Gå til innhold

BFG-Hungbunny

Medlemmer
  • Innlegg

    146
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

BFG-Hungbunny sine prestasjoner

109

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ikke overraskende i det minste, Game pass er fint det, for oss, men rent økonomisk for Microsoft er det nok ikke akkurat en god ide å legge et av de største spillene i 2023 der på dag 1. Selv om mange Playstation eiere allelrede har spilt Starfield på PC så er det nok fortsatt flere som ikke har det, så dette kan fort bli en gullgruve for MS.
  2. Uhm, nei. GTA V var en gigantisk suksess ved lansering, det fortsatte ved lansering nummer 2 til PS4 / Xbox One omtrent et år etter for så å fortsette litt under et år etter det igjen når det omsider ble lansert på PC. Gjør de dette av noen annen grunn enn at de vet folk vil kjøpe det både to og tre ganger? Rockstar vet nøyaktig hva de holder på med.
  3. Tipper de skal gjøre akkurat som med GTA V, gi det ut mot slutten av en generasjon av konsoller sin levetid, for så å gi det ut på nytt til den nye generasjonen året etter, for først da å gi det ut på PC noe tid etter det så de er sikre på å få så mange som mulig til å kjøpe det både 1, 2 og kanskje 3 ganger.
  4. Her er det mye penger som skal tjenes tilbake, mistenker dessverre at det kommer føre til mange kjente og kjære serier kommer ut i bøtter og spann med så som så kvalitet.
  5. Å ta hensyn til svakere maskiner (i dette tilfellet både konsoller og low/mid range PC-er) passer sannsynligvis Bethesda helt fint da jeg antar at de ønsker å selge flest mulig kopier. Blir det som Skyrim så blir det uansett nok av mods med grafiske forbedringer. Helt åpenbart og logisk det.
  6. Må fortsatt utvikles til det svakeste leddet i næringskjeden.. Med en motor som for lengst er avleggs. Yep, vil derimot tro at motoren innen da er oppgradert eller byttet ut helt, men det er som du sier, de må uansett utvikle det til det svakeste leddet. Nå er det knapt nok en utvikler igjen som har fokuset på å utvikle for PC, de utvikler i all hovedsak til konsoller for så å bli portet over på PC, noe som jo er helt logisk, det er et mye større marked så det er en selvfølge at det er der fokuset er, synd for oss som er på PC, men sånn er det bare.
  7. Dette virker å være den vanligste holdningen til de fleste, altså at de som ikke gir det omtrent topp score er useriøse. Er Starfield et 10/10 eller et 9/10? Nei, det er et solid 7/10. Det er ingen hemmelighet at mange av de store sidene der ute er livredde for å gi noe som helst AAA spill mindre enn 8/10 uansett da de fort havner på svartelister, noe som igjen betyr at de slutter å få koder, som igjen betyr forsinkede reviews og mindre penger. Selv Cyberpunk fikk generelt gode anmeldelser over hele fjøla og det hadde store problemer lenge. Så man bør generelt i dag aldri ta noen anmeldelser seriøst og heller gjøre opp sin egen mening.
  8. "MMO" aspektet med Diablo IV er nok noe av det jeg mislikte mest, MEN det skulle aldri vært det Path of Exile er, heller en mellomting. Med always live service så regner jeg med du mener Always Online? Eller mener du det ikke burde være et Live Service spill? Eller mener du kanskje begge deler? Uansett Path of Exile er begge deler, det er et F2P Live Service, Always online spill, det er et bra spill, men om du skulle miste internett midt under et "kart" for eksempel er det borte og du må da bruke et nytt "kart".
  9. Det er mange ting jeg kan og har klagd på med Diablo IV siden det kom, både med "Eternal Realm" og "Season 1". Men å si at det er et elendig spill er en overdrivelse om du ikke liker det er det helt greit det, men det er faktisk også mye bra med Diablo IV.
  10. Usikker på om du mener det er greit å oppføre seg slik fordi du er "lei av woke" eller bare er sarkastisk.
  11. Jeg sliter virkelig med å forstå hva som er så innmari morsomt med greater rifts? Det blir fort kjedelig når den eneste grunne du gjør de er for å levle gem, kanskje hver tyvende så får du en item som er en upgrade. Jeg har spilt noen tusen time Diablo 3 og greater rifts er utelukkende en eneste grind etter bitgtelitt bedre items. Og hva er morsomt med dungeons i d4 nå? Det er en simpel bounty quest, mye gåing, lite fighting. I diablo hadde du både grifts og bounties, litt foranding. Er vel litt som det Three of whispers. Skulle ønske de gjorde nightmare dungeons mye mer morsomt, og spart meg fra å loote gear hele tiden slik som i grifts Du må da ikke loote alt som dropper da... Du har både Helltide, Legion Events, World boss og du kan gjøre Grim Favour ting i D4. Bounties ble man rimelig fort lei da de utelukkende var de samme bounties om igjen og om igjen og ikke bare det man var faktisk tvunget til å gjøre de om man skulle kunne komme videre gear messig etter et visst punkt. Så var det greater rifts som man igjen nesten utelukkende gjorde for å levle opp legendary gems og kanskje etter 15-20 rifts få en minimal upgrade av en item. Siste sesongen av D3 jeg spilte før D4 starta jeg lenge etter den kom og mesteparten av items fikk jeg enten fra crafting, kjøpt med blood shards, knapt nok en eneste item fra Rifts (forøvrig ga jeg meg på Paragon 1400 ish). Greater rifts var utelukkende for XP og levle gems, items fikk man fra crafting eller blood shards og for å crafte eller upgrade ble man tvunget til å gjøre bounties. Du har faktisk flere valgmuligheter på hva du har å gjøre i D4.
  12. Jeg får da fint spille i fred jeg, at jeg ser noe andre er ikke noe jeg ser på som et problem, ikke whisprer de meg, ikke sier de noen ting, det er bare folk der som bare er der, ikke er de i veien eller til bry, tver i mot.
  13. Så move on å spill Diablo 3 da om du ikke liker 4, det lever i beste velgående... Ingen som tvinger deg til å spille Diablo 4. Nå må du også tenke på at D4 er live service, det vil modnes med tiden. Også viktig å huske på at greater rifts ikke akkurat var der på launch av D3, faktisk kom ikke det før med første expansion om jeg ikke husker feil Det er vell ingen av oss som savner real money auction house?
  14. Sant nok, men dårlig design er dårlig design. Samme om man koser seg eller ikke. Du virker å ha noe i mot at folk koser seg med spillet. Jeg koser meg med spillet, jeg har kost meg med mange andre spill også det til tross for at absolutt alle spill jeg noensinne har spilt har hatt irritasjonsmomenter.
  15. La oss ikke glemme at Diablo 3 ikke ble bra før etter første expansion, virker som folk har helt glemt real money auction house...
×
×
  • Opprett ny...