Jump to content

hekomo

Medlemmer
 • Content Count

  13445
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

hekomo last won the day on July 2 2019

hekomo had the most liked content!

Community Reputation

11149 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Men med tanke på at Tinder har 18 års aldersgrense og Tinder-profilen påstod at jenta var 20 så er det vel ingen måte han kunne vite at hun ikke var det?
 2. Alt dette for å bortforklare den tåpelige påstanden din om at elbiler med 500 km rekkevidde kun egner seg for småkjøring i bilene til daglig? Gjesp.
 3. Nå har flere saker vært oppe alt, og BV har vunnet samtlige av dem. Det eneste unntaket er en sak der EMD konkluderte med at moren ikke fikk nok samvær. Men domstolen hadde ingen problemer i det hele tatt med selve omsorgsovertakelsen. Var det ellers noe du lurte på? Hva var poenget med å lime inn denne linken?
 4. Hvorfor svarer du på et spørsmål med et nytt spørsmål? Spørsmålet du ble stilt var: "Hva tenker du Mari på 15 år, voldtatt av sin egen far, skal gjøre? Hvor skal hun henvende seg og hvor skal hun få hjelp? Vil ikke barnevernet kunne hjelpe henne? Politiet?" Hvorfor klarer du ALDRI å svare på noe som helst, SF?
 5. Når du argumenterer for at det er galt å ta barna fra foreldre som mishandler dem så er du så absolutt ikke på barnas side. Når du videre beviselig dikter opp løgner for å angripe barnevernet så er det naturligvis noe helt annet enn sannhet som kommer fra din side. Du henter altså frem en sak fra 2012. Snakk om desperasjon. En så gammel sak er ikke aktuell med mindre det kan dokumenteres at det faktisk har noe med dagen i dag å gjøre. Det kan du ikke. Det eneste du er ute etter er å lyve og sverte.
 6. Eh, hva har det du skriver her med tråden å gjøre? Hvorfor begynner du å snakke om Model S 85? Her er forøvrig Model 3 på elgtesten:
 7. Husk at det er straffbart for henne å lyve i avhør, mens det ikke er det for deg. Så hun vil nødvendigvis måtte innrømme at hun laget en falsk profil med falsk alder, osv. Hvis ikke så vil hun fort dra på seg en anmeldelse for falsk forklaring. Jeg ser ingen mulighet her for at du skal få noen negative konsekvenser fra myndighetens side i denne saken, hvis det du skriver stemmer.
 8. Hvis saken blir anmeldt blir han nok kalt inn til avhør uansett. Han kan selvsagt nekte å forklare seg, men han kan ikke nekte å møte til avhør. Jeg ville forklart meg i en sak som dette. Det er ingen grunn til å leke tøff i trynet. TS har ikke gjort noe galt, og politiet vil sannsynligvis kunne hente inn bevis som støtter forklaringen hans.
 9. Hva er det du snakker om? Med 500 km rekkevidde så er Model 3 mer enn bare en bybil til "mindre kjøring". De færreste trekker også campingvogn i det daglige. Logikken "rekkevidden går ned når man trekker campingvogn, så derfor egner en elbil med over 500 km rekkevidde uten campingvogn seg bare til mindre kjøring i byene" er jo ganske fantastisk da. Hva som helst for å promotere den livsfarlige blindveien hydrogen, og rakke ned på vinneren BEV? Batterikapasiteten øker uansett stadig.
 10. Grunnmodellen mangler vel noen ting som ryggekamera og slikt?
 11. Du glemmer at 1) rikingenes kjøp av elbil har gitt bedre luftkvalitet i byene, noe som sparer inn på helseutgifter, og 2) rikingene har kjøpt dyre elbiler som har muliggjort produksjonen av billigere elbiler. Uten et marked der de dyre elbilene kunne selges for å finansiere produksjonen av billigere elbiler hadde vi ikke fått en elbil-revolusjon. Det er irrelevant hvorfor folk kjøper elbil, så lenge de gjør det. Hvorfor skulle forresten de med god økonomi kjøpe en dyr bil bare for å slippe å betale småpenger i bom?
×
×
 • Create New...