Gå til innhold

mobile999

Medlemmer
  • Innlegg

    10 220
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

35 489 profilvisninger

mobile999 sine prestasjoner

2,4k

Nettsamfunnsomdømme

50

Hjelpsomme svar

  1. Dette er teoretiske tall kastet ut av en kalkulator basert på turtall, girutveksling og propellstigning. Hvis man tester og finner ut at 18" gir 37 knop og 19 tommer gir 36 knop, så får man utnyttet mest effekt med 18 tommer propellen. Dersom 5000rpm gir maks fart på 38 knop med 19" propell er propeller slip på 10,1% Dersom 38 knop oppnås ved 5100 rpm med samme propell er propeller slip på 11,8% Propeller slip sier altså noe om hvor fort båten går framover i forhold til hvor fort vannet blir skjøvet bakover. En cleaver propell vil kanskje ha ca 14% slip. Da sier kalkulatoren at båten vil gå i 40 knop ved 5000 rpm med en 21" propell, men dette forutsetter at motoren har nok effekt til dette.
  2. Jeg mente på 15, men blås i det. Kalkulatoren sier teoretisk (men om det faktisk er oppnåelig vet jeg ikke): Engine Revs 5100 Gear Ratio : 1.85 Propeller Slip 10% Propeller Pitch 17 -> Boat Speed 34.7 kts Propeller Pitch 18 -> Boat Speed 36.8 kts Propeller Pitch 19 -> Boat Speed 38.8 kts
  3. Har du følgende data fra denne kombinasjonen? Maks fart maks turtall propellens stigning girutveksling
  4. Jeg foreslår BMW E39 540 evt. 535. Kom de med manuell girkasse? De ble også laget med manuell girkasse.
  5. Sannsynligvis Yamaha RX-V4A eller RX-V6A.
  6. mobile999

    Advokat som lyver

    Domstolloven pgf 224. Advokatforskriften.
  7. Når nettverksutstyr er koblet sammen (f.eks. med kabel) og det ikke er gjort "riktig", kan man være uheldig og åpne mulighet for at kommunikasjon mellom nettverkene blir mulig. Dette er altså på et "annet nivå" og har ingenting med at de ikke har passord eller at dere ser hvilke enheter som er "pålogget". Jeg vet ikke hva slags sperrer som er mulig på deco. Har dere kun internett fra Altibox eller har dere/leieboeren også tv-signaler fra Altibox?
  8. Ja og en 2015 modell registrert første gang i juni 2017 vil få en reduksjon på engangsavgift basert på at den er 7(?) år gammel. For 5 år siden så jeg en auksjon på ebay for en 2000 modell som ikke noen gang hadde vært registrert. Det ville blitt 0% reduksjon på engangsavgiften. Er det reelt at en 2015 modell kan være registrert så tidlig som i juni 2014? Det høres ganske usannsynlig ut.
  9. Jeg er ganske sikker på at dette ikke umuligjør at nettverkene kan kommunisere med hverandre. Det er mulig at utstyret dere bruker har funksjonalitet til å sperre slik kommuniksjon, men er det aktivert?
  10. mobile999

    Odel

    Din førstefødte hadde kanskje odelsrett også før du overtok gården på odel. Jeg måtte redigere dette innlegget: Dersom din førstefødte har odelsrett har også dine andre barn odelsrett. Din førstefødte har "best" odelsrett blant dine barn. Alle dine barn hadde kanskje odelsrett før du overtok gården på odel, men du hadde i tilfelle "bedre" odelsrett. Det er fullt mulig at dine søsken fremdeles har odelsrett, men det avhenger av eier- og salgs- historikken til eiendommen. Barn av dine søsken kan ha odelsrett, men den har (sannsynligvis) dårligere prioritet enn odelsretten til dine barn.
  11. Jeg tror ikke f.eks. Deco X10 har kablet backhaul. Hva mener du med egen router og nettverk? Hvis du deler din Altibox fiber med leieboeren bør du forsikre deg om at nettverket deles opp slik at leieboerens nettverk ikke kan kommunisere med ditt nettverk. Hvordan er dette gjort?
  12. Dette er noe som må sjekkes i spesifikasjonene før man kjøper. Det du trenger er "kablet backhaul".
×
×
  • Opprett ny...