Jump to content

d'espresso

Medlemmer
 • Content Count

  5348
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

799 :)

Recent Profile Visitors

23086 profile views
 1. Hvem er dette vedtaket fra, sånn i og med at byggesak ikke har sett på saken, og det er landbruksavdelingen som igjen er involvert? Jeg regner med at tiltaket er avhengig av en dispensasjon, og avslaget (som skal være fra byggesak), skal være grunngitt. Kjør saken i klagesporet, og ta kontakt med politikere. Du kan skriftlig be om befaring og lignende, men det er ikke noe du har krav på.
 2. Om jeg får en telefon til disposisjon fra arbeidsgiver, der jeg bruker SIM1 (jobbnummeret) fra 08-16, og SIM2 (mitt eget) hele døgnet (primært etter jobb, skal sies) - hvordan blir det med skatt? Selve fordelen med abonnement som er betalt "legger" jeg igjen på arbeidsplassen.
 3. Jeg går ut av isolasjon i dag. Og jaggu fikk ikke dama påvist nå… Må hun sitte for seg selv, eller kan vi være med hverandre?
 4. Hva er deres tanker om tredje dose? Må si jeg er litt ambivalent. Det føles feil, all den tid andre land mangler vaksiner. Og vi vet alle hva som skjer, og hvor nye varianter kommer fra.
 5. https://www.nrk.no/norge/fikk-skulderen-ut-av-ledd-i-basketak-med-politiet-_-ble-etterlatt-uten-telefon-1.15735587 «er det ikke lov å filme?» «nei!» 😅
 6. Nå er gode råd dyre. Min bror er nørkontakt til en som ble bekreftet smittet i dag. Nærkontakten skjedde i går. Vi er i samme husstand, men han har isolert seg i egen etasje. Om jeg drar hjem, ned i kjelleren, er jeg så i karantene om han tester positivt de neste dagene? Han har eget bad. Jeg har ikke sett han på flere dager.
 7. Hadde vi ikke vært så innmari konflikskye og høflige hadde vi vel slengt på oss noen gule vester. Hadde vært helt på sin plass, og. Gud bedre for noen følger dette kommer til å ha. Hva skjer med verkstedsregningen din når bilmekanikeren får mangedoblet prisen for å holde verkstedet varmt? Eller prisen på Grandiosaen du slenger i handlekurven når Kiwi må betale dyre dommer for alle frysediskene som går 24/7? Eller prisen på salaten vi spiser året rundt, rett ut av gartnerier med både varme og lys?
 8. Om du har konkrete spørsmål, for eksempel om oppgaveteknikk, kan jeg sikkert bistå.
 9. Basic shop har digge og fine bukser, 2 for 579. God erfaring med de fra Only & sons (5209), i alle fall Noen som har tips til dab-radio? Kanskje ikke helt i vinden, men foreldrene mine liker å ha en på kjøkkenet
 10. Samrøret, politiskandalen, "verktøykassen" de ikke har, også videre også videre, burde nok blitt en egen tråd. Det er ikke akkurat politivold. Likevel vil jeg tipse folk om denne godbiten (se begge videosnuttene):
×
×
 • Create New...