Jump to content

xRun

Medlemmer
 • Content Count

  8988
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

xRun last won the day on November 13 2020

xRun had the most liked content!

Community Reputation

11160 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. "Inneværende uke". Det mangler noen dager på full uke.
 2. Sykehus i Stockholm slår alarm om coronainnlagte https://direkte.vg.no/coronaviruset/news/sykehus-i-stockholm-slaar-alarm-om-coronainnlagte.TZ_chT1yQ
 3. Kunne nok ha slipt hjørner og kanter og fått det penere, jeg ser det nok. Kom også på at dette er 4x2, og jeg kuttet 6 lengder på 4, som da gir klosser på 4x4x2
 4. De originale er runde og svarte, og ca. 8cm diameter. Klossene ser ut som sokler til disse.
 5. De står under de originale bena, som en forlengelse. De originale bena har et dypt hull opp fra bunnen, for boltfeste til sofaen. Så jeg drillet og skrudde i en bolt i toppen av klossene, som en slags pinn som går inn i det hullet i bena, da lirker de seg ikke ut av stilling over tid. Kan evt. lage nye ben, kan være litt slankere enn 10x10 og 12cm høyt. Drille hull stort nok for hodet av boltene fra bunnen, smalere hull resten av veien gjennom for den gjengede delen av bolten som skal oppi sofaen.
 6. Har ikke S7 MaxV, men har brukt S6 MaxV et års tid nå, som skal være 9,6cm høy, en halv mm lavere. Før det hadde jeg en Roborock S5 som er 9.7cm, altså en halv cm. høyere enn S7 MaxV. Jeg vet ikke hvordan det går med 10cm, men jeg lagde noen klosser til bena på sofaen slik at det ble 12cm klaring, og har ikke hatt noe problem. Sofaen var eneste issue hos meg. Gikk på trelast, kjøpte noe 4x4 toms, kuttet meg 6 stykker på 4cm hver, malte dem svart og skrudde i en pinn som går i bena på sofaen. Ser nesten originalt ut, og støvsugeren går under.
 7. Ifølge høringen visste Trump at mange av hans tilhengere var væpnet og ikke ville gå gjennom magnetomererne (metalldetektorene) ved ellipsen før talen hvor de ville bli fratatt våpen. De holdt seg derfor utenfor, og det var mer sparsomt med tilskuere i ellipsen enn Trump likte. Han ba Secret Service fjerne magnetometerne for at alle tilhengerne skulle komme inn i ellipsen før talen, og sa at de kunne fortsette derfra til Capitol etter talen, altså uten å bli fratatt våpen. Dette var før talen han skulle holde i ellipsen. Alt ifølge høringen i går.
 8. De sitter nok på en mengde informasjon, vitneforklaringer, dokumentasjon osv. som ikke er presentert ennå. Tidligere ble det presentert info om at visse personer i/rundt admistrasjonen ønsket benådinger, og disse benektet dette offentlig etter høringene. Så kom det mer info som støtter at de faktisk gjorde det, men de benekter det trygt i sosiale medier mens de ikke er under ed. Vi får se hva som skjer, time will tell.
 9. Eller personen som fortalte henne om hendelsen i bilen. Det er for tidlig å konstatere at hun ikke ble fortalt om en slik hendelse, og det er uansett hearsay. De USSS-mannskapene som var i bilen kan gi førstehånds direkte observasjons vitneforklaring om dette, som ikke er hearsay.
 10. I forkant snakket flere kommentatorer på amerikanske nyhetskanaler om hva en trolig kunne vente av denne høringen. En av disse var John Dean, WH Counsel for pres. Nixon, som mente at det kanskje kunne være noe på nivå med Butterfield-høringen. Det er ikke umulig at han hadde ihvertfall delvis rett.
 11. Eller evt. dekning fra andre aktører som ikke er kunde i telenors nett, og som av bla. Telenor anses som et dårligere/ukomplett tilbud.
 12. Mener jeg leste i går at dette kommer fra nåværende produksjon hos Raytheon. Om det medfører riktighet så er det gjerne både nytt, og stort sett begrenset av hvor mange enheter de kan pumpe ut hver uke.
 13. Live tirsdag kl. 19:00 norsk tid: Ekstra høring med 6. januar-kommitéen. Dette blir dag 6, som opprinnelig var planlagt i juli etter feiringen av nasjonaldagen. Denne ekstra høringen dukket overraskende opp på kort varsel ila. det siste døgnet. Flere kongressmedlemmer og stab skal ha avbrutt sine 2-ukers opphold i hjemstatene sine ifbm. 4. juli-feiringen neste uke, og returnert til DC pga. dette. https://www.reuters.com/world/us/jan-6-committee-hold-hearing-tuesday-statement-2022-06-27/ https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-06-27/jan-6-panel-sets-surprise-hearing-after-new-evidence-emerges#xj4y7vzkg Blant dagens vitner: Ifølge flere mediekilder skal det ha lekket at et av vitnene er Cassidy Hutchinston, assistent til Mark Meadows, Trumps stabssjef i WH 6. januar. Hutchinson har tidligere avgitt forklaring som er vist i videoopptak under en tidligere høring. Live i nyhetskanaler og på nett når det starter. Flere kanaler starter sin dekning i god tid før høringen. For de som har CNNi på kabel dekkes dette i samsending med CNN US. Alternativ stream:
 14. Straks live: Dag 5 av 6. januar-høringene. Dagens høring fokuserer i stor grad, som nevnt over, på Trumps forsøk på å bruke justisdept. til å promotere idéen om massivt valgjuks tross total mangel på bevis, og legge press på alle berørte instanser fra både WH og DOJ, i sitt forsøk på å endre valgresultatet i Trumps favør. Blant dagens vitner: Dagens høring starter noe forsinket, ca. kl. 21:00 norsk tid, etter at det skal ha blitt avdekket ny dokumentasjon relevant til 6. Januar-kommitéens granskning. Straks live i nyhetskanaler og på nett: For de som har CNNi på kabel dekkes dette i samsending med CNN US. Alternativ stream:
 15. Siste: Flere medier melder nå at føderale etterforskere har ransaket hjemmet til Jeffrey Clark, den tidligere ukjente miljøjuristen ved DOJ som ble kjent for å aktivt samarbeide med Trump i hans forsøk på å endre valgresultatet, og spre hans påstander om valgjuks under banner av justisdepartementet. Ransakingen skal ha skjedd onsdag morgen denne uken. Feds search home of former DOJ official tied to Trump's efforts to overturn election https://abcnews.go.com/US/feds-search-home-doj-official-tied-trumps-efforts/story?id=85589624
×
×
 • Create New...