Jump to content

BakaBerg

Medlemmer
 • Content Count

  630
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

341 :)

About BakaBerg

 • Birthday 06/17/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ooof brutalt! Anmelder liker det altså ikke. Men er det slik at anmelder ikke likte FF7 remake? Du scorer det veldig mye lavere enn andre. Får inntrykk at denne typen "animespill" ikke er din sjanger her. Ikke helt som hun som anmeldte deathly hallows part 1 som en frittstående film, men litt biasert i retningen "liker ikke anime"? Vet ikke selv, vurderer å kjøpe det men syns ff7 remake var litt fjasete og filler aktig. Morsomt å lese et annerledes perspektiv
 2. Så jo ganske unikt å kult ut. Men ikke edgy nok for deg sikkert
 3. Ingen selskaper er "moralske". De lager et produkt for å tjene penger, hvor det finnes utviklere som sikkert brenner for å lage spill, men målet er jo å få til suksess for å tjene penger. Du linker til Jimquisition (som er en hyperbolsk hater også, han tjener bokstavelig talt penger på å lage negative reaction videoer) og sier at vi ikke aner hva vi snakker om og refererer til bugs i bethesdaspill. Tror du de la bugsene der med vilje? Tror du de hadde lagd skyrim med så mye innhold og lage en av de bestselgende rpgene med en slags ond hensikt hvor de skal irritere slike som deg med å lure dere til å kjøpe spillene deres? Jeg kan ingenting om å lage spill men jeg er sikker på at folka i bethesda jobber hardt for å realisere noe kult, og då er bugs biproduktet det stadig vekk blir verre p unngå med komplekse spill. Så fint at du liker noe da, selv syns jeg wildlands var kjedelig. Samtlige bethesdaspill med unntak av fo76, blades og fallout shelter syns jeg har vært verd å kjøpe dag 1. Jeg har kjøpt skyrim 3 ganger, og har ingen problemer med det. Runda det nok til å få det jeg ville utav det. Hva som er objektivt bra vil jeg nok påstå at du ikke er i stand til å bedømme. Det du sier er at din mening er nyansert og ærlig men alle våre er feil og løgnaktige? Håper du koser deg med hatevideoen til Jimquisition etter du har spilt starfield så du kan sammenligne selv hvor dårlige bethesdaspill er. For du har jo prøvd de selv? Du baserer ikke dine lærde meninger på bare youtube videoer vel?
 4. Tenker at forskjellen er at ESO faktisk kommer med content, mens FO76 er det kun MTX og skins som gjelder. Null balansering, null content og QOL updates er ufattelige trege. Og verst av alt: ingen planer om next gen updates. Det forteller meg at de driter i fo76. Har selv over 1.5k timer på ps4. Jeg elsker alt av fallout men søren det tok lang tid før jeg innså hvor hinsides dårlig supporten er for fo76
 5. Kanskje du skal ta en pause fra gaming? Prøve fisking, trening eller å samle på frimerker? Har ikke mora di lært deg at hvis du bare har negative ting å si, kan man la være? Kritikk er bra og viser at man bryr seg, men du fremstår som en som sitter fast i fortiden. Kan du forstå at andre gleder seg til spill selv om du hater alt?
 6. Skulle ønske sony laga en ordentlig pro controller med backpedals. Som elite series 2. Jeg hater dualsense. Liker funksjonene men hater batteritid, hvordan den føles i hendene.
 7. Andromeda, alpha protocol, cyberpunk på konsoll (series X. Syns det var konge), space jam spillet
 8. Han var fri til å ytre seg. Ikke i fengsel. Og arbeidsgiver var fri til å ikke la rasshølet jobbe for de lenger. Ytringsfrihet er ikke rasshølfrihet
 9. Egentlig ganske flott at slike ytringer får reelle konsekvenser for folk. Har noen troll i kommentarfeltene i Norge og som kunne fått sett dagens lys.
 10. Ble series X på meg. Spilt ca 3 timer. Spillet er rått om man likte re7 syns jeg. Herlig stemning. Men ser jeg allerede har mye ammo i forhold til hva jeg tenkte. Shotgun også ganske tidlig.
 11. Keep going! Jeg klarte nå nettopp andrebossen etter over 20 timer med forsøk. Returnal er dritbra
×
×
 • Create New...