Jump to content

BFG-Hungbunny

Medlemmer
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

96 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Skjønner dem godt jeg, når alle anmeldelser jeg så langt har kommet over kun er basert på maks 4 episoder er det vanskelig å ta «seriøse» anmeldere seriøst. Lukter latskap lang vei, bare få it en anmeldelse fortest mulig så de får klikk.
 2. Nå må folk være flinke til å ikke støtte monopol virksomhet, konkurranse er vell og bra, men det epic driver med er ikke konkurranse, selv hopper jeg glatt over alle spill som går til Epic uansett.
 3. Så mye at jeg ikke gidder å liste opp alt. Men jeg burde presisere at dette er barn som er fra alderen 8-10 og som ikke burde spille dette spillet. Er mengden tid brukt på slike spill jeg bekymrer meg over. Så det du sier er at foreldrene er de som burde ta mer ansvar? Det er iallefall det du burde si, det er ikke spillet som er problemet men foreldre som ikke setter grenser.
 4. Tror faktisk jeg offisielt gir opp "gamere". Det mases etter nye IP's, når det faktisk kommer noe nytt som på toppen av det er like gode om ikke bedre enn konkurrentene så velger folk å kjøpe konkurrentenes spill uansett. Titanfall 1 var helt ok, Titanfall 2 er et tvers gjennom godt skytespill som EA egentlig ikke hadde noen interesse av å fronte i det hele tatt, dette kan kanskje få folk til å se mot Titanfall 2 så det spillet får nytt liv. At Battle Royale er en fad tviler jeg sterkt for, alle sjangre har på et tidspunkt blitt sett på som en fad.
 5. Se på tøffe gutten da, vil ikke se det motsatte kjønn i et i utganspunktet ekstremt lite realistisk spill. Når det finnes x antal GODE argumenter for å ikke spille BFV så blir det for dumt å bruke den dårligste årsaken noensinne.
 6. Blir det gjort riktig så er det egentlig helt greit, slik som med Overwatch, Titanfall 2, PUBG osv der det kun er kosmetiske gjenstander som egentlig ikke har den helt store betydningen. Det vi får tilbake er jo nye maps, nye karakterer etc (vi kan rett og slett ikke forvente at spill blir kontinuerlig utviklet og fornyet i en evighet uten at noen må betale regninga). Star Wars Battlefront 2, NBA 2K18 og Siste Shadows of Mordor derimot der er det gjort HELT feil på alle mulige måter, da det faktisk går utover gameplay og gleden av spillet.
 7. Ja, de lærte sikkert ei kjempe lekse her ja! Storstilt svindel straffes med ikke engang smekk på armen, til nød en streng pekefinger...
 8. For det første ingen med litt tankekraft som utvikler FPS spill vil i det hele tatt vurdere kryssplattform da alle er klar over fordelene PC brukere har der over konsoll brukerne så det er ikke en problemstilling vi trenger tenke på. OM det hadde skjedd så hadde ikke PC brukere trengt aimbot for å ta de som spiller på konsoll. Nå er ikke juks så sinnsykt fremtrdende på PC som du skulle tro, dårlige titler og uerfarne utviklere kan slite med det en periode, men så får dem kontroll på det så det blir minimalt av det.
 9. Det er faktisk fantastisk at noen tør lage MOBA spill for dem ikke har tid eller lyst å bruke hundre talls timer på å sette seg inn i Dota 2 og LoL, håper virkelig dem lykkes. Og for mange casuals? Er det liksom negativt å være en casual spiller nå da? Problemet er som jeg ser det det er alt for mange som TROR dem er pro-gamers. Casual spillerne er faktisk i et ekstremt flertall og er grunnen til at det faktisk blir gitt ut spill, det er absolutt ikke grunnet "hardcore" spillerne,
 10. Det morsomme synes jeg er at de som skriver mange av disse meldingene er med på å gi inntekter til han de klager på
 11. Jeg håper virkelig det, Intel trenger virkelig konkurranse. Det har ikke akkurat skjedd så mye nytt og virkelig interessant på CPU fronten siden Sandy Bridge.
 12. Er absolutt ikke noen fan av at bærbare maskiner generelt (dette gjelder langt ifra bare apple) begynner å bli umulige å reparere. Dette oppfordrer til en bruk og kast mentalitet som egentlig er unødvendig.
×
×
 • Create New...