Jump to content

Dberg

Medlemmer
 • Content Count

  101
 • Joined

Community Reputation

59 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tragisk at de rebooter istedet for å fortsette å gjøre serien sprøere. Jeg tror ikke jeg var den eneste som ønska meg Saints in Time. Tidsreise eller rom eventyr var det som sto på kalenderen med eskaleringen vi allerede hadde. Jaja, vi har i alle fall Fast and Furious. Det er vel ikke lenge før Dom får tak i en DeLorean.
 2. Vel, Diablo 2R er forferdelig så der gikk nostalgi drømmen ut vinduet. Alt du gjør må gå gjennom serveren, det inkluderer hvert eneste angrep. Har du ikke perfekt ping eller om serveren sliter så er det vanvittig forsinkelse i alt som skjer.
 3. Det er vrient å gå over de kritiske forskjellene mellom Diablo 1-2 og 3. Spesielt når motargumentet er at man synes Diablo og Path of Exile har samme gameplay. Jeg forstår hva du mener, selv om jeg er uenig. Settingen er derimot lett å svare på. Selv om spillene i navn er samme univers, så er de første gotisk skrekk mens D3 er høy fantasi. Allerede der har man et skille med ulik appell til samme publikum. Jeg liker å sammenligne det med Mario spill istedet. Det føles som Mario 2 og moderne Mario i forhold til Mario 1 og 3. Når vi ønsker oss et nytt Diablo som D2 er det bokstavelig. Det er Mario The Lost Levels vi venter på for Diablo. Heldigvis ligger vi an til at D2R blir akkurat det vi vil ha. Det som gjenstår å se nå er om de fikser mod støtte. Blizzard sa for lenge siden at det skulle ha støtte, men Median XL utvikleren avslørte nylig at planen hans for å lage en versjon til D2R ikke går på grunn av problemer med battlenet. Uten å ha satt meg inn i det så minner det om WC3R der de også rotet til støtten fordi de nå er paranoide for å gå glipp av "et nytt Dota".
 4. Med dette gjenstår det bare en person fra de som var avbildet i Cosby suiten som ennå jobber hos Blizzard. Spørs om ikke han svetter fælt nå.
 5. Det er fullt mulig jeg tar feil, men jeg vil tro det er mer hensiktsmessig å holde kommentarfeltet aktivt i artikler du liker, for å gi signal om hvilke temaer som tiltrekker seg mere publikum, enn å forsette med stråmannargumenter i artikler du misliker.
 6. Steve Gaynor var med ofte på Idle Thumbs og virka som en morsom fyr der. Skuffende å høre at han er en bølle.
 7. Brack er fallmann i forkant til investor møtet i dag. Noen av anklagene som har kommet ut i kjølevannet av dette er fra før hans tid og viser at ukulturen hos Blizzard går ti-år tilbake. Eksempelvis ble Blizzard bannlyst fra Black Hat USA konferansene fordi de ikke unnskyldte seg for trakasseringen av de andre besøkende i 2015.
 8. Det har nok vært sånn lenge og blitt gjemt under teppet. Dave Lang fra Iron Galaxy har en podcast der de av og til prater om hvor toxic det var på Midway på 90 tallet. Ikke i nærheten av tilstanden hos Blizzard, men poenget er at hos Midway gjennomsyra det hele stedet og bare ble verre etterhvert som de ble større. Ingen tok tak i det siden ledelsen var del i det. Sorry hvis du bare fleiper, men kvaliteten på innholdet er uvesentlig.
 9. De "forbedrede" spritene har lekket. Dessverre ser de ikke bra ut. Problemet er at de har svært dårlig kontrast. Resultatet er at de ser blurry og udefinert ut, og skiller seg sterkt fra resten av grafikken. Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke bare bruker all original grafikken. Alt de trang å gjøre var å emulere spillene lovlig for oss.
 10. Jau, jeg skal ikke ha brukt av minere heller, men om dette gjør at ikke alt forsvinner fra hyllene så fort det er produsert... Tør vi håpe?
 11. Det er nok tilfellet. Alfa testen fikk mye skryt for hvor godt den fungerte på spillkontroller.
 12. Jepp. En ting om det var et indie studio med fire mann og danseband, men Blizzard har sikkert et rom av folk som ikke gjør annet enn å tegne neser hele dagen. En kan unne seg høyt detaljnivå med uendelig tid og mannskap. Hideo Kojima var kongen av sånt mens han var gullgutten til Konami. Metal Gear Solid 2 har en skål med isbiter som folk flest ikke legger merke til en gang, men hvis de blir skutt og ramler på gullet begynner de å smelte.
 13. Jeg er en av de som ikke bryr meg om ansiktene i D2R, men det må sies at kontrasten mellom hvordan D4 og D2R håndterer dette tullete emnet er morsom. Den ene baserer seg på at ansiktene er som de er, og liker du det ikke så er argumentet at det gjør ikke noe for du skal ha hjelm på likevel. Det andre spillet skryter av hvordan hver minste ansikts-detalj kan endres.
 14. Godt å høre. Det gjør vondt langt inn i hjerterota å se bilder fra Steam versjonen av FF6.
×
×
 • Create New...