Gå til innhold

Yakamaru

Medlemmer
 • Innlegg

  1 091
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Yakamaru

 • Bursdag 28. april 1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

10 709 profilvisninger

Yakamaru sine prestasjoner

2,2k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Bayonetta og 2B er designet ut ifra hva de fleste menn vil ha når dama er hovedkarakter: Pene damer. De er designet for menn og er en niche på lik linje med veldig mange andre spill som for eksempel Factorio og MechWarrior, så det å sammenlikne med The Sims som er et av de mest casual spillene du kan finne på markedet blir bare sløvt. De er i helt forskjellige kategorier og ment for helt forskjellige grupper. Factorio og MechWarrior på lik linje med Bayonetta er spesifikk, The Sims er generelt. Noe du glemte å nevne er at 48% av kvinner spiller på mobilen. Disse regnes ikke som gamere, de regnes som alle andre som knotter på mobilen, som casuals. https://exputer.com/news/industry/research-women-mobile-games/#:~:text=The research conducted by Pollfish in collaboration with,make up 48% of mobile game consumers worldwide. Så har vi statistikk for forskjellige demografiske grupper og de to kjønnene. https://gametree.me/blog/biggest-gamer-data-dump-ever-60-infographics/ De fleste gamere er menn. De fleste kvinner spiller casual spill som The Sims. Eller andre liknende spill. Hvis det å kjote på telefonen skal inkluderes, Candy Crush og Angry Birds er populære blant kvinner og ikke blant menn. Når det kommer til menn så ligger det veldig ofte rundt Factorio, Dyson Sphere Program, Palworld, Last Epoch, World of Warcraft, Call of Duty, Final Fantasy(XIV er veldig populær), +++. Hva som er interessant for menn er ikke interessant for kvinner, og vice versa. Men nå datt vi vel litt uttafor trådens emne..? Disse to kvinnene nedenfor er ikke pene. Kunne like godt gitt dem skjegg og de ville blitt sett på som menn. Nå, de er ikke direkte stygge men når vi sammenlikner med Bayonetta eller 2B som faktisk ER pene når det kommer til ansikt så er disse to 3'ere i forhold. Folk kan ikke fordra når kvinner med vilje blir designet som om de skulle ha tapt genlotteriet og/eller være "leftovers" fra Tinder for å vise "solidaritet" og "representasjon". Ratings på Youtube ser ikke veldig bra ut heller: Når løsningen er som hva Final Fantasy XIV har gjort: Egen karakterdesigner hvor du selv kan velge og vrake som du selv vil med karakteren din(har selv en søt Miqo'te som jeg har designet selv for noen år siden), istedet for å prøve å dytte uattraktive kvinner på folk. Folk stemmer med lommeboka, og Fable 4 sammen med Starfield viser at folk gidder ikke slike karakterer.
 2. *ser på Bayonetta og 2B fra NieR Automata* Eh, jo. Sex selger. Det inkluderer spill. Sex og sex karakteristikker. Fin rumpe, store pupper, pen ansikt, etc. Hvis dette ikke var sant ville dette ikke vært meget populært, hverken over Steam, konsoll eller andre plattformer.
 3. Sex selger. De er redde for noen hårsåre skrullinger som skriker over Twatter da de er like stygge innvendig som de er utenpå. De er redde for karakterer som er penere enn dem og vil heller ha self-inserts som du ser fra blant annet det nyeste Fable spillet. Disse damene er ikke pene å se på og er en av grunnene til at JRPG som en sjanger har blitt mer og mer populær. Vil folk heller ha karakterer som er stygge i spillene sine? Svaret er et åpenbart nei. Stygge karakterer reflekterer de som lagde dem, og jeg vet folk klarer å lage pene karakterer. De bare vil ikke. Spill er fiksjon for en grunn, ene grunnen er fordi det ikke har noe med virkeligheten å gjøre.
 4. Det er ingen frihet med hijab/niqab da poenget med begge er undertrykkelse av kvinner. I Islam er også en kvinnes vitnemål i retten verdt halvparten av en manns.
 5. Folks forventninger når det kommer til blant annet kvalitet har blitt banket ned så mye at Halo og Fallout blir sett på som bra. Nei, disse er ikke bra serier. Master Chief er ikke en forbanna emosjonell pyse med psykiske problemer, ville aldri tatt av seg hjelmen og Terrans oppfører seg ikke sånn i Halo universet. Blir forbanna når sånt søppel blir produsert da jeg har vært gamer i over 20 år og elsket Fallout og Halo franchisen. Dette er underholdene for folk med lavere og lavere standard for underholdning. Fallout har en forbanna Mary Sue som hovedkarakter. Er en grunn til at MCU blir kalt "M-She-U" og for den saks skyld. Folk er møkklei sub-standard når det kommer til scriptskriving.
 6. Mulig vi kommer til å ha tredje verdenskrig dette århundret eller neste, men gudene vet når. Slik som det ser ut nå er sjansen stor nok for at det kommer til å skje med mindre deeskalering skjer ASAP. Mulig vi ser en veldig stor krig om 200 år som endelig forener planeten under et flagg gjennom vold ikke helt ulik den som skjedde i MechWarrior eller Supreme Commander universet, who knows. Mulig vi ikke ser noen stor krig heller og blir forent gjennom handel og faktisk samtale. Jeg er ingen spåmann og kan gå ut ifra statistiske sannsynligheter. Vi har allerede hatt fred i mange år på kloden som en helhet, og det er foretrukket at det fortsetter. Er ikke noe fan av å se folk dø i krig, spesielt ikke kriger som er poengløse.
 7. Vi får se hva som skjer videre. Var Trump POTUS fortsatt ville ikke dette angrepet overhode ha skjedd, samme med krigen i Ukraina. Biden sendte også $6 Milliarder til Iran for ikke lenge siden, så er ikke overraskende at Iran driver og skal kuke. De har vært aggressive og fiendlige lenge.
 8. Synes NRK er søppel, men det er dog min mening. Skal de låse podkasten sin til app og være såpass boomers så får de ha det så godt synes jeg. Selv-destruerende handlinger(note: idioti) finnes det plenty av, spesielt i media nå til dags.
 9. Være deg selv først og fremst. Ikke ha på en maske. Har venner som jeg har møtt i 2016 som jeg fortsatt snakker og henger mye med. Er og nyttig at dere har noe til felles å starte med som samtale emne, spesielt hobbier/felles interesser. For min del er det ikke noe problem å skape nye vennskap.
 10. Ironisk at de snakker om likestilling mens de i samme åndetak praktisk talt diskriminerer. Var man for likestilling ville ingen grupper få særskilt behandling. "Those who are used to preferential treatment will call it discrimination when met with equality".
 11. https://www.nrk.no/innlandet/vil-oke-antall-vernepliktige-med-50-prosent-1.16826789 Ifølge denne artikkelen vil de øke antallet vernepliktige med ~50% fra 9,000 til 13,500. Tanker?
 12. Er vanlige arbeidsdager på 8 timer. Jeg jobber 9-17 og 13-21 med tanke på skift tider. Vi trenger folk utover kvelden, ellers ville det blitt 7.30-15.30 og 13-21. God lønn også, dog det er mulig det er kun i dette firmaet vi har såpass god lønn. Mye potensiale for stress, og tempoet er høyt så lønna er tilpasset deretter. Det betyr at de mulig kan stille opp med å hjelpe deg med truckførerbevis. Om de kommer til å dekke det derimot vet jeg ikke, så det må du nok dessverre spørre dem om. Mulig NAV kan hjelpe deg der? Sikkert bare å spørre rundt.
×
×
 • Opprett ny...