Jump to content

Donkey Kong

Medlemmer
 • Content Count

  1970
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Donkey Kong last won the day on October 30 2018

Donkey Kong had the most liked content!

Community Reputation

1199 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7726 profile views
 1. Takk for linker. Men at 27% fullførte spillet sier ikke så veldig mye om årsaken. Witcher 3 er rollespill med dyp historie, mye dialog, tidvis vanskelig og er basert på en polsk bokserie (med mye "lore"). Det er forventet at det ikke vil falle i smak hos alle. Det kan være 1000 ulike grunner til at man ikke fullfører. Derfor ville det vært interessant å vite hvor mange klager CDPR mottok, og hvor mange som mente spillet var for langt.
 2. Irriterende så tilbakeholdne journalister er når man intervjuer. "Vi fikk så mange klager". Logisk oppfølging: "Hvor mange klager fikk dere?" (Kan garantere at det er forsvinnende få sammenlignet med antall spillere.) "Det var så mange som ikke fullførte spillet ifølge våre data" (som kun vi har sett). Logisk oppfølging ville vært: Hvor mange % fullførte spillet ifølge deres data som kun dere har sett?
 3. Og på samme tid kostet PS1-spill 2-400 kroner. Det var cartridge-fornatet som gjorde N64-spill dyre. Nå er distribujon nærmest gratis. Man kjøper en nedlastingskode direkte fra kilden. Ikke fordyrende butikkledd og transport. Ikke dyr trykking. Ikke produksjon og trykking av manual heller. Spill har aldri vært billigere å selge. Og da blir de altså dyrere. At så mange er udelt positive til dette viser hvorfor bransjen kan kjøre på som dem vil.
 4. Hva er hensikten med en vs-tråd når vi allerede har dediserte tråder for hver av konsollene?
 5. Synes det har sin egen sjarm med norske uttrykk og ord i fantasi-sjangeren. Hobsyssel og Humlesnurr.
 6. Er det ikke i dag embargo oppheves? Klokkeslett?
 7. B450/550 og x570 har vært ute lenge og er ikke uprøvde. Ryzen 3000-serielansering gikk veldig bra. Ser ikke hvorfor Ryzen 4 skulle være ustabil
 8. Ray tracing og DLSS har man knapt hatt nytte av denne generasjonen. Det er først DLSS 2.0 som har vist seg å være bra, men fortsatt et listen over spill som drar nytte av dette veldig kort. Når det gjelder AMD-drivere er det sant at mange hadde problemer en periode (selv hadde jeg ikke det), men dette ble vel ordnet tidligere i år?
 9. Mener dere med "lanseringsspill" spill som ikke har blitt lansert på andre plattformer tidligere? Tenker at det er vel flere eldre spill som blir tilgjengelig, slik som Flight simulator?
 10. Ingen som betviler at Nvidia har levert sterkest toppkort de siste generasjonene. I midt- og lavsegmentet er det imidlertid konkurranse. Siste generasjon var 5700 xt et fullverdig alternativ til 2070/super og 5700 et fullgodt alternativ til 260/super. Slik har det vært i alle fall siden 970 vs 390 i 2015. Nvidia har hatt toppklassen for seg selv.
 11. Helt utrolig hvor mye du får for pengene med series s. Vi snakker 8 kjerner zen 2 og RDN2 i pakken, for like over 3000 kr. Microsoft taper myyyye på dette. Og det gagner oss. Så for 3200 +gamepass får du nær alle spill i Microsofts og EA sitt bibliotek. Det finnes knapt noen unnskyldning fot å ikke slå til på dette.
 12. Er faktisk en del annonser lagt ut i går og i dag der 2080ti selges for 10 og 11 000!
×
×
 • Create New...