Jump to content

hekomo

Medlemmer
 • Content Count

  14222
 • Joined

 • Days Won

  72

Everything posted by hekomo

 1. Obama er også en krigsforbryter og har gjort sitt til å styrke rike og overkjøre arbeidere og svakerestilte. Men han er ikke riktig like ille som f.eks. Bush. Dessuten er det ikke slik at folk som før hatet ham nå har snudd og roser ham opp i skyene slik vi ser med Bush.
 2. Jo, han blir hyllet (om ikke akkurat på dette forumet, men mange her virker totalt ukritiske til hvitvaskingen av dette monsteret). "Dette er slik en ekte president er" osv. Glemmer helt all jævelskapen han sto bak og hvor ekstremt kynisk og ondskapsfull han var som president.
 3. George W. Bush er en rasist og krigsforbryter som startet flere kriger og har påført verden enorm lidelse og flere hundre tusen døde. Det er merkelig at alle plutselig skal hylle denne onde mannen som skapte enorme lidelser som pågår til denne dag. IS hadde sannsynligvis ikke gang eksistert hvis ikke Bush hadde startet den ulovlige krigen mot Irak. Jeg husker jo da Bush var president. Da var det ikke måte på hvor fæl han var. Men mange har ingen ideologi og ingen prinsipper, tydeligvis.
 4. Det er ikke at de ønsker å ødelegge for små bedrifter. Det er mer det at det å støtte sosiale saker ikke truer økonomien deres. Tvert imot kan de kjøpe seg billig goodwill ved å gi halvhjertede nikk til sosiale saker samtidig som de kjøper seg politikere som kan pushe en høyreekstrem økonomisk politikk. Dette er den amerikanske neoliberalismen, som dominerer det Demokratiske partiet.
 5. Et australsk TV-team hadde en live reportasje fra en demonstrasjon, jeg tror det var utenfor det hvite hus i Washington. Alt gikk altså fredelig for seg da politiet plutselig gjorde fremrykk. De gjorde ingen forskjell på demonstranter og presse. Kameramannen fikk et skjold rett i ansiktet og reporteren ble også dundret inn i av rabiat politi. Andre reportere har blitt beskutt uten grunn. En journalist fikk øyet knust av en gummikule mot ansiktet, og ble blind. Det er utallige eksempler på direkte angrep på journalister og TV-team på blant annet Twitter. Trumps Stormtroopers driter i en lang marsj i om ting er fredelig eller ikke.
 6. Det sier seg selv at det blir mindre å gjøre når det er færre ting som kan gå galt.
 7. Hva er det som er villedende i videoen? Barnet sier at vi må rense CO2en, ikke fjerne. Du leser altfor mye inn i en enkeltsetning fra et barm som i tillegg ikke virker 100% stødig i norsk. Og for mye CO2 er jo faktisk skadelig. For mye av hva som helst er farlig. Hvorfor benekter du tilsynelatende grunnleggende fysikk og kjemi? Joda, det finnes en måte å finne ut om CO2 var en del av kretsløpet fra før, eller om det er fra fossile kilder. Dette på grunn av ulike isotoper. At CO2 er en nødvendig del av fotosyntesen betyr ikke at uendelige mengder av det er positivt. Vann er også nødvendig for livet på jorden, men likevel vil vi mennesker kunne få vannforgiftning eller drukne ved for mye vann. Ikke akkurat uventet at du bare slengte ut noen bastante påstander om hva "folk" skal ha ment uten at du har noe å underbygge det med...
 8. Ja, fæle Trump som forårsaket coronahysteri. For en fæl mann.
 9. Du tar feil av målsetninger og løgner. En løgn er når man bevisst sier noe som ikke er sant. Når Musk sier at de har som målsetning å gjennomføre et eller annet og de bommer på tidsplanen så er ikke det en løgn. SEC gjennomførte faktisk en undersøkelse etter at noen mente at Tesla faktisk villedet markedet om målsetninger om produksjon. SEC lukket saken uten å finne noe kritikkverdig. Bare fordi Tesla setter aggressive mål og kanskje bommer så betyr ikke det at de lyver. Dette med fagforeningsknusing er en påstand som for det første er irrelevant i denne sammenheng, og for det andre er off-topic. Lag heller en egen tråd om emnet hvis du er så opptatt av det. Hva har fagforeninger med TU å gjøre? Ah, så nå er det Musk sin feil at noen kom med diverse påstander. Musk er visst ansvarlig for alt negativt som skjer i verden. Har du tenkt på at Tesla kanskje ikke ønsker å kommentere på V2G av en eller annen årsak? Eller at de fokuserer på hva de selv driver meg og ikke bruker mye tid på å omtale ulike rykter som går?
 10. Det er ikke jeg som er tema for diskusjonen her, men Tesla. Hvorfor prøver du å vri hele diskusjonen over på meg som person? Her er innlegget full av sakskommentarer som du bare avfeide:
 11. Det er vinter andre steder enn bare i Norge. Jeg tviler sterkt på at de bytter paneler uten å informere eier. Alt de gjør føres opp i faktura og en oversikt over det som er utført. Kunden får en kopi av denne oversikten.
 12. Jeg følger med både her og der, men kan ikke se at Tesla er noe verre enn andre. At det finnes påstander og historier betyr for det første ikke at alt stemmer, og for det andre betyr det ikke at det eventuelt er Tesla som er verst. Vi husker jo påstander om farlig batteriavfall som viste seg å være løgnhistorier pushet av tidligere ansatt som ønsket å skade Tesla.
 13. Haha, Trump logrer jo som en valp overfor kinesiske myndighetene. Jada, han bjeffer tannløst på Twitter, men det er fint lite handling fra den oransje mannen.
 14. Tja. Akkurat nå skjer det tilsynelatende omfattende arrestasjoner av journalister som er ute og dekker demonstrasjonene og opptøyene. Selv når de viser pressebevis blir de pågrepet. Flere TV-stasjoner har filmet at journalistene deres har blitt arrestert eller til og med beskutt med gummikuler. En journalist mistet synet på et øye etter å ha blitt skutt i ansiktet av politiet. Videre ser man merkelige ting som politifolk som tilsynelatende ramponerer egne biler. Nå settes også militære styrker med skarp ammunisjon inn mot demonstrantene. Høres jævla stabilt og fredelig ut, du.
 15. Ok, kan du føre bevis for at Tesla behandler kunder eller ansatte som søppel eller leverer dårlig kvalitet i større grad enn andre? Svarene mine er jo bare på innlegg fra folk her som starter med avsporinger. Det var ikke jeg som tok opp alt dette i tråden.
 16. Hvor skrev jeg at det ikke finnes noe galt som Musk og Tesla kan gjøre? Det jeg gjorde var å imøtegå konkrete påstander fra din side. Det er ikke jeg som er veldig opptatt av å komme med massevis av påstander om Musk her. Det var du som gjorde det, og jeg svarte på det du skrev. Hva med kyst til kyst-turen? Musk har nettopp skutt opp en gjenbrukbar rakett i verdensrommet til rekordlav pris. Om han ikke alltid treffer på tidspunktet for teknologiene han revolusjonerer så pleier han å få til det han bestemmer seg for.
 17. På hvilken måte sier den vitenskapelige forskningen at det alltid varierer? Og betyr dette at du faktisk aksepterer forskningen nå? Eller vil du motsi deg selv og benekte forskningen når den sier noe annet enn det du har bestemt deg for å tro på?
 18. Med tanke på at du prøver å villede andre om videoen så fester jeg dessverre ingen lit til dine påstander om hva den og den skal ha sagt. I videoen er det ikke CO2 som "skremmer barna", men at vi slipper ut for mye av det. Dette er jo ren faktainformasjon. Er du motstander av fakta? Kan du også bevise at disse barna er "livredde for CO2"? Og det stemmer faktisk at CO2 fra fossile kilder er "annerledes" enn det som er naturlig i kretsløpet fra før. Forskjellen er at mens det naturlige kretsløpet har en slags "balanse" der opptak og utslipp av CO2 oppveier hverandre, så tilfører vi ekstra CO2 til kretsløpet, noe som gjør at balansen forstyrres. Videre er det jo fysiske forskjeller i "naturlig" og "menneskeskapt" CO2 (ulike isotoper), men det er nok ikke det viktigste her: https://skepticalscience.com/human-fingerprint-in-global-warming.html Jeg venter spent på dine kilder for de ganske bastante påstandene dine om hva "man" sa. Og med "man" så holder det ikke at en enkeltperson kommer med et flåsete utsagn eller lignende. Da må du påvise at dette faktisk har vært en generell oppfatning.
 19. Hvorfor skurrer det? Musk er jo ikke ansvarlig for apartheid. Dessuten rømte han fra Sør-Afrika som 17-åring. Han var da fattig og måtte ta småjobber for å overleve. Fra dette bygget han seg opp til der han er nå. Hvilket ord burde han ikke brukt, og hvorfor? Haha, dette blir bare bedre og bedre. Fordi Tesla har brukt store penger på å bygge ut et ladenettverk så er det egentlig bare snakk om rasisme! Bil-rasisme! Ja, der har du det. Du "naila" det virkelig!
 20. Jeg kan ikke se at Tesla behandler kunder eller ansatte som søppel eller leverer dårlig kvalitet i større grad enn andre. Nå skriver du om historien en del. Mannen som ble kalt "pedo" var ikke en av redningsmennene. Han var en grotteutforsker som pekte ut grotten for de som faktisk gjennomførte redningsaksjonen. Grunnen til at Musk reagerte var at fyren angrep ham på direktesendt TV. Det viste seg også i ettertid at Unsworth som han heter, hatet de som faktisk gjennomførte redningskasjonen fordi han mente de fikk for mye av æren og han selv for lite. Dette er selvsagt en ren skrøne fra din side. De aller fleste opplever null problemer med bilen sin. Munro påpeker jo at byggekvaliteten ikke er ræva, så hvis du først skal beskylde Musk for å lyve bør du selv la være å lyve først. Og alle angrepene dine mot Musk her fremstår ganske desperate. Det er jo ren demonisering. Han "rævpuler sine ansatte med råskap"? Hva slags merkelig uttalelse er det? Og så påstår du at det lyves om alt av ting bilene skal kunne, men merkelig nok har du ingen konkrete eksempler eller kilder. Når du begynner å blande autopilot og FSD så blir det for uærlig for min del. Du kommer med sterke ord som dessverre er blottet for substans. Og det fremstår ekstra tåpelig når du frikjenner blant annet VW som flere ganger har jukset på utslippstester, samt gasset mennesker og dyr i kyniske forsøk. Man er ikke en hater fordi man stiller krav, men fordi man konsekvent angriper, lyver om og demoniserer, og benytter enhver anledning til å avspore tråder med angrep på hatobjektet. Jeg mener, når man begynner å messe om apartheid og Sør-Afrika til tross for at han rømte fra landet som 17-åring og dro til Kanada og senere USA, der han levde som fattig og måtte kjempe for å tjene penger til å overleve, så sier det litt om hvor rasjonelt man stiller seg i saken.
 21. Tesla hadde store utfordringer med service tidligere, men nå får man time på bare få dager. Om Model 3 er for dyr får jo hver enkelt avgjøre. Interiøret er mye bedre enn utdaterte biler, etter min mening. Model 3 har vel holdt seg bra på bruktmarkedet. Model 3 har også vært produsert i et par år nå, så denne rusten burde man sett noe til for lengst. Når det gjelder fanboys og slikt så vet jeg ikke hva som er verst av fanboys og hatere.
 22. At Musk er en offentlig person betyr ikke at man trenger å bruke en tråd om byggekvalitet til å komme med avsporinger i form av den sedvanlige nedrakkingen på denne personen.
 23. Poenget er at jeg ikke skjønner poenget med å angripe Musk i enhver tråd, selv tråder der han ikke er nevnt eller relevant. Hvilket antall mennesker har uttalt at de kansellerte sine TMY-bestillinger, og hvilken relevans har det for Munros uttalelser om byggekvaliteten på bilen? Jaja. Musk har nettopp sendt en gjenbrukbar rakett opp i verdensrommet, men neida, han er visst helt udugelig.
 24. Hvis du må 15-20 år tilbake for å finne noe så er det jo litt tynt. Han jobbet også som sikkerhetsvakt frem til nylig, så riktig så ille kan han ikke ha vært.
 25. Det går hardt for seg der i vektløstheten visst, men vakkert å se forbrødringen mellom amerikanerne og russerne: https://www.vg.no/nyheter/i/mRkbr4/ankom-romstasjonen-kunne-ikke-vaert-mer-fornoeyde
×
×
 • Create New...