Gå til innhold

Dberg

Medlemmer
  • Innlegg

    160
  • Ble med

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Dberg sine prestasjoner

130

Nettsamfunnsomdømme

  1. Joa, men Diablo 1 og 2 var lagd av Blizzard North. De er som Marvel er for Disney i denne sammenhengen.
  2. Jepp. Og tingen er at ARPG sjangeren sliter med en fan-base som slår seg helt tverr så fort en avviker fra formelen. Desto viktigere at man oppmuntrer innovasjon og sier ifra når det bare er det samme om igjen. For all del, Diablo 4 kan være et bra og morsomt spill med hundrevis om ikke tusenvis av gode timers underholdning, men en kan liksom ikke forvente å bli overrøst med ros når en finner opp dekket i en verden hvor dekket allerede eksisterer.
  3. Hold dere langt unna Blood Bowl 3 til det er fiksa. Det har mer bugs og problemer enn Cyberpunk 2077.
  4. Amazon i Italia var visst for kjappe på avtrekkeren og lakk alle DLC figurene. Det er vanskelig å verifisere i etterkant nå som feilen er rettet, men den påståtte lista er:
  5. På en måte, men ikke egentlig. MK9 var de 3 første MK spillene på nytt med en hovedperson som var klar over at historien gjentok seg, og dermed gjorde alt verre. Det endte i MK11 som var et vanvittig men morsomt kaos med tidsreiser og paradokser. MK1 (2023) fortsetter storien fra MK11 med en mye mer omfattende reboot som det fremdeles er personer som er klar over og dermed kommer til å rote til. Mortal Kombat har gjort den bemerkelsesverdige bragden å lage en story i slåssespill som folk kjøper spillene for, og det hele nærmer seg galskapen fra spill som Metal Gear Solid og Kingdom Hearts.
  6. Artig sak dette, i og med at lootboxer er gambling. Blir morsomt å se i fremtidige intervjuer om spill journalister klarer å erte frem en kommentar fra Valve om dem sin egen gambling. Kan bli lett for dem å tråkke i salaten her om de bommer på ordbruk.
  7. At Redfall var dårlig er ikke noe som har sniki seg opp på utviklerne. Tullball å komme med sånne unnskyldninger. Hvis det var en ekte bekymring så hadde de ikke sluppet det ut i denne tilstanden.
  8. Porten er gjort av Iron Galaxy og ikke Naughty Dog.. Naughty Dog porta Last of Us. Iron Galaxy porta det forrige spillet dems, som var et eller annet Uncharted. Lang sjøl sier de bare hjalp til litt på Last of Us. Jeg vil anta IG så at dette kom til å bli et rot, takka nei til å prøve og holdt seg til konsultering. Naughty Dog er ekstremt flinke til å få maks ut av konsollene de lager spill for, men triksa de bruker for å gjøre det er også et problem når det skal portes fordi mye av kompileringen er gjort på forhånd på konsollen. Referanse, intervju med Lang fra IG. Han snakker veldig kort om Last of Us: https://www.youtube.com/watch?v=qU7NFUUL-8Q&t=7480s At Naughty Dog gjorde det selv blir ytterligere bekrefta av spill journalist Danny O'Dwyer som intervjua Naughty Dog https://twitter.com/dannyodwyer/status/1640852435655876608?s=20
  9. Ryktene skal ha det til at prosjekter hos Valve er veldig flytende. Folk velger selv hvilke prosjekter de vil starte og slutte seg til, og det er alltid noe å rutte med så de er ikke nødt til å lage oppfølgere for å være produktive. I og med at det er vanvittige forventninger til en eventuell HL 3 eller HL 2 episode 3, så skal det mye til for at noen føler de har en idé som er verdig, og enda mer til for at de gjennomfører en hel spill-utvikling som kan ta mange år.
  10. Jeg skulle til å spørre om ikke dette er CS 3 siden det allerede har vært minst 2 CS før dette, men så skjønte jeg hva som har skjedd her. Valve har finni hemmeligheten til å lage 3ere.
  11. Å bruke den nye typen AI til å lage et helt manuskript virker kortsynt og som en kreativ dead-end. Jeg tror den meste interessante bruken kan være i spill hvor du prater med NPCer, hvor AI'en kan fungere some en chatbot. Glados i Portal f.eks, kunne fungert med en AI som hadde instruksjoner om hvordan humor den skulle ha, og så improviserte dialog basert på dine handlinger.
  12. DOOM også, men jeg husker ikke når. Det føles som mer enn 5 år siden. Kanskje det var da de først satte foten ned for røde kors i spill.
  13. Digget det! Det ville vært en verdig oppfølger til den første filmen
×
×
  • Opprett ny...