Jump to content

hekomo

Medlemmer
 • Content Count

  14716
 • Joined

 • Days Won

  79

hekomo last won the day on July 23

hekomo had the most liked content!

Community Reputation

13866 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hekomo

  Kjønnshår fetisj?

  Nei, det er faktisk ikke det.
 2. Hvor mange lag er det på Zalando-maskene? Hvor tett er stoffet? Det skal visst være mulig med en indikasjon på hvor bra masken er hvis man holder den opp mot en skarp lyskilde. Hvis man ser lys gjennom er den lite egnet.
 3. Trodde Trump liksom skulle være sånn derre konservativ "Small Government-"greie som var for frihet og det var ikke måte på. Så rart.
 4. Vistaprint har noen med innebygget filter, men det står ikke hvor mange lag med tøy det er eller hvor tettvevd stoffet er: https://www.vistaprint.no/munnbind/ Kanskje TU burde kjøre en test på tøymunnbind.
 5. Bør man kjøpe slike munnbind av tøy? Hvilke er det som er bra egentlig, og hvor selger de slike? Og hva slags munnbind omtales i teksten? Engangs eller disse tøygreiene jeg ser enkelte bruker?
 6. I og med at Musk tidligere har sagt at de vurderte en mindre utgave for EU så er det ikke akkurat overraskende. Problemet deres er at de åpenbart ikke forstår hva Tesla driver med, og det er også derfor de hele tiden taper store penger på å vedde mot Elon. Når man leser kritikken deres av Tesla så er det som å se et barnehagebarn prøve å kritisere en universitetsprofessor. De vet rett og slett ikke hva de snakker om.
 7. Jeg håper virkelig de lager en mindre utgave til EU. Cybertruck som den er i dag er steintøff, men litt for stor for meg.
 8. Jeg sier at det ikke er noe som tilsier at det er noen fundamentale designproblemer som skaper problemer for veldig mange. Du sier jo selv at det kommer an på kvalitetskontroll.
 9. Nå har jeg allerede sagt at de konkrete tallene ikke er det som er poenget her. Hva hjelper et eksempel på noe helt annet for det du opprinnelig snakket om? Jeg kan ikke se at du har påvist at det er noen fundamentale designfeil i Model 3, og det å linke til en annen person med et annet problem hjelper heller ikke. Da må du jo påvise at det er noen fundamental designfeil og ikke f.eks. feilmontering eller lignende. Hvis det er en fundamental designfeil så vil man jo kunne forvente at et problem er svært vanlig. Men da motsier du jo deg selv, siden det at defekten kunne vært oppdaget ved inspeksjon etter montering tydeligvis ikke er noen designfeil likevel, og vil avhenge av hvor god kvalitetskontrollen er.
 10. Hva er poenget med å bare legge ut noen linker uten kontekst da?
 11. Ikke i følge linken din, da EMD tydelgvis mener at omsorgsovertakelsen var helt grei siden det kun var mengden samvær de reagerte på. Hvorfor legger du ut linker som ikke støtter standpunktet ditt? Det er jo merkelig å bruke EMD som autoritet når de mener omsorgsovertakelsen i seg sel var helt grei. Da må jo du også mene det siden du støtter EMD.
 12. Jeg hører på intervjuet, og merker meg at han ikke svarer direkte på "høna og egget" når han går videre og snakker om personbiler. Det at han ikke sier at det kan endre seg en gang i fremtiden tilsier også at han mener at det aldri vil egne seg. Og hvorfor skulle det det, hvis Nikola har denne fantastiske batteriteknologien de snakker om? Da vil det jo ikke være noe behov for personbiler med den angivelige fordelen hydrogen gir.
 13. Hva av billigmaskiner er det som er bra nå om dagen da?
×
×
 • Create New...