Jump to content

mobile999

Medlemmer
 • Content Count

  6819
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1438 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er nok ikke slik det fungerer. Kobberet oksiderer og reagerer med svoveldioksidforurensinger i regnet slik at det dannes kobbersulfat som blir med regnvannet nedover taket. Du kan løse opp kobbersulfat i vann for å lage 4% kobbersulfat i vann og sprøyte det på taket for å drepe mosen.
 2. Siden motoren er vanskelig å starte også når den er varm, så er det sannsynligvis ikke glødepluggene som er problemet. Det kan jo bli et problem. Er det ingen med slepetau som evt. kan hjelpe deg? Er det noen endring i lyden ved startforsøk før og etter problemene? Du skriver at det kom røyk fra starteren etter 2-3 forsøk. Hvor lenge kjørte du starteren i dette tilfellet?
 3. Starter den greit på giret dersom den har manuell girkasse? (Rulle nedover en bakke.)
 4. Har du lest dette? https://support.google.com/accounts/answer/185834?hl=en&topic=1099588&ctx=topic
 5. Nei, du kan foreløpig ikke investere i TikTok på akjsebørs.
 6. Du skal også legge inn personinntekt annen næring (1.6.2).
 7. Tja. Inntekten er skattepliktig, men satsen er 0% på så lave beløp.
 8. Ja, du kan ha et overskudd i næring (f.eks. enk) på 51304 uten å betale skatt. Du kan i tillegg (til nøyaktig denne summen) ha en lønnsinntekt på 3347 uten å betale skatt. Næringsinntekt + lønnsinntekt på mindre enn 54651 ser ut til å gi null skatt. Jeg har ikke sett på evt. effekter av finnmarksfradrag.
 9. Jeg tror dette ble en avsporing. Likevel: Har du valgt det nederste alternativet når du åpnet rf-1030 (se bildet)? Du skal bare velge dette alternativet dersom driftsinntektene ikke overstiger 50000 kroner og du oppfyller vilkårene i følgende link (du må være logget inn på altinn for å lese det): https://www.altinn.no/Pages/Custom/WebSA/Help/PSAHelp.aspx?FormCode=PSAN&page=2#1175_fritak
 10. Dreier det seg om en ettermontert Defa alarm? Det dreier seg visst om en ettermontert Defa alarm. Fungerer ikke fjernkontrollen til denne?
 11. Inntekten øker med 4392 kr.
 12. Jeg kan ikke så mye Nissan. Hvorfor skriver du om kode? Jeg fant denne prosedyren for å "låse opp systemet":
×
×
 • Create New...