Jump to content

hekomo

Medlemmer
 • Content Count

  14198
 • Joined

 • Days Won

  71

hekomo last won the day on May 19

hekomo had the most liked content!

Community Reputation

12518 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det går hardt for seg der i vektløstheten visst, men vakkert å se forbrødringen mellom amerikanerne og russerne: https://www.vg.no/nyheter/i/mRkbr4/ankom-romstasjonen-kunne-ikke-vaert-mer-fornoeyde
 2. Virkelig? Har du noen eksempler på disse som ville fjerne CO2 helt? Hvor har du hentet disse påstandene du visstnok siterer fra? Hvem har for eksempel påstått at CO2 koker jorden? Hva betyr "men fossil CO2 virker ikke i fotosyntese i alle fall"? Mener du at noen har påstått at fotosyntese ikke virker? Har du noen eksempler på dette?
 3. Ikke egentlig. Mer flau ikke-humor der det flettes inn en haug med falske påstander som de slenger på en latterboks til.
 4. Eller hva med å bare bruke noe som ikke er livsfarlig og kan sprenge hele nabolaget?
 5. Jeg skjønner ikke hva angivelige "løgner" fra Elon Musk har med denne tråden å gjøre? Er det noen grunn til at du begynner å snakke om Musk i nærmest enhver tråd? Og hva har Trump med saken å gjøre? Hva er poenget med disse avsporingene egentlig?
 6. Hva mener du? Det er jo kritikerne som rakker ned på Munro her fordi han våger å si noe positivt om Tesla. Hva gjelder japanske merker så har jo Model 3-salget overgått salget av de populære Honda Civic og Toyota Camry i California i første kvartal i år. Det til tross for at Model 3 vel er en dyrere bil. Så det ser mørkt ut for den spådommen din, gitt.
 7. Jeg visste ikke at Ryanair var best på teknologi, ytelse, kundelojalitet, osv.? Ikke visste jeg at Tesla var et billigmerke heller! Man lærer noe nytt hver dag.
 8. Ja, denne jenta er "anti-Greta" på alle måter. Mens Greta har skapt en bevegelse organisk, er jenta i videoen kjøpt og betalt og del av en kommersiell og planlagt PR-kampanje. Hun er rett og slett en skuespiller. At hun knytter seg til Monckton, som blant annet påstår at han har funnet opp en medisin som kurerer alt fra forkjølelse til kreft, og som vil sende HIV-smittede i konsentrasjonsleire... ja, hva kan man si? Vitenskapen beviser at oppvarmingen er menneskeskapt. De som benekter dette benekter også vitenskap. Hvilke motstridende fakta blir sensurert og undertrykket?
 9. Ble litt skuffet over at kamera falt ut akkurat da den ene delen skulle lande på den båten. Konspirasjon?
 10. Tøft å se at den ene delen landet lett som bare det på en båt på havet.
 11. Eh, hva? "Trump og Musk er like fordi de har mulighet til å sende mennesker ut av jordens gravitasjonsfelt"?! Leser du hva du selv skriver? Skjønner du ikke hvor hinsides merkelig det høres ut? Jeg skjønner ikke poenget med dette, jeg. Hvorfor er det så viktig å sverte Musk på alle mulige måter? Du skjønner vel at å påstå at han er som Trump (som er blank løgn) ikke gjør annet enn å forsøple diskusjonen?
 12. Nei, de har faktisk ikke mye til felles. Det nytter ikke å bare ramse opp noen generelle "likheter" som kan stemme for nesten hvem som helst. Men det er typisk demoniseringen man ser konstant fra en viss kant.
×
×
 • Create New...