Gå til innhold

Her er PlayStation 5-kontrolleren


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
ulle1040 skrev (5 timer siden):

Vi får se hvordan de implementerer det på et hardware nivå, virker sannsynlig at deres approach blir som Xbox i mine øyne, men det får man bare vente å se. 

Ja det gjenstår jo å se hvordan det vil fungere i praksis. Men slik det er beskrevet så er det motstand i triggerne og ikke risting som det er på Xbox med sine impulse triggere. Så på papir høres det helt annerledes ut. Men vi får se når dem er ute... ?

Lenke til kommentar
Complexity skrev (1 time siden):

Har ikke PS4 stikken bluetooth? Er vel 5kr eller noe for en bluetooth dongel fra Kina.

Ah, god ide!

Nei vent... fillern. Hele grunnen til at jeg vil ha wired er at jeg ikke liker å lade ting :)

Endret av Dberg
Lenke til kommentar
12 minutes ago, Dberg said:

Ah, god ide!

Nei vent... fillern. Hele grunnen til at jeg vil ha wired er at jeg ikke liker å lade ting :)

Da må du leve med micro-usb sine svakheter desverre. Sleit ut Micro USB'en på to av mine xbox stikker med pc spilling, før jeg plutselig kom på at de støtter bluetooth så bruker bare det nå. Kan dog bruke AA batteri i xbox stikka om man ikke gidder å lade, og de varer utrolig lenge.

Prøvde å bruke PS4 stikka med usb også men Windows skulle absolutt alltid sende all lyd gjennom den lille høyttalern på stikka ?

Sikkert en enkel fix men xbox stikka har bedre støtte på windows uansett så foretrekker den.

Endret av Complexity
Lenke til kommentar
Ghost pirate LeChuck skrev (19 timer siden):

Rip in peace xbox. Underlegen på alt. Eksklusive spill, hardware(oh yes!) og kontroller. Alltid et hakk under, alltid :(

 

Nå har jo XBox vært overlegen på hardware med XBOX One X mot PS4 Pro, XBOX 360 var sterkere enn Playstation 3, XBOX var sterkere enn PS4, overlegen på bakoverkompatiilitet - noe de også kommer til å være neste generasjon siden det faktisk er kompatibilitet med spill helt tilbake til den første XBoxen. Kontroller er subjektivt, personlig synes jeg Xbox kontrolleren ligger i hånda. Sannsynligvis kommer jeg nok til å kjøpe Playstation 5 på grunn av spillene, men jeg skal ikke dikte opp feil informasjon bare fordi jeg liker en konsoll bedre enn annen.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
BadCat skrev (4 timer siden):

Er det avslappende å underperforme over lang tid når det ikke er nødvendig? Jeg bruker ofte gamepad eller joystick, men da i spill hvor det er egnet. Skviser man ei pinball-maskin inn i personbilen og kjører 6 turer eller tar man varebilen og kjører alle 6 maskinene på en tur?

Underperforme? Mot bots? Uansett om du spiller med mus og tastatur så vinner du kun fordi spillet er innstilt på å la deg vinne. Ikke fordi du er bedre enn spillet.

Du sier at du bruker gamepad hvor det er egnet. Og det er der jeg sier at open world third person spill som GTA, Witcher, Zelda og lignende er mye bedre med gamepad. Ville du spilt final fantasy med controller eller mus og tastatur?

Analogien du kommer med er jo helt motsatt. Å spille med mus og tastatur i GTA er som å kjøre fra A til B med full gass i rykk og napp, mens en gamepad er som å kjøre en behagelig tur med cruise-control. Er det første mer presist? Ja, men ikke bedre
Og det å styre en karakter med WASD med kun maks og minimum bevegelse kontra en gamepad der du kan bevege med millimeterpresisjon er også en side der gamepad vinner.

Som sagt er FPS og multiplayer spill områder der man bør ha mus og tastatur for å være konkurransedyktig. Men ser man på feks nyeste CoD så klarer de med controller å hevde seg godt også.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
BadCat skrev (1 time siden):

Jeg spiller for å være i verden, noe jeg for tiden er i ett av spillene jeg fokuserer på.

Hva i all verden skal den setningen bety? Gir absolutt null mening.

BadCat skrev (1 time siden):

Hva slags tullespilling du driver med får være opp til deg.

Tullespilling? Den får du utdype. Spiller da helt vanlig. Vil påstå jeg har bedre kontroll på det enn deg. Vet ikke om du misforstår hva jeg sier eller bare ignorerer det helt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
afterall skrev (5 timer siden):

Har brukt kontrolleren til både PS4 og pc utelukkende med ledning de siste årene uten problemer, så dette burde jo være mulig?

 

Det er bra. Da har de forhåpentlig klart å luke bort det problemet. Det lover godt for PS5 kontrolleren.

Lenke til kommentar
XtaZ skrev (20 timer siden):

Se der ja!! Endelig en PS kontroller som faktisk ser knall ut (den svarte åpenbart), får bare håpe den er god å holde også. Sykt at det skulle ta Sony hele 26år å få ut en skikkelig kontroller.

Hva er så utrolig fantastisk med denne kontra PS4? Med unntak av sixaxis så har jeg foretrukket PS-kontrollene på alle Sony-konsollene.

Lenke til kommentar
Mr.Sorter skrev (2 timer siden):

Eneste de er bedre på er eksklusive spill. Både Hardware og kontroller, så er Xbox en bedre maskin rett og slett. Kommer fra en som har begge

 

Spør du meg er det det eneste som betyr noe. Jeg skal spille spill jeg.

Endret av Nimrad
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...