Jump to content

d'espresso

Medlemmer
 • Content Count

  5311
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

794 :)

Recent Profile Visitors

22247 profile views
 1. Min bedre halvdel og jeg har sett på en halvdel av en horisontaldelt tomannsbolig. Byggeåret er 1937. Spørsmålet blir vel hvor lurt dette er, sett opp mot tilstandsrapporten. Jeg merker jeg er redd for å gå på smeller i hundretusen-kronersklassen.. Tilstandsrapporten sier følgende på TG2 (ikke noe TG3): - Membran, vann- og avløpsrør på bad i hybel grunnet alder samt ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Vindu og listverk har også råteskader grunnet fukt. - Membran, vann- og avløpsrør på bad i 1. etasje grunnet alder. Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. - Vann- og avløpsrør på kjøkken i hybel samt i 1. etasje grunnet alder. ("Vannrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.", står det samme om avløpsrør. - Dørbladet til innerdør ved soverom og gang grunnet den har kontakt med dørterskel/dørkarm og trenger justering. - Ventilasjon i stue grunnet ingen ventilering. - Etasjeskiller i stue i 1. etasje grunnet målt retningsavvik ("Det ble målt fra yttervegg og til motstående delevegg gang. Største nivåforskjell mellom to målepunkter er målt til 17mm. Totalt på hele målelengden er det målt 27mm. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.") - Varmtvannsbereder for 1.etasje og varmtvannsbereder for hybel grunnet alder. - Vinduer og balkongdører/dører grunnet alder samt at kjøkkenvindu er punktert. - Balkong grunnet rekkverkshøyde på 0,9 som er under dagens krav, alder samt stedvis råteskade ved himling skjørt. Tettesjiktet er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Ut fra opplysninger gitt av selger vurderes alder til at det er begrenset/usikker restlevetid. Det betyr at tiltak vil være aktuelt innen rimelig tid. All hjelp tas mot med stor takk.
 2. Hva skal du ha fra slippet på Vinmonopolet i morgen? Ser umiddelbart ikke like kult ut som det forrige, men.. Må igjen slå et slag for Jon Packer sin løsning for å vise oversikt. Farken så bra opplegg.
 3. Mulig å lese om den flotte korpsånden i etaten på NRK.no nå.
 4. Trist all den tid Qatar burde engasjere 10 ganger mer enn Super League. Med det sagt er jeg sterkt imot begge deler.
 5. Kan på det groveste anbefale å ta vare på flaskene fra godsakene man drikker. Opparbeider seg fort et lite lager, om og man skyller flaskene samme dag er det null stress.
 6. Blir en flaske eller to med Nøgne Ø - Letter of Marque, i alle fall. Også gira på Pomona Island Chevron action flash, men den er ikke mulig å bestille (ennå)?.
 7. For ett enkelt spill som skal selges til samme pris som splitter nye AAA-spill? Ja. Så definitivt.
 8. Steike. Forkastelig. De fornekter seg ikke.. Da blir det nok bruktkjøp her.
 9. Koster SS fullpris er det fullstendig natta.
 10. Men... Betyr dette at det ikke blir en eller annen variant av tLoZ Collectors Edition for Switchen ala den som kom til GC? Hadde jo vært perfekt anledning. Pakk den inn i en snasen kiste eller whatnot, med Wind Waker, Twilight Princess, Skyward Sword, Ocarina of Time, Majoras Mask ++. Farken. Edit: Får krysse fingrene for en magisk direct om tre dager - 35 år på dagen etter eneren kom ut.
 11. Om du betaler for frakt skal du i alle fall ha det tilbake, forutsatt at det er en faktisk mangel.
 12. Danmark har et vaksinepass på trappene. Stilig, det. Jeg har i den forbindelse et dumt spørsmål. Dersom det er slik at man fortsatt kan være smittebærer etter at man har tatt vaksinen: hva vil et slikt pass hjelpe? Det er vel ikke noe særlig å stue 40 000 vaksinerte mennesker inn på Valle Hovin dersom de møter en ikke-vaksinert familie når de kommer hjem?
 13. Danmark har et vaksinepass på trappene. Stilig, det. Jeg har i den forbindelse et dumt spørsmål. Dersom det er slik at man fortsatt kan være smittebærer etter at man har tatt vaksinen: hva vil et slikt pass hjelpe? Det er vel ikke noe særlig å stue 40 000 vaksinerte mennesker inn på Valle Hovin dersom de møter en ikke-vaksinert familie når de kommer hjem?
 14. Farken. Da skulle jeg virkelig slått til! Men, da ser det ut til at det blir en av de tre..
×
×
 • Create New...