Jump to content

xRun

Medlemmer
 • Content Count

  6650
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

xRun last won the day on July 13 2019

xRun had the most liked content!

Community Reputation

6234 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Live nå: Portforbud trer i kraft i Minneapolis 8pm CT (03:00 norsk tid). Live dekning i nyhetskanaler av demonstrasjonene i flere amerikanske byer: Alternativ stream:
 2. Update ref.: (Del av sitatet satt i spoiler av plasshensyn.) Update: I kveld har rapporterte COVID-19 dødstall for USA nå passert antall omkomne på amerikansk side i hver væpnede konflikt de siste 70 år siden 1950, listet over. Både ifølge worldometers og Johns Hopkins. Ifølge worldometers har USA 104 322 omkomne pr. fredag kveld. Johns Hopkins tallfester det til 102 516 pr. fredag kveld. Samme dag kunngjorde altså Trump at han terminerer forholdet med WHO.
 3. For visse medisinske utstyr er et organ for godkjenning inne i bildet. "For høyrisikoprodukter, som f.eks. enkelte medisinske produkter, er involvering av et teknisk kontrollorgan påkrevet. " https://www.nemko.com/no/sertifisering/produktsertifisering/sertifisering-europa/ce-merking
 4. Live nå nettopp: Pressekonferanse med statsadvokaten i Minneapolis. (Hennepin co. atty.) Betjenten som drepte personen, som førte til opptøyer, er arrestert og siktes for 3-grads mord og "manslaughter". Gikk live i nyhetskanaler og på nett: Straks live: Trump med pressekonf. etter at han tweetet om skyting i Minneapolis, som han trolig får spørsmål om. Live i nyhetskanaler og på nett: Alternativ stream: Her kunngjøres terminering av forholdet med WHO, og at han vil terminere fordelaktige policyer for Hong Kong pga. Beijings vedtak som gir dem større adgang til å gripe inn i territoriets affærer. Trump nevnte ikke situasjonen i Minneapolis, og forlot pressekonferansen uten å svare på spørsmål.
 5. Live nå: Guvernøren i Minnesota med pressekonferanse vedr. opptøyene. Alternativ stream:
 6. Også den fra WH's offisielle konto er nå merket. Om en klikker for å vise kommer dette:
 7. Siste: Det arresterte pressecrewet løslates. Guvernøren unnskylder det som utilsiktet. Minnesota Gov. Apologizes to Jeff Zucker and CNN for Arresting Omar Jimenez, Promises to Have Team Released https://www.mediaite.com/tv/minnesota-governor-apologizes-to-jeff-zucker-and-cnn-for-arresting-of-omar-jimenez/ "Minnesota Governor Tim Walz has reportedly apologized to CNN President Jeff Zucker over the arrest of CNN Reporter Omar Jimenez during a live report of the civil unrest and protest of the police killing of George Floyd. CNN’s New Day reported that Zucker spoke with the Minnesota governor who said he deeply apologizes for what happened. The governor reportedly promised to the CNN president that he is going to have the team released and that the arrest “was inadvertent and unacceptable what happened.” Crewet er live på kanalen igjen nå.
 8. Sitat fra betjenten: "You are under arrest." Ble spurt "Why am I under arrest sir?" Ingen forklaring gitt.
 9. Det ene av 2 crew med reporter, kameramann og producer. Omar Jimenez ble arrestert etter å ha identifisert seg selv og deres crew og ærend, vist credentials, og var tydelig på at de ville plassere seg på henvist plass. Hele crewet ble arrestert og lagt i jern, ingen forklaring gitt. Kameraet deres sender fortsatt live der det ligger i det som formodentlig er en politibil. Det andre crewet gjorde det samme som Jimenez' crew, og ble fortalt at de hadde rett til å bli og gjøre sin jobb. Dette går forøvrig live nå i CNN US i samsending med CNNi, så det går også i den kanalen folk får i norsk kabelpakke.
 10. Dette var tallmateriale med referanse til Red sin post, som ble også sitert den relevante delen av for å tydeliggjøre dette, selv om innlegget kom direkte etter hans innlegg. Beklager om det likevel var uklart.
 11. Tallene: Konflikter: Om en legger sammen Korea, Vietnam, Beirut, Gulfkrigen, Somalia, Afghanistan, Irak, Syria, og en rekke mindre konflikter listet med færre enn 100 omkomne, til sammen 27 konflikter, så er totalen på USA's side 102 483 omkomne ila. de siste 70 årene siden 1950. Dette inkluderer både falne i kamp og "andre" (ulykker, sykdom, selvmord, mord), og bla. det israelske angrepet på USS Liberty i 1967. - Sammendrag av omkomne pr. konflikt. COVID-19: Ifølge worldometers har USA 103 330 omkomne pr. torsdag kveld. (høyere enn tallet over) Johns Hopkins tallfester det til 101 616 pr. torsdag kveld. (lavere enn tallet over) USA har nå ~930 (rolling 5d avg.) rapporterte omkomne av COVID-19 daglig, og har siste 2 dager ligget betraktelig høyere enn dette pr. dag. Det indikerer at ila. denne uken kommer begge statistikkene for COVID-19 til å indikere at USA har passert totalt antall omkomne i væpnet konflikt/krig siste 70 år. USA nærmer seg antallet omkomne landet hadde under WW1 (116 516). Forøvrig var antallet falne i kamp i Confederate Army under borgerkrigen angitt til 94 000. USA's dødstall for COVID-19 passerte dette 20. mai.
 12. Dette handlet om rapporterte omkomne. Det tallet passerte 100 000 i kveld, og gikk dermed fra 5-sifret til 6-sifret. Breaking news i nyhetskanaler, og en sørgelig sak med omtale av noen av de døde.
 13. USA: Det kunngjøres i nyhetskanaler at landet i kveld har passert 100 000 omkomne av COVID-19. Tallet det opereres med er i øyeblikket 100 047, dette skal være basert på info fra Johns Hopkins. Det ser ut som de er i ferd med å oppdatere nettsiden, den viser samme tall ved lasting men hopper så muligens til et cachet tall fra litt tidligere i kveld. Worldometers indikerer i øyeblikket 101 837.
×
×
 • Create New...