest ut som eit dårleg lager i vifta. No har eg sendt den inn i håp om å få ein meir stillegåande vifte.
 4. Det er utvilsomt brudd på ein skriftlig avtale frå seljar. Eigentleg så ville eg ikkje ha gjort noko meir utav saka, det blir berre vekkasta arbeid. Som straff kan du gje seljar ein ubehageleg og sur samtale, med mål om at seljar ikkje skal gere dette meir.
 5. Står det på klistermerket på boksen til hovudkortet kva BIOS den er levert med? Sjekk på MSI sin nettside om denne BIOS-versjonen er kompatibel med prosessoren. Synst det var litt merkeleg at ikkje viftene starta når CPU står i. Eg har opplevd før at når BIOS ikkje var kompatibel med prosessor så har viftene starta, men ingen bilete på skjermen.
 6. Mine tips: Bruke "Eye Saver modus" om skjermen har dette innebygd Dimme ned lysstyrken i skjermen Bruke mørk-modus i programmvarene og websider som har dette. Unngå å bruke små skjermar i kombinasjon med liten skriftstørrelse. Ta pausar med å for eksempel ta tur ute, det hjelper når ein er sliten av skjermarbeid
 7. Viss du vil ha byggesett som tek lenger tid enn Lego så kan prøve plastbyggesett med maling.
 8. Interessert i å høyre kva andre meina sidan eg sjølv ikkje ser den store verdien i snusing, mens «alle» andre snusar og betaler kva det kostar. Reknestykket er slik: 92 kr/boks*365 boks/år = 33580 kr/år.
 9. Jaja, eg får vel sende den inn på reparasjon etter juleferien slik at det ikkje blir ein trist jul utan. Elles er eg fornøgd med Xbox One X, fordelen med å vere seint ute er godt utval av spel og låge prisar på spela, så eg får garantert mykje glede av den.
 10. Eg trudde Xbox One X skulle vere stillegåande, men no som eg har fått mitt eksemplar og prøvd den så irriterer eg meg over den durelyden frå vifta sjølv sjølv på lågt turntall, så eg trudde det var noko gale med mitt eksemplar. Eg ser det er mange som har lagt ut på Youtube med den same lyden som i min. Er det slik lyd frå alle Xbox One X, eller er det nokon som er heldige og fått betre vifte enn oss andre?
 11. Synst du det er akseptabelt at folk bestemmer seg for å vere ein anna art enn menneske, som for eksempel å vere ein katt? Prinsippet er vel det same som å kunne bestemme sitt kjønn? https://p3.no/matte-laere-meg-a-vere-menneske/
 12. Ut frå namnet så er Xbox One X ein hybryd av Xbox One og Xbox Series X. Kanskje Xbox One X eigentleg er billigutgåva av Xbox Series X og kompatibel med alle Series X spel?
 13. Det finst berre to kjønn (hokjønn og hankjønn). Alt anna er ikkje noko kjønn (intetkjønn). Det finst også personar i 2019 som påstår med sikkerhet at jorda er flat.
×
×
 • Create New...