Gå til innhold

Formel 1 - 2023


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
5 hours ago, Comma Chameleon said:


Det jeg ikke skjønner er hvordan det er en grense for alle dekk. Med tanke på hvor langt de kom med softs og medium i går, hvorfor skal hards ha en maks grense på 18?

Det var ikke holdbarheten på dekkene som sådan de var bekymret for, det var den skarpe kanten de kjørte over på curbsene i veldig høy hastighet som de var redd for at kuttet opp sidene på dekkene. Må nesten stole på at Pirelli vet hva de snakker om etter å ha inspisert dekkene etter de kjørte sprintløpet.

Lenke til kommentar

Virker som dette løpet har vært over grensen på hva som burde være ok for sjåførene. Varmen (og fuktigheten) var så ille at flere følte de holdt på å besvime i svinger med høy G-kraft. Ocon spydde i hjelmen på runde 15.

Flere sier at det er det verste løpet de har hatt, nesten tortur. Logan måtte gi seg. Heldigvis er Qatar 2024 seks uker senere enn i år, men likevel. Alle disse midtøsten-løpene er problematisk. Mye større problem enn det dekkene har vært.


Ikke bra greier!

Stroll post-race intervju

image.png

Endret av Comma Chameleon
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Det er nok mentalt. Han har vel gått ut og sagt det selv også. Det å kjøre samme bil som Max er nok ikke lett, når man ser hvor konsekvent bra Max er. Du må kjøre perfekt for å ha en sjanse. Perez dreit seg ut noen ganger, og så ble nok det starten på en ond spiral.

Jeg tror ikke han kjører for RB i 2024. Da skal han levere noe vanvittig resten av sesongne.

Lenke til kommentar

Perez startet jo året knallbra og lå bare og fighta helt i toppen med max, så ble han bare daff og klarer knapt å fullføre quali og races lengre..han sliter nok psykisk og har det kanskje ikke så bra i redbull. Men det vet vi jo ingenting om uansett. Han er fortsatt på 2. plass poengmessig, så han kan jo ikke bare avskrives sånn helt uten videre fordi en halv sesong går dårlig nå.

Merc sparka ikke Hamilton selv om han ikke vant alle løpene i alle sesongene heller.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...