Gå til innhold

mobile999

Medlemmer
 • Innlegg

  9 859
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

3 følgere

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

34 549 profilvisninger

mobile999 sine prestasjoner

2,2k

Nettsamfunnsomdømme

50

Hjelpsomme svar

 1. Du må få avklart hvilket fraktprodukt som er brukt. Er det "DHL Paket"? Fikk du opp sporing på dhl.de? Screenshot?
 2. de oppdaterer jo bare hva som blir scannet inn. på tysk er oppdateringen der grovt oversatt, sendingen kunne ikke leveres. også stopper det opp- for det er jo posten som scanner pakken her- og de har jo ikke gjort det. for pakken har ikke blitt levert fra postbil til postkontor, eller den har det og så er den bare borte i systemet? posten har jo scannet denne inn når den gitt i postbilen, for så å oppdatere at de ikke kunne levere i postkasse slik den egentlig skulle- og at den skulle til nærmeste postkontor for avhenting der. den har da ikke blitt registrert inn noenplass siden. Kan du avklare: Fikk du opp sporing for pakkenummeret på dhl.de sine nettsider? Kan du evt. poste screenshot? Prime Express er et begrep som brukes innen postsystemet. Jeg tror ikke pakken er sendt med ffraktfirmaet "Prime Express" fra Tyskland.
 3. Dette med clutchen er strengt tatt en reklamasjonssak du ikke skal betale noe for.
 4. Hvis din påstand var heving av kjøpet betyr dette at du må levere tilbake bilen når du har mottatt beløpet. Selgeren har ikke rett til å trekke fra noe (f.eks. 2 kr pr kilometer eller lignende).
 5. Hvis ikke annet er avtalt kan den eieren som ønsker å selge (eller kjøpe) kreve sameiet oppløst i samsvar med sameieloven pgf 15. Da vil denne eieren få solgt parten sin og få mulighet til å kjøpe hele eiendommen i forbindelse med tvangssalget. https://lovdata.no/lov/1965-06-18-6/§15
 6. Man skal ikke skrive under på noe uten å vite hva det vil koste.
 7. Har du anbefale noe spesifikt derfra?
 8. Nei, heller ikke koblet til. Test knappen på sikringen er en selvtest. Slår den ut når test knappen trykkes inn?
 9. Det er noe bilprodusentene begynte med på bensin og diesel motorer uten "hybrid" for å få ned utslippene.
 10. Slår den ut dersom du trykker på test-knappen på komfyrsikringen?
 11. Det trenger ikke å være en hybrid/pluginhybrid. Bilen kan ha start-stop automatikk.
 12. Det var nok poenget. Du svarte aldri på spørsmålet mitt. Sikringer kan være mer enn ampere og treghet. Hva er betegnelsen på den sikringen som slår ut og den som ikke slår ut?
×
×
 • Opprett ny...