Jump to content

PosteMonopolet

Medlemmer
 • Content Count

  699
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

360 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mine tips: Bruke "Eye Saver modus" om skjermen har dette innebygd Dimme ned lysstyrken i skjermen Bruke mørk-modus i programmvarene og websider som har dette. Unngå å bruke små skjermar i kombinasjon med liten skriftstørrelse. Ta pausar med å for eksempel ta tur ute, det hjelper når ein er sliten av skjermarbeid
 2. Viss du vil ha byggesett som tek lenger tid enn Lego så kan prøve plastbyggesett med maling.
 3. Interessert i å høyre kva andre meina sidan eg sjølv ikkje ser den store verdien i snusing, mens «alle» andre snusar og betaler kva det kostar. Reknestykket er slik: 92 kr/boks*365 boks/år = 33580 kr/år.
 4. Jaja, eg får vel sende den inn på reparasjon etter juleferien slik at det ikkje blir ein trist jul utan. Elles er eg fornøgd med Xbox One X, fordelen med å vere seint ute er godt utval av spel og låge prisar på spela, så eg får garantert mykje glede av den.
 5. Eg trudde Xbox One X skulle vere stillegåande, men no som eg har fått mitt eksemplar og prøvd den så irriterer eg meg over den durelyden frå vifta sjølv sjølv på lågt turntall, så eg trudde det var noko gale med mitt eksemplar. Eg ser det er mange som har lagt ut på Youtube med den same lyden som i min. Er det slik lyd frå alle Xbox One X, eller er det nokon som er heldige og fått betre vifte enn oss andre?
 6. Synst du det er akseptabelt at folk bestemmer seg for å vere ein anna art enn menneske, som for eksempel å vere ein katt? Prinsippet er vel det same som å kunne bestemme sitt kjønn? https://p3.no/matte-laere-meg-a-vere-menneske/
 7. Ut frå namnet så er Xbox One X ein hybryd av Xbox One og Xbox Series X. Kanskje Xbox One X eigentleg er billigutgåva av Xbox Series X og kompatibel med alle Series X spel?
 8. Det finst berre to kjønn (hokjønn og hankjønn). Alt anna er ikkje noko kjønn (intetkjønn). Det finst også personar i 2019 som påstår med sikkerhet at jorda er flat.
 9. https://beta.support.xbox.com/help/hardware-network/controller/connect-xbox-wireless-controller-to-pc
 10. Konkurransen for neste generasjon har nok allereie begynt for fullt, viss den skal bli så kraftig som Microsoft seier så må du i dag kjøpe ein PC med to toppmodell skjermkort til totalt langt over 30 000 kr. Eg trur grunnen til at det er gode tilbod på Xbox One for tida er fordi Microsoft prøver å få fleire kundar over på sitt økoststem før neste generasjon.
 11. Veldig få har lønn over 5 millionar, du må forstå at inntekt og lønn er to forskejllige ting. Ekstremt høg inntekt kjem vanlegvis frå aksjar.
 12. Mitt forslag til regjeringa er å heller la pengane gå til Xbox Gamepass i stadenfor NRK, fordi det passar meg betre. Prinsippet er uansett det same.
 13. Ok, har konkuldert med at Xbox One X er verdt pengane fordi: Kan stupe i mange spel frå første dag med Gamepass. Maskinvaren tilsvarar PC til minst dobbel pris. Grafikken tilsvarar skjermkort til 2000kr. Har frå før berre nokon gamle utdaterte konsollar og ein bærbar PC med svak grafikk. Neste generasjon er ca.4 gongar så kraftig (ifølge Microsoft), men reknar med prisen blir veldig høg i starten. Det er lov å håpe at det kjem nye spel ein god stund etter neste generasjon (uansett vil veldig mange vil vente med å oppgradere til prisen har gått ned). Om eg likevel skulle kjøpe neste generasjon så kan Xbox one X plasserast ein anna stad og få glede av den der. Eg er også veldig spent på korleis Microsoft greier å få den neste konsollen til å bli 4 gongar så kraftig som Xbox One X. Geforce RTX 2080 Ti er eit skjermkort som kostar rundt 13 000 kr i dag, og er berre litt over dobbelt så kraftig som grafikken i Xbox One X: https://www.techpowerup.com/gpu-specs/xbox-one-x-gpu.c2977
 14. Vel, det har liten effekt på dei rikaste som primært får inntekta si frå avkastning på aksjar.
×
×
 • Create New...