Jump to content

Poor Old Gil

Medlemmer
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

338 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det skulle tatt seg ut.
 2. Heldigvis er politiet uenig. https://www.nrk.no/norge/saken-mot-atle-antonsen-er-henlagt-1.16186183 Vurderingen er ytringen ikke er kvalifisert krenkende i den sammenhengen den er fremsatt. Saken blir derfor å henlegge etter bevisets stilling, heter det blant annet i begrunnelsen.
 3. Har Antonsen kommet med grove rasistiske ytringer?
 4. Den alltid sindige George Gooding med en edruelig kommentar i Nettavisen: https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/den-patatte-rasismedebatten-overskygger-bakgrunnen-for-det-enorme-mageplasket/o/5-95-762183 Den påtatte rasismedebatten overskygger bakgrunnen for det enorme mageplasket. En trenger ikke være veldig kjent med Atle Antonsens form for humor for å skjønne hva han forsøkte seg på da han rettet oppmerksomheten mot Sumaya Jirde Ali en oktoberkveld ute på byen. Komikeren som er godt kjent for sketsjer der han brøler absurde ting i en sint stemme bestemte seg tilsynelatende for å ta på seg rollen som en stereotypisk rasist – en rolle Ali ser ut til å ha gitt ham. Foranledningen til dette ser ut til å være at Ali antydet at Antonsen hadde kommet med en rasistisk «mikroaggresjon» da han tullet med henne ved å snakke engelsk. Dessverre velger hun å gå inn på rasisme-sporet, til tross for at det etter noe betenkningstid burde vært åpenbart hva Antonsen drev med, og at det ikke var ment slik på alvor. Ali innrømmer dette selv, da hun skriver at «kanskje var det en mislykket vits» og at han kanskje ikke mente det bokstavelig.
 5. Jeg ville tatt summene fra det nettstedet med en klype salt.
 6. En sykehusdirektørs ansvarsområde er administrasjon og ledelse, trenger ikke være utdannet lege eller ha medisinsk ekspertiske for å ha den stillingen.
 7. En osteopat, og tidligere kunststudent, er ekspert på vaksiner?
 8. Dette er bare tull. https://www.medpagetoday.com/special-reports/features/98419 Nurse in COVID Vax Death Conspiracy Is Alive; How COVID Disinformation Kills.
 9. Baneheia-avgjørelsen kommer på fredag. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/mQQV20/baneheia-avgjoerelsen-kommer-paa-fredag
 10. Typisk tråd på Kvinneguiden, du går ikke glipp av mye: https://forum.kvinneguiden.no/topic/1615493-venninne-som-spiser-alt-pålegget/
 11. NO2 (og også NO1) har aldri tidligere hatt så lav fyllinggrad på denne tiden av året. Blir resten av høsten like tørr, og vinteren lang og kald kan dette bli ille. Virkelig ille.
 12. Lurer på hvor mange bedrifter som har gått dukken innen den tid.
 13. https://www.nettavisen.no/okonomi/norske-kraftmagasiner-er-historisk-tomme-na-faller-de-enda-mer/s/5-95-650504 NVE slapp onsdag ettermiddag oppdaterte tall på hvor mye vann det er i norske kraftmagasiner. Det er nedslående lesing: Mengden vann faller i hele Norge I Midt-Norge har man på få uker gått fra historisk mye vann i magasinene, til under normalnivåer Verst er situasjonen likevel i Sør-Norge, som har hatt den mest anstrengte situasjonen over tid: På Østlandet faller mengden vann i magasin for tredje uken på rad, i en periode det normal skal fylles opp På Sør-Vestlandet mangler det nå hele 10,6 TWh sammenlinget med normalen På Vestlandet faller det nå for andre uken på rad, og det mangler 2,4 TWh strøm sammenlignet med normalen.
×
×
 • Create New...