Gå til innhold

The Tremendous Trump Thread - Etterspill (Les førstepost)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
0laf skrev (5 timer siden):

Problemet nå, er jo at "sleepy Joe" i stadig større grad fremstår for gammel og surrete til å være president.
Det er minst like ufattbart at man ikke klarer å finne noen som er bedre egnet, blant 300+ millioner mennesker, enn disse to gamle surrebukkene.

Ja, denne tida kan vi se tilbake på fra gamlehjemmet, når røyken har lagt seg, med litt mer fakta kring hva som egentlig var grunnen til at vi endte opp med disse 2 Presidentkandidatene.

Tenker at ingen av de kommer og klare seg i 4 år som president. Men må si at jeg tror Biden vinner og har en vettig vicepresident. 

Det er for mye hat og angst bygd opp etter Trumps førrige periode. Hvis han blir valgt og samtidlig dømt, og benåder seg selv, som president, er det starten på et inbørdeskrig. Hvert fall kaos. Det kommer an på hva han blir dømt for. 

Hvis han blir frikjent, og valgt som president kan han klare seg. 

Med benådning av seg selv, blir det vanskelig for Trump og styre landet som en demokrati. 
 

Endret av Regardé
Lenke til kommentar
Poor Old Gil skrev (7 minutter siden):

"Det meste" tilsa at Hillary skulle vinne i 2016 også.

Definitivt. Hillary hadde valget i lomma, men var både arrogant og uheldig og lot underdogen score et overraskende mål.

Siden 2016 har Trump bare forverret posisjonen sin. Med mindre økonomien forverrer seg eller Biden får en alvorlig helsekrise, skjønner jeg ikke hvor Trump skal finne nye velgere. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
VifteKopp skrev (6 timer siden):

Med mindre økonomien forverrer seg eller Biden får en alvorlig helsekrise, skjønner jeg ikke hvor Trump skal finne nye velgere. 


Han trenger ikke nødvendigvis finne nye velgere, det holder at andre kandidater som Kennedy, Cornel West osv. tar nok velgere fra Biden, forutsatt at de klarer å komme seg på stemmeseddelen.

Trump har vunnet før, så nok amerikanere har tidligere stemt på Trump, og denne gangen er demokratenes kandidat en av de mest upopulære i nyere tid.

Endret av 0laf
  • Liker 1
Lenke til kommentar
VifteKopp skrev (6 timer siden):

Definitivt. Hillary hadde valget i lomma, men var både arrogant og uheldig og lot underdogen score et overraskende mål.

 



Minner om at disinformasjon sannsynligvis avgjorde valget i 2016 -- i det Hillary har vært angrepet av republikanere i ondsinnede og grunnløse politisk motiverte etterforskninger i flere år før valget, og FBI offentliggjorde at de innledet en etterforskning mot henne basert PÅ RUSSISK DISINFORMASJON(!!!)

"How a dubious Russian document influenced the FBI’s handling of the Clinton probe"

https://www.washingtonpost.com/world/national-security/how-a-dubious-russian-document-influenced-the-fbis-handling-of-the-clinton-probe/2017/05/24/f375c07c-3a95-11e7-9e48-c4f199710b69_story.html

Hun fikk ansvaret for et terrorangrep, Benghazi, hvor -- når man setter seg inn i saken -- man må ha et hat eller politiske interesser av å lyge til befolkningen for å tro at hun, personlig, bør holes, er, eller var, ansvarlig. Eller være grovt misinformert av dem som har disse politisk motiverte holdningene.

https://en.wikipedia.org/wiki/2012_Benghazi_attack

Bruken hennes av private e-post-servere er ikke noe nytt.
Republikanere i kongressen bruker private e-poster med servere i RUSSLAND, og Bush sine folk før Hillary Clinton var minister brukte private e-post-servere, og Trump-administrasjonen har også brukt private epost-servere.
Fullstendig falskt spill for galleriet, som mer sannsynligvis skyldes at republikanerene ønsket tilgang til epostene hennes for å grave etter dritt enn at de faktisk mente det hadde skjedd noe umoralsk.

https://www.washingtonpost.com/politics/2019/03/21/their-emails-seven-members-trumps-team-have-used-unofficial-communications-tools/

Sitat

Siden 2016 har Trump bare forverret posisjonen sin. Med mindre økonomien forverrer seg eller Biden får en alvorlig helsekrise, skjønner jeg ikke hvor Trump skal finne nye velgere. 

Du glemmer helt jokeren;

Disinformasjon, som fremdeles ikke har aksellerert til nivået Russland og fascistene ønsker å ha nivået på.

https://www.nytimes.com/2024/01/09/business/media/election-disinformation-2024.html

EU har tatt grep, men demokratene har ikke fått gjort nok til å stagge flommen i USA.

Sosiale medier, og konservative influencere, samt Russland og aktører fra midtøsten kommer til å angripe Biden og demokratene og gjøre hva de kan for å manipulere folk til å enten gi opp å stemme fordi de finner det beleilig å tro at begge kandidatene er like korrupte og at de kan sitte hjemme, eller stemme på Guds Andre Sønn.

Ja, det er bokstavelig talt foreslått av kristen-konservative og er en av vinklene Trump blir pushet, helt uironisk:
Mange amerikanere tror at han er guds sønn eller en profet.
https://www.amazon.com/President-Donald-Trump-Son-Man/dp/1977249752

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Red Frostraven skrev (3 timer siden):

Du glemmer helt jokeren;

Disinformasjon, som fremdeles ikke har aksellerert til nivået Russland og fascistene ønsker å ha nivået på.

Mulig jeg undervurderer disinformasjon som en faktor, men det finnes en øvre grense for hvor mange nye mennesker du kan rekruttere til ideen om at Biden er korrupt og vil ødelegge USA og alt det der. Jeg tror Trump allerede har nådd den grensen. Utfordringen for han er å finne nye stemmer, og samtidig erstatte de millionene med boomers som har dødd siden 2016. 

0laf skrev (3 timer siden):


Han trenger ikke nødvendigvis finne nye velgere, det holder at andre kandidater som Kennedy, Cornel West osv. tar nok velgere fra Biden, forutsatt at de klarer å komme seg på stemmeseddelen.

Trump har vunnet før, så nok amerikanere har tidligere stemt på Trump, og denne gangen er demokratenes kandidat en av de mest upopulære i nyere tid.

Tredjekandidater kan like gjerne ta velgere fra Trump. Det er en grunn til at Fox/Tucker pushet Kennedy hardt når han stilte som demokrat, men sendte han i fryseboksen så fort han gikk uavhengig. De er livredde han skal få et grep om den uavhengige protest-basen som Trump gjorde det så godt i 2016. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

De republikanske maktpolitikerne har nå meget gode grunner for å være bekymret; Trump avslørt tegn på kognitive svekkelser i møte med Haley som opplevd å bli trakassert på det groveste og utsatt for feilidentitet, som da han forvekslet henne med demokratenes Pelosi omkring 6. januar-begivenhetene. Man har latt merke til at hans språkføring har forverret seg, og at han mer og mer oppførte seg likere Biden enn tidligere. Og dessuten har visepresidentspørsmålet fått dem til å betenke seg, da det kom antydninger om at Trump vil gjøre hans sønn til visepresident. De ser ikke lenge en mann i kontroll, men de er helt uten av stand til å gjøre noe med nomineringsprosessene og det amerikanske folkets selvbedrageri som skyldes ekstrem nettavhengighet. 

Spesielt når Trump åpenlyst hyller USAs fiender og høyreekstremistiske makthavere verden rundt, og deretter oppvise noe som for den amerikanske makteliten fortoner seg på åpen landsforræderi. 

Og; han kommer med mer og mer åndssvake erklæringer og virkelighetsfjerne påstander enn tidlig, som har gjort at det er en voksende mulighet for at Trump ikke lenge er ved sine fulle fem. 

Aldri har mangel på partiledelse vært så katastrofalt som det er; i et hvilken som helst demokratisk land ville et kollektiv eller en organisasjonsledelse ha grepet inn, men både republikanerne og demokratene har blitt lederløst, Haley har hennes motstykke i en demokrat som "talt Roma imot" ved å påpeke at Bidens alder er et meget stort problem, når de andre fant seg rådvilt og motløst fordi Bidens maktarroganse har vist seg uoverkommelig. 

Endret av JK22
  • Liker 1
Lenke til kommentar
VifteKopp skrev (8 timer siden):

Mulig jeg undervurderer disinformasjon som en faktor, men det finnes en øvre grense for hvor mange nye mennesker du kan rekruttere til ideen om at Biden er korrupt og vil ødelegge USA og alt det der.

Grensen er antallet mennesker som mottar og fortærer, og tror på, historier fra ikke-seriøse medier...

Pluss mennesker som tror på sensasjonalistiske nyheter som de dukker opp, før de er verifisert.

...

Pluss antallet mennesker som begynner å bli mettet av, fortvilet, og apatisk, over måten alternative nyheter formidler en alternativ virkelighet og hvordan mennesker presenterer denne som om den ikke bare var sann, men verdig samme respekt som dens motsetning, sannheten...

Pluss antallet mennesker som er i tvil om hva som er sant og hva som er løgn, fordi de blir fortalt og hører om 'begge sider', og er forvirret.

Antallet er økende, og alle bidrar på sin måte til å legitimere, normalisere, formere og spre forrykte ideer.

Endret av Red Frostraven
  • Liker 2
Lenke til kommentar
13 hours ago, General Sniff said:

Ser vi på bettingmarkedet, så er oddsen for at Trump vinner rundt 2, mens det ligger på rundt 2,75 for Biden. Så ut fra hvor folk plasserer pengene sine, så er Trump klar favoritt.

Litt offtopic for dette, men hvilke bettingsider er det du henviser til? I tilfelle jeg har bittelitt lyst til å leke med den oddsen der.

Lenke til kommentar
Red Frostraven skrev (På 20.1.2024 den 2:58 AM):

Og Trump var president i USA.

Å ha en profilert jobb betyr ikke at man er ekspert på politikk eller samfunn, eller at man er uten bias, eller engang at man er kompetent i jobben man gjør. Det betyr at en person er valgt til leder, som svært ofte handler mer om at noen er overbevisende og god til å få andre til å jobbe og er gode til å følge andres råd, eller har vide kontakter, enn at personen gjør gode evalueringer eller er kompetent selv.

 

Folk hører på Dimon fordi han har vist seg meget flink til å spå hvordan X,Y og Z  skal påvirke økonomien.  Hans utdannelse er i psykologi og samfunnsøkonomi med MBA fra Harvard. Dimon også jobbet mye med Obama og nesten ble den neste Treasury Secretary, så han har erfaring med politikk.

Hvis Dimon har vært suksessful pga andre arbeidere eller ikke er irrelevant.  Han leder selskapet og det han sier i det offentlig sikkert diskuteres på forhånd med sin ledelse.

Det han egentlig sier at det finnes for mange Trump støttere til å bare ignore og avfeie dem som bare MAGA idioter.  For eksempel det er IKKE bra at så mange innvandrere krysser grensen uten noe kontroll, selv om Trump lyver og overdriver problemet hele tiden.  Prøver demokratene å fortelle dem at de er bare rasistiske idioter lurt av en kult leder og at det ikke finnes et problem så slutter mange å høre på demokratene og sannsynligjører du at de vil bli med repubikanere hvor de respekteres. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Red Frostraven skrev (3 timer siden):

Grensen er antallet mennesker som mottar og fortærer, og tror på, historier fra ikke-seriøse medier...

Pluss mennesker som tror på sensasjonalistiske nyheter som de dukker opp, før de er verifisert.

Og de aller fleste av disse fanget Trump allerede i 2016. Siden har millioner av Trump-velgere dødd, så han må ikke bare skaffe nye velgere, han må erstatte de gamle som ikke lenger eksisterer. 

Biden skal være litt obs på en del yngre som er på TikTok og tror han er medansvarlig for folkemord i Midtøsten, men jeg tror den konflikten har roet seg godt ned innen valget i november.

(kan jo selvsagt dukke opp en ny konflikt innen da, så klart)

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
VifteKopp skrev (9 timer siden):

Og de aller fleste av disse fanget Trump allerede i 2016

Og nå ignorerer du igjen de fire andre gruppene, som disinformasjonen er målrettet for å påvirke:

---

De som kan lures til å tro at Biden er verre enn Trump eller at det republikanske partiet er bedre, og stemmer mot Biden fordi de tror på Fox News, Newsmax, OANN, Russia Today, Ben Shapiro, Dave Rubin, Stephen Crowder, Tim Pool, Jordan Peterson eller andre større spredere av konservativ disinformasjon.

---

De som kan lures til å tro at Biden og Trump begge er like korrupte gjennom venner og familie som hører på disinformasjon og disinformasjon som spres i enormt omfang i sosiale medier, som stjeler stemmer fra Biden gjennom apati og tilfeldig valg.

---

De som kan gjøres matte og uinteresserte i å delta i valget på grunn av all støyen, som er mest sannsynlig å stemme mot Trump om de gikk til valg, men som opplever det nyttesløst.

---
De som kan lures til å tro at Biden har gjort eller støtter noe helt ekstremt, like før valget; Se Hunter Biden sin laptop rett før valget i 2020, og FBI sin etterforskning av Hillary Clinton like før valget i 2016.

Republikanerene og Russisk etteretning kommer til å samarbeide med konservative medier om finne på noe ekstremt og spre absurde mengder disinformasjon for å pushe en ide i juli, august eller september i 2024 også.

...

Det skal ikke mange prosentene i hver kategori for å tippe over skuta.

Og nå har vi ikke engang nevnt religiøs fundamentalisme, som ligger og murrer under overflaten.
Det er lite sannsynlig at amerikanske kirker og organisasjoner lar seg bestikke til å støtte Trump, men noen gjør det allerede for løfter om skatteletter.
Det er fremdeles en mulighet for at det fødes en kristen pro-Trump bevegelse som kan gi noen prosent i løpet av de neste 9 månedene; Religiøse er desperate nok etter å tro på noe større til at det er realistisk at de kan tro på påståtte mirakler.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Red Frostraven skrev (1 time siden):

Og nå ignorerer du igjen de fire andre gruppene, som disinformasjonen er målrettet for å påvirke:

---

De som kan lures til å tro at Biden er verre enn Trump eller at det republikanske partiet er bedre, og stemmer mot Biden fordi de tror på Fox News, Newsmax, OANN, Russia Today, Ben Shapiro, Dave Rubin, Stephen Crowder, Tim Pool, Jordan Peterson eller andre større spredere av konservativ disinformasjon.

---

De som kan lures til å tro at Biden og Trump begge er like korrupte gjennom venner og familie som hører på disinformasjon og disinformasjon som spres i enormt omfang i sosiale medier, som stjeler stemmer fra Biden gjennom apati og tilfeldig valg.

---

De som kan gjøres matte og uinteresserte i å delta i valget på grunn av all støyen, som er mest sannsynlig å stemme mot Trump om de gikk til valg, men som opplever det nyttesløst.

---
De som kan lures til å tro at Biden har gjort eller støtter noe helt ekstremt, like før valget; Se Hunter Biden sin laptop rett før valget i 2020, og FBI sin etterforskning av Hillary Clinton like før valget i 2016.

Republikanerene og Russisk etteretning kommer til å samarbeide med konservative medier om finne på noe ekstremt og spre absurde mengder disinformasjon for å pushe en ide i juli, august eller september i 2024 også.

...

Det skal ikke mange prosentene i hver kategori for å tippe over skuta.

Og nå har vi ikke engang nevnt religiøs fundamentalisme, som ligger og murrer under overflaten.
Det er lite sannsynlig at amerikanske kirker og organisasjoner lar seg bestikke til å støtte Trump, men noen gjør det allerede for løfter om skatteletter.
Det er fremdeles en mulighet for at det fødes en kristen pro-Trump bevegelse som kan gi noen prosent i løpet av de neste 9 månedene; Religiøse er desperate nok etter å tro på noe større til at det er realistisk at de kan tro på påståtte mirakler.

Kristenfundamentalistene valgte Trump i 2016, så de er allerede priset inn. Det er også vanskelig å se for seg at det er noe nytt konservativ media kan grave opp om Bidens påståtte korrupsjon, de har for lengst kjørt Hunter Bidens laptop-storyen i grunnen og fant ingenting. 

Apati er Bidens største utfordring, ettersom han selv ikke engasjerer. Men når den reelle valgkampen faktisk starter, Biden åpner den dype krigskassa, den første rettssaken med Trump begynner og velgerne ukentlig blir påminnet hvilket galehus det hvite hus vil bli under hans styre, er jeg ganske overbevist om at amerikanerne vil stemme for Biden likevel. 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...