Jump to content

Musty

Medlemmer
 • Content Count

  4147
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

270 :)

About Musty

 • Birthday 07/19/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15657 profile views
 1. Fikk ikke Hamilton noe straff for å ha rygget inn på banen igjen?
 2. Musty

  Frø fra penis?

  Ja, du bør oppsøke lege. Jeg har aldri hørt om dette før.
 3. Jeg hadde 40kr/t da jeg var 14... Det var i 1996
 4. Det er også mulig å arbeide gratis
 5. Ja Her kan du lese mer: https://www.ung.no/oss/jobb/lonn/382983.html
 6. Med appen mysugr og en kompatibel blodsukkermåler kan du få en kalkulert hba1c. Hvor nøyaktig den er vet jeg ikke enda, da jeg ikke har kontrollmålt hos legen. Den er dog avhengig av 21 målinger ila de siste 7 dagene..
 7. Jeg kjøpte tilsvarende uten kabinett og skjermkort i september for 1000,-
 8. Men det kan godt være at kunden har en kontrakt med din nåværende arbeidsgiver hvor det er spesifisert at det er de og ingen andre som skal levere gitte tjenester innenfor en tidsramme som kan vare i flere år.
 9. Asus p5e ws pro hovedkort, med CPU og minne. Jeg tror det er en core 2 quad 8400 eller noe i den gaten. 8gb ddr2 (4*2gb). En eller annen svær zalman kjøler er også montert. Ati hd5770 er også på plass, samt en DVD brenner. Det står pr nå montert i et cooler master stacker kabinett uten strømforsyning. I kabinettet er det 2stk "harddiskholdere" med 120mm vifter for opptil 4 disker hver. Hjulene er noe sliten etter noen turer på tg tidlig på 2000-tallet. Siden det er relativt stort ønsker jeg ikke å sende pr post, men kan kanskje være behjelpelig med levering i bergensområdet Edith: jeg hadde to av det skjermkortet, men jeg mener å huske at det ene tok kvelden og at det er det som virker som står igjen. Det er ikke mange måneder siden jeg hadde power på systemet, men jeg kjørte ikke noe OS Edith2: nå fant jeg forøvrig det andre skjermkortet også. Det er helt likt, men jeg mener et av de er defekt, men du kan få begge to med crossfire-bridge. Fant også en del braketter og tilleggsutstyr til kabinettet. Det følger selvsagt også med
 10. Glimrende. Var akkurat dette jeg var ute etter. Tenker det blir testvinnere der. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke klarte å finne den artikkelen selv.. takk 🙂 Vi har vært innom både Elkjøp og power. Elkjøp var helt håpløs, med veldig lite både mus og tastatur utstilt. Power hadde en del utstilt, men det var store tomrom i hyllene der også, spesielt i aktuell prisklasse. Men takk for tips 🙂
 11. 10åringen i huset ønsker seg et gaming tastatur til jul. For hans del er det viktigste at det er bakgrunnsbelyst, helst i regnbuefarger, mens for min del er det viktig at det er ordentlig kvalitet. Jeg ser for meg at han vil ha et mekanisk, men jeg vil helst unngå at det bråker alt for mye. Jeg vil selvsagt betale så lite som mulig og jeg betaler gjerne litt mer for at kvaliteten skal være på plass og at det føles slik. Jeg ser for meg at jeg må opp mot kr 1500,-, men håper selvsagt å få det billigere enn det. Jeg vet ikke hva jeg skal se etter. Det er en voldsom jungel der ute og jeg har ikke anelse hva som er bra og ikke. Han spiller mest roblox I dag, men når han får ny PC blir det sikkert litt fortnite bl.a. Hva er å anbefale? Pleier sånt å være på tilbud på black friday kanskje?
 12. Trenger to stk ddr3 minnebrikker til en sliten gaming-rigg til min 10 år gamle sønn 🙂
 13. Hvor er dette? Google maps kan kanskje hjelpe folk å forstå?
 14. Det kommer veldig an på hvor du er. Selv er jeg bosatt i Bergen, og det er ikke noe problem å finne randoms når det starter raid i sentrum, selv om også det er vanskeligere nå enn før pga Remote raiding. I bydelene derimot er det ikke like stor sjanse for at folk møter opp ved klekk. Discord/Facebook er derfor kjekt å bruke.
 15. Undersøk om det er en Makerspace i nærheten av deg, kanskje der er noen som kan hjelpe deg.
×
×
 • Create New...