Gå til innhold

Formel 1 - 2023


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Håper vi får en 3 way kamp om mesterskapet mellom RB, Merc og Ferrari, at de andre teamene som henger bakpå plutselig skal ha en mesterskap vinnende bil neste år er vel lite sannsynlig dessverre, men håpe på at Aston Martin og Mclaren de neste årene etterhvert som nye fasiliteter, vindtuneller osv blir ferdigstilt klarer å hevde seg. Hadde vært megakult om vi fikk se kniving om mesterskapet blandt 4-5 teams i steden for maks 2. A boy can dream.

Endret av Evil-Duck
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vurderte faktisk og kjøpe "Lewis Hamilton"-merket Monster energidrikk i Sverige, men var usikker på om jeg kom til å like den nok til å kjøpe en brett liksom. Fant ikke noen som var single.
(Er fan av både Hamilton og Verstappen forresten :)).

Gleder meg stort til denne sesongen, og spesielt når Audi skal inn (2026?). :D 

Blir spennende å se hvordan vintertestinga blir. :) 

Lenke til kommentar

Bare å følge med. Jeg har holdt av helgen 23-25 februar for preseason testing i Bahrain. Lagene vil kjøre fire timer på formiddagen, en times pause og fire timer på ettermiddagen med en bil på banen om gangen der alle sjåfører og reserver skal kjøre.

Hører mange rykter om hva som skjer nå i preseason oppkjøringa, og jeg håper at endringene på bl.a. gulv og karosserikonstruksjon vil være med på å stokke litt om på teamene. Red Bull mister jo en del tid i vindtunnel så jeg tror de skal slåss enda hardere i år for plassen sin. Siden bilene blir litt høyere så vil raske biler belønnes med enda høyere fart, og det kan åpne opp for outsidere som Williams. Hadde vært gøy med Ferrari i en litt mer stabil form - i fjor var jo et shitshow fra de røde..

Det blir gøy å starte opp igjen, og jeg ser ikke bort fra at jeg i år vil få anledning til å se et eller to løp live.

Endret av Retroman
Lenke til kommentar

https://www.dailymail.co.uk/sport/formulaone/article-11679013/Johnny-Herbert-Paul-di-Resta-AXED-Sky-Sports-coverage-Formula-One.html

Sitat

Johnny Herbert and Paul di Resta have been axed from Sky Sports' coverage of Formula One ahead of the 2023 season.

The former grand prix drivers have been regulars to viewers' screens over the years, with Herbert having been part of the original presenting team when Sky gained the broadcasting rights back in the 2012 season.

 

Di Resta's exit could come as a result of a busy racing schedule as he is due to feature in the World Endurance Championship as well as the European Le Mans series which clash with Formula One weekends.

Får ihvertfall hørt (og sett) noe fra Di Resta når jeg skal se på FIA Wec ihvertfall. :)

Liker i hvert fall alle fra Sky Sports delen av F1 TV, men husker kun stemmene, og klarer ikke helt å kople navn og ansikt til dem, hehe. ^^

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...