Jump to content

hekomo

Medlemmer
 • Content Count

  17014
 • Joined

 • Days Won

  79

hekomo last won the day on July 23 2020

hekomo had the most liked content!

Community Reputation

18246 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dr. Brad Schoenfeld har lagt ut informasjon om en studie på Instagram. Den viser at det er overspising av ting som "fast-food" som fører til vektoppgang/økning i kroppsfett. Hvis man slavisk teller hver eneste kalori så kan man spise hva man vil uten å legge på seg fett - så lenge man ikke går i kalorioverskudd. Men så er det jo lurt å tenke på at selv om man kan spise hva som helst, så bør man tenke på hva som er sunt også. Dessuten er mat med lav kaloritetthet gjerne mer mettende også, så man slipper å gå sulten. Men altså, for elskere av junkfood så går det fint an å gå ned i vekt og fettprosent. Man må bare passe på at man har kaloriunderskudd. Det gjør man ved å telle kalorier.
 2. Det er nok fortsatt mye dyrere å kjøpe elbil enn å ta kollektivtransport. Når folk kjøper egen bil i stedet for å bruke kollektivt så er det kanskje fordi det ofte tar lang tid å ta kollektivt. Og da sitter mange kanskje heller i bilkø og slapper av i egen bil fremfor å sitte klistret opp mot stinkende, svette fremmede.
 3. Abortmotstandere driter i mennesker så fort de er født.
 4. Hva ønsker du å diskutere her? Selvsagt skal ikke barn utsettes for fysisk eller psykisk avstraffelse.
 5. Denne er ikke veldig nyttig da det kun er mulige bivirkninger, ikke bekreftede.
 6. Du bryr deg egentlig ikke om menneskeliv. Du bare skyver fostre foran deg for agendaen din. Jeg tør vedde på at du er for dødsstraff, og å fjerne sikkerhetsnett i samfunnet.
 7. Han behandler deg dårlig og lyver til deg. Han har mest sannsynligvis hatt seg bak ryggen din. Men selv om han ikke hadde det, så bør du finne noen som ikke trykker deg ned som han gjør. Luktet det fitte av kondomet?
 8. Du får ta opp Tesla da, som har som målsetning at ingen skal ha egen bil slik at utnyttelsesgraden blir mye høyere og det trengs langt færre biler fordi man baserer seg på autonome taxier. Og Tesla er heller ikke de eneste som jobber med autonome biler. Med autonome taxier så kjører man ikke bilen fra A til B og så står den stille 23 timer i døgnet. Den er heller ute og frakter folk mesteparten av døgnet, kanskje med unntak av når den lader eller det er veldig få som beveger seg rundt. (Autonom massetransport vil naturligvis være en del av dette, slik at det ikke bare vil være personbiler som farter rundt.)
 9. Hvis du leser startinnlegget så er jo problemet at det er veldig få menn, og at de aller fleste menn slett ikke tjener over 10 millioner. Så skal vanlige menn som ikke tjener 10 millioner straffes på grunn av et lite mindretall av ekstremt heldige menn som faktisk gjør det?
 10. Hydrogen går fra seier til seier: https://www.cnbc.com/2021/07/29/us-prosecutors-charge-trevor-milton-founder-of-electric-carmaker-nikola-with-three-counts-of-fraud.html
×
×
 • Create New...