Jump to content

BakaBerg

Medlemmer
 • Content Count

  419
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

144 :)

About BakaBerg

 • Birthday 06/17/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har PSVR kjøpte uka etter RE7 release og det er nok den beste spillopplevelsen jeg har hatt. Mange gode VR opplevelser, skyrim, eve valkyrie, farpoint (digger aim kontrolleren) og firewall zero hour, superhot VR med mer. Når det skal sies, foretrekker jeg fortsatt destiny, monster hunter og loot shooters som ikke er på VR og hvor jeg ikke trenger å rigge opp VR, kalibrere og bli sliten. Hvis man får eliminert disse ubehagelighetene og styret med VR, er jeg sikker på at det tar av. Men er nok ikke helt der enda
 2. Vanligvis uenig med deg, men enig her. Synd de ikke klarer å være litt mer seriøs her på gamer.no, skjønner ikke helt behovet for å bøye seg for master race hipsterne som bare liker half life 1 så lenge det ikke spilles på moderne skjerm og baldurs gate 2. Synd at en kul nettside som har mange artige artikler skal delegere bort anmeldelser til disse, og man sitter igjen med følelse at det er et glorifisert forum som var tidlig nok ute å sanket URLen gamer.no. Vi har heldigvis rune og co på levelup som prøver å være seriøse så jeg heller kan bruke til å se på anmeldelser!
 3. Har over 4 timer nå og enda ikke sikker på at jeg liker det. På den ene siden er jeg råspent på story og hva som skjer der. Skikkelig fascinerende. Og noe av gameplay er morsomt. Så tenker jeg hvorfor skal jeg gidde. Så jeg konkluderer med at i motsetning til de fleste open world spill gidder jeg ikke ekstra missions, bare ploge meg gjennom obligatoriske og da lener jeg meg mer mot at jeg liker det
 4. Er det bare meg eller er du negativ til alle artikler på Gamer.no? Syns du alltid kommer med en kjiip kommentar Også lagt merke til det. Ikke for å være slem altså, men er det noen spill du liker bortsett fra Monkey Island?
 5. Rundt kl 18:00?hmmm rimelig sikker på at det er reset som er nærmere 19:00. (19:00 CEST)
 6. Free 2 play? Er det noe jeg ikke har fått med meg? Nei. Hvis de har Launcha det som early access beta free to play hadde det vært greit. Isteden tok de full pris for samme produkt. Jeg kommer nok aldri til å kjøpe et bethesda spill før det har gått 1 år, slik at det er spillbart. Og til og med da skal det ha gode anmeldelser.
 7. vanskelig å skru tilbake tiden å gå free to play før man solgte mannskiten til fullpris.
 8. Fordi? Epic Games? Har ikke satt meg altfor godt inn i hvorfor spillere reagerer. Er det prinsippielt? Ja.Er så enkelt som det. Lojalitet til et firma, som driver DRM, hvilket eneste mål er å tjene penger. Er meg helt uforståelig. Spiller da vel ingen rolle annet enn å kanskje ha samme digitale sortering som andre spill. Betaler vel samme pris uansett?
 9. Nei nei nei nei! Nå vet de hva som fungerer, endelig tilbake til røttene så skal de begynne coop igjen?? What??
 10. Han er en dement gammel fjomp, men han er hvertfall konsekvent i sine synsinger. Donald kan være morsom også
 11. Nå følte jeg meg skikkelig gammel. Skjønner ikke helt greia med streaming jeg. Bruke den dyrebare fritiden min på å se på at andre spiller.
 12. Åh bra. Kanskje hvis Alpha begynner nå slippes BR mode i 2035! Allerede så dum at jeg betalte for dette spillet i "pre-alpha". Arma moden var mye bedre
 13. Hmm skjønner personlig ikke helt hatet for skyrim. Morrowind var bra det, men skyrim og oblivion var langt bedre enn mange spill selv om det var forenklet noe. Håper VI blir av samme kaliber som skyrim og mest bekymret for en fo76 multiplayer retning. Har ingen tro på at bethesda klarer det, faktisk bevist at de ikke håndterer det. Man må ikke ha Coop i alle spill mener nå jeg
 14. Sjelden lest en anmeldelse her jeg var mer enig i. Nyansert og velbegrunnet fra en som tydelig har spilt spillet grundig før anmeldelse. Godt jobba!
 15. Vi liker et spill du misliker? Fanboys. Vi hater et spill du liker? Haters gonna hate. Prøv å gulpe opp noe mer kreativt en dette da, istedet for copy/paste alle andre.Jeg beskrev fanboys og naive mennesker uten en kritisk celle i kroppen som blindt forsvare under par fullpris spill. Du er tydeligvis en av disse, en av disse som på lang sikt ødelegger spillmediet ved å vise utviklere at det er greit å selge uferdige produkter til forbrukere. usikker på om du troller. Hvis ikke mener du seriøst å basere disse drøye påstandene dine på oppgulp fra youtube av folk som tjener penger på å hive seg på hat-bølgen for å farme klikk? Dette er et spill som teknisk sett ikke har blitt sluppet enda.... Du er jo selve definisjonen på det du selv driver å anklager folk for ved å basere dette "blinde" hatet ditt på videoer fra overnevnte uten å engang ha prøvd noe av det selv?
×
×
 • Create New...