Gå til innhold

Arodem

Good Game AS
  • Innlegg

    4 396
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Arodem vant dagen sist 15. mars 2017

Arodem hadde mest likt innhold!

Om Arodem

  • Bursdag 05. mars 1987

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

41 586 profilvisninger

Arodem sine prestasjoner

2,2k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Indeed! Dro frem kluten og språkvasket litt. Tror det ble en smule bedre.
  2. Det var det heldigvis. Får ta dagens første kaffekopp snart, så blir det mindre surr. Takk!
  3. Vil ikke si jeg var spesielt spydig, egentlig. Det var du som kategoriserte en gruppe ganske krast som "woke surrehuer i spillbransjen som egentlig ikke er utviklere, men bruker tida si på å få "The Message" inn i alle spill." Det virker som en konstruert stereotyp, og jeg påpekte det. DEI virker vel også å handle mer om å sørge for et bredere spekter av folk i bedrifter, og ikke å presse gjennom det du kaller "The Message" inn i spill. Og jeg ser fremdeles ikke en tydelig korrelasjon mellom de 6000 stillingene som artikkelen nevner i spillbransjen og "Disse box-tickerne er de første som får sparken når markedet blir vanskelig." ut fra artikkelen. Den peker på at det har blitt mindre fokus på DEI og at stillinger knyttet opp til dette i tek-bransjen har blitt færre, men den sier ikke noe om mengden eller hvor stor andel av de 6000 som i så fall er slike stillinger. Men takk for litt belegg.
  4. Virker ganske kontraproduktivt å særlig fokusere på DEI i nedbemanningsprosessen i så fall, om vi baserer oss på infoen i ABCNews-artikkelen: "Diversity has also proven to be good for business, according to several studies that indicate that companies that are more diverse are more innovative and in turn, more profitable."
  5. Har du noe som helst belegg for påstanden om at personer som oppfyller denne konstruerte stereotypen som du ikke liker er særlig rammet av nedbemanningene i bransjen?
  6. Heisann, Akkurat nå prøver jeg å holde den oppdatert om lag én gang i måneden med spill som kommer i nærmeste fremtid. Rundt månedsskiftet nå hadde vi noen problemer med det tekniske bak, i tillegg til opphopning av arbeid for meg ellers, som gjorde at Mirage ikke ble oppdatert. Fiksa det nå, og skal ta en ny runde så fort jeg får tid. Å løfte spillkalenderen generelt er noe vi nok bør se på – helt ærlig står det på ressurser akkurat nå.
  7. Ikke glemt. Det ble nevnt ned mot slutten av artikkelen.
  8. Det stemmer! Krigarkokk er riktig. Har rettet feilen nå.
  9. Oppdaterte arnmeldelsen med info i bunn nå. Spillet ble testet på Xbox Series X.
  10. Vi ble litt sene på akkurat denne, ja. Ikke fordi vi ikke hadde fått med oss nyheten, men på grunn av ressurser. Dessverre er vi en svært liten redaksjon, som består av én fulltidsansatt i tillegg til frilansere, så vi har ikke mulighet til å være på ballen 24/7, selv om vi prøver så godt vi kan.
  11. Ut ifra det jeg har lest så ser denne ut til å kun støtte lokal strømming hjemme.. så du får ikke brukt den utenfor hjemmet.. Remote Play fungerer på wi-fi fra andre steder enn hjeme, så lenge PS5-en er koblet til wi-fi og stilt inn slik at den kan skrues på via wi-fi. Da kan man i teorien spille fra hvor som helst. Antageligvis vil dette også fungere for project q.
  12. Størst andel mellom 25 - 34 (ca 40 %). Men kommentarfeltet/diskusjon.no kan det godt hende trekker litt eldre.
  13. Njaaa. Ser at både min og hans kommentar ble publisert samme uka som artikkelen, så det var nok ikke det. Kan hende han forveksla denne med en anmeldelse av remasteren eller noe. Tenkte denne fortjente en republisering nå i påsken, ja, men helt ærlig er jeg ganske sikker på at dette er første gang vi har tatt akkurat denne frem igjen siden vi først publiserte den. Jeg sjekka endringsloggen for sikkerhets skyld, og det har ikke vært noen endringer siden 2021. Det er noen andre tilbakeblikk som har blitt dradd frem flere ganger, da, og i enkelte tilfeller omtrent én gang i året, men ikke akkurat denne.
×
×
  • Opprett ny...