Gå til innhold

Poor Old Gil

Medlemmer
  • Innlegg

    316
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Poor Old Gil

  1. Det finnes hovedsaklig to typer satanisme: Teistisk satanisme - djeveldyrking hvor satanistene tilber Satan som en fysisk skapning og/eller kraft. Filosofisk satanisme - (LaVeyensk satanisme), tilber ikke "satan", men er basert motkultur, okkultisme, vestlig individualisme og religionskritikk. De fokuserer på en individuell livskraft og livet "her og nå", uten å trenge veiledning fra ytre og høyere grunnregler.
  2. Går ikke så bra med aksjen til Trump. Kommer han til å tjene noe på dette?
  3. Kjerkol hadde 43 prosent tekstlikhet i masteroppgaven sin Den siste plagiatkontrollen av Kjerkols masteroppgave viste «et tekstsammenfall på til sammen 43% med ulike kilder fordelt på over 461 tekstblokker», skriver nemnda. https://www.nrk.no/norge/les-plagiat-fellelsen-som-fikk-store-til-a-ta-grep-1.16842295 Hvordan i alle dager ble denne oppgaven godkjent for 3 år siden?
  4. Er det så mye snø i sør Polen?
  5. Dere som tror at jorda er flat, er dere kristne?
  6. Nei, sniken snor seg nok unna som vanlig. Og jeg tror han med stor sannsynlighet kommer til å vinne i november. Og taper han tør jeg ikke tenke på det helvete han kommer til å lage ("frastjålet" valget for andre gang).
  7. Ganske mye ønsketenkning? https://www.nrk.no/urix/panikken-brer-seg-blant-demokratene_-er-biden-for-svak_-1.16777463 Har Joe Biden for lite energi til å sikre valgseier mot Trump? Stadig flere demokrater lurer på det. Og nå tør noen å si det høyt.
  8. I følge Christian Paaske gjøres der for å skjule Gud. Verden er skapt av intelligent design. Over oss finnes en glassklokke. Verdensrommet finnes ikke. Vi er ikke et støvkorn i det store intet. Vi betyr noe. Noe sånt.
  9. Høyre bykser fra på ny meningsmåling. https://www.pollofpolls.no/?cmd=Maling&gallupid=5283
  10. Underholdene på en idiotisk måte ja.
  11. "Det meste" tilsa at Hillary skulle vinne i 2016 også.
  12. Dessverre, jeg tror Trump kommer til å vinne, om ikke demokratene kommer opp med en bedre kandidat enn Biden. https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/q107bO/veni-vidi-vici
  13. Postnord-budet kaster pakken fra bilen til døra, og ødelegger julegaven. https://www.dagbladet.no/video/postnord-beklager-hjelper-ikke
  14. Tar nibarnsfaren til Stortinget: SV-topp krever at utenriksminister Espen Barth Eide (Ap) kommer på banen der en norsk nibarnsfar i 70-årene sitter strandet i utlandet. https://www.nettavisen.no/nyheter/tar-nibarnsfaren-til-stortinget-drittsituasjon/s/5-95-1523128
  15. Man får neppe 40K NOK i året pr. barn på Fillipinene...
  16. Nikki Haley. https://edition.cnn.com/2023/11/29/politics/haley-koch-trump-2024/index.html Dårlig.
×
×
  • Opprett ny...