Jump to content

PosteMonopolet

Medlemmer
  • Content Count

    1036
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

661 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bare se selv hvor ustabilt vindkraftproduksjonen er selv med vindmøller spredt over hele europa: https://www.energy-charts.info/charts/power/chart.htm?l=en&c=ALL&stacking=stacked_absolute_area&interval=year&source=sw&year=2022&legendItems=0000000000000000001100000
  2. Vannmagasinene blir brukt som brukt som Europas grønne batteri, for oss betyr det ekstra høye strømpriser. Produksjonen av havvind er meget ustabil: kilde: https://www.energy-charts.info/charts/power/chart.htm?l=en&c=ALL&stacking=stacked_absolute_area&interval=year&source=sw&year=2022&legendItems=0000000000000000001000000
  3. Ikke noe å glede seg over da vindmøller bare leverer på de tilfeldige tidene det blåser. For samfunnets del så kan vindmøller kun fungere som et lite supplement til stabile/regulerbare kraftverk, blir det for stor andel med vindkraft så kommer hele energiforsyningen til å bli ustabil. Jeg frykter en fremtid der alle blir nødt til å nøye planlegge når strømmen skal brukes, alternativt at hver eneste bolig må installere hver sin batteribank til 500 000 kr som slites ut etter 10 år.
  4. Håper Politiet henlegger saken siden ungene selv provoserte frem reaksjonen med vilje.
  5. Godt å se noen som tør å utfordre "vestens propagandamaskiner"🙂
  6. Høres ikke bærekraftig ut å bare pøse på med pengebruk i takt med avviket i Parisavtalen. En dag kommer oljefondet til å bli brukt opp og da går hele Norge på en smell. Tror det beste for Norge er å si opp hele Parisavtalen og i stedet satse på en egen rolig utfasing av fossiler som er vennlig mot samfunnsøkonomien. Klimapolitikk er så ekstremt overdrevent. Menneskene bør ta vare på miljø, dyr og samfunn. Været får en gjort veldig lite med, resten kan en gjøre mye med.
  7. En god del fysiske butikker som har søndagsåpne konkurrenter på nett vil nok få økt omsetning. Sentrumsområdene kommer til å bli en god del triveligere livligere på søndager siden butikker også fungerer som trivsels-attraksjoner. Selvsagt passer nok ikke for alle butikker å ha søndagsåpent, men kommer til å bli valgfritt for hver enkelt butikk hvis det innføres.
  8. Med tanke på hvor attraktivt det er å jobbe med søndagstillegg, samt at butikkene ikke støyer noe mer annen aktivitet på søndager, så ser jeg ikke helt problemet med søndagsåpne butikker. Det eneste jeg tenker er at butikkarbeiderne bør ha rett på å reservere seg mot søndagsarbeid, og permisjon ved spesielle anledninger i helger.
  9. Kontoen har hatt saldo på 0 i over 10 år. Er lei av å stadig få unødvendig papiravfall fra DNB dumpet ned i postkassen min. Dessuten ønsker ikke å være registrert som kunde i systemet. Nå har jeg fått brev med krav om at jeg må legitimere meg på grunn av EU-regler, noe jeg ikke kommer til å gjøre da jeg ikke ønsker å bruke kontoen. Det var heller ikke lett å ta ut pengene fra kontoen da jeg gjorde det for over 10 år siden. Jeg møtte personlig opp på et lokalt DNB-kontor, der ble jeg henvist til et postkontor fordi DNB-kontoret ikke hadde noe med kontanter å gjøre. Dem på Posten strevde en god del med systemet før jeg til slutt fikk utlevert de få hundre kronene som var på kontoen. For min egen del er det ikke et stort problem å ha en konto med 0 kr der, men inntrykket jeg har av brukerfiendtligheten til Norges største bank provoserer.
  10. DNB ligger på bunn i listen over Norges best omtalte banker: https://www.bytt.no/erfaringer/bank -Hvordan er det mulig at Norges verst omtalte bank også er Norges største bank? -Hvorfor er du kunde hos DNB? -Var det du selv som tok det aktive valgte å bli DNB-kunde, eller er du en ufrivillig DNB-kunde? Grunn til at jeg jeg ble bankkunde hos DNB er at jeg fikk en dåpsgave av noen for mange år siden som ble plassert på en konto som i dag tilfeldigvis eksisterer hos DNB. Jeg har for lenge siden tatt ut de pengene slik at saldo nå er 0. Nå sliter jeg med å nå kundeservicen for å få sagt opp mitt kundeforhold. Jeg gidder ikke å sitte den evigheter lange telefonkøen til DNB. Etter over en uke har dem ikke giddet å svare på meldingen jeg sendte fra nettbanken. Chatteroboten henviser til knappen "Avslutt konto", men jeg når jeg klikker på den knappen så får jeg bare en feilmelding. Jeg er altså en ufrivillig kunde hos DNB.
  11. Olje til dørhengsler kan vel legges til?
  12. Alle kanaler har egne strømmetjenester. Hvorfor kan ikke folk bare si opp de håpløse mellomleddene? Og dem som som bor i borettslag bør mase på styret om bli kvitt TV-avtalene.
  13. Staten bør gjøre som narkoindustrien. Produser og selg alt mulig av rusmidler til høye priser, men bruk heller inntektene til å fjerne andre skatter og avgifter. Tipper MDG blir fornøyde hvis Norge kan leve av rusmidler i stedet fro olje.
  14. Blir bare dumt å gi bruke velferdspenger til slik luksus. Jeg selv bruker en tråsykkel til 5000 kr som daglig transportmiddel og det fungerer godt nok. Driver en med tung eller lang transport så er nok bil det mest fornuftige.
  15. Typisk anti-elsparkesykkel propaganda. Ulykker med andre typer sykler er tydeligvis ikke verdt å nevne.
×
×
  • Create New...