Jump to content

d'espresso

Medlemmer
 • Content Count

  5213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

735 :)

Recent Profile Visitors

21545 profile views
 1. Gjør det i ny og ne. Enkleste er egentlig bare å bruke en USB-kabel fra docken over til kontrollen.
 2. Siden vi først (med rette) har på kritikkbrillene for en gangs skyld. Hva farken skjer med at Wii og Wii U kontrollere ikke er kompatible rett ut av boksen?
 3. Sleng inn et onlinesystem som hadde blitt betraktet som mangelfult hadde det kommet ut i 2010, så er vi der.
 4. Konserndirektør i Orkla, Håkon Mageli, sa i dagsrevyen på NRK i dag (ca. 24 min ut i sendingen), at ca. 50 % av det vi spiser i Norge i dag er importert. Men du sitter kanskje på andre kilder?
 5. Med en notorisk ustabil valuta som NOK så må jeg si jeg støtter studentene i utlandet. Skolepengene blir valutajustert, og da burde stipendet og lånepengene bli det samme. Hele logikken bak at studenter i utlandet også får støtte og lån er jo at vi nettopp sidestiller de som studerer i Norge og de som studerer i utlandet. Når sistnevnte blir fantastisk vanskelig på grunn av en notorisk ustabil og ekstremt upopulær valuta burde noe gjøres. Forøvrig ikke lett å ta høyde for at husleier og annet blir mange tusen kroner dyrere over natten.
 6. Jeg bruker denne. Jeg bruker Wii U pro controller på switch. Fungerer fint (noe issues med at kontrollen plutselig vibrerer mye, må sjekke ut om man kan gjøre noe med det).
 7. Stiller meg bak det notat tatt sier. Er som om jeg skulle skrevet det selv. At studenter er sytete i denne situasjonen skjønner jeg lite av. Hvorfor er mine skattepenger verdt mindre enn dine? Hvorfor skal du bli bailet ut med å få (noen tar til orde for 100 % betalt frem til sommeren, og at du kan utdanne deg på si), mens jeg skal få låne 26k, og det var det...? Jeg og mange studenter med meg kommer nok til å falle over på noe annet enn H ved neste valg, om dette står seg. Edit: 35 % av de 26 blir gjort om til stipend. Fortsatt ikke fornøyd, og jeg vil syte videre. Som en så passende kommenterer på vg:
 8. Klart dugnaden er urettferdig, og den ble akkurat litt mer urettferdig. Med andre ord har studentene 1) betalt skatt og dermed finansiert dagpenger for alle de som har rett på det 2) selv blitt avspist med en ordning der man låner (!) 26 000 kr, som gjør at f.eks det å komme seg inn på boligmarkedet blir, om mulig, enda verre. Og nå skal de arbeidstakerne studentene er med på å finansiere dagpengene til få dette, selv om man også er under utdanning... Ja, jeg forstår at det mest sannsynlig her blir tale om at de fleste vil gjøre ferdig fagbrev o.l, men skal jo ikke se bort fra at noen benytter anledningen til å ta opp fag o.l for å så starte på en utdanning til høsten. Ikke vet jeg. Det jeg vet er at jeg, og flere med meg er provoserte, og etterlyser en annen løsning, og det fort.
 9. På side 6 i OBS sin kundeavis som gjelder nå i uke 14 (ut lørdag 4/4), har de 2019-Switchen til 3190 kr. Den er ikke tilgjengelig fra nettlageret, men grå er tilgjengelig i 19 butikker, og neon i 13 butikker. Det er 800 kr ish billigere enn nest billigste, så vidt jeg kan se.
 10. Hvorfor det? Studenter som jobber og opplever inntektsbortfall burde få støtte. De som ikke opplever inntektsbortfall burde ikke få det. Enkelt og greit.
 11. Jo. Burde brukt økonomi-tråden. Det er jeg helt enig i.
 12. I hverken skjede eller skje her. Mer en som søker svar og argumenter, men som etter hvert konstaterer at det uteblir.
 13. Ja, det tror og håper jeg og. Jeg sliter bare med å se argumentene for forskjellsbehandlingen.
×
×
 • Create New...