Jump to content

Donkey Kong

Medlemmer
 • Content Count

  2166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Donkey Kong last won the day on October 30 2018

Donkey Kong had the most liked content!

Community Reputation

1397 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8329 profile views
 1. Ikke betryggende med utsettelse så tett opp mot lansering. Minner om Battlefield 5-lansering.
 2. En "ulempe" med internett er at man enkelt får oversikt over hvilke spill som mottar dårlig kritikk fra presse og spillere. For meg medfører det at jeg ikke spiller dårlige spill. Men i 1999 koste jeg meg med Phantom Menace. Spillet hadde store feil, men jeg overså dem fordi jeg kunne være en jedi. Jeg hadde neppe prøvd et så dårlig spill i dag.
 3. Nja. På filmfronten ligger Star Wars med brukket rygg, men tror mange gleder seg over spill. Jedi Fallen Order og Battlefront 2 (etter patching) har vært fornøyelige opplevelser.
 4. Gaming eksisterte i høyeste grad for 20 år siden. Det er for øvrig mye som preger livene våre i 2021 som ikke fantes for 20 år siden. Instagram, facebook og influencere gjør nok langt mer skade på unge mennesker.
 5. Er dette alternativene? Finnes ikke alternativet : "La barne spille og utforske hva de vil på nett siden bare 0,01 % tar skade av det"?
 6. Skal følge med på anmeldelser. Pokemon open World har jeg drømt om siden Pokemon Stadium på N64. Alle som spilte det skulle egentlig ønske det var "sånn grafikk, men som Gameboy-spillet." Som andre påpeker virker verden litt tom. Jeg håper de nå tar seg god tid med neste spill og slipper et nytt Pokemon (med bedre grafikk) til lansering av neste Nintendo-konsoll om 3-4 år.
 7. Cyberpunk vil neppe kvalifisere til å kunne utgi en GOTY (Game of the year) - utgave.
 8. Men remaster vil i så tilfelle innebære et sport spenn. Og grensen mellom en god remaster og en remake blir veldig utydelig. For eksempel kalles Age of empires 2 definitive (2019) en remaster. Her er det store endringer fra originalen, blant annet helt nytt soundtrack og nye kampanjer. Dette er mye mer enn en oppussing. Da er det forvirrende at Age of empires 2 HD (2013) også kalles en remaster. Her er kun oppløsning økt sammenlignet med originalen.
 9. Her er essensen. Du tenker noe, jeg tenker noe og andre tenker annet. Det er begreper uten reell definisjon.
 10. Ved private kjøp er det kun avtale som gjelder. Har du kjøpt et kort som fungerte da du fikk kortet (uten mangel) kan du ikke bryte kjøpsavtalen ved å levere kortet tilbake. Avtalen er jo inngått og oppfylt av begge parter.
 11. Du legger på deg hvis du inntar flere kalorier enn du forbrenner. All mat inneholder kalorier.
 12. Vaskemaskinen vår røk, og vi skal derfor gå til innkjøp av kombinert vaske- og tørkemaskin. Både Komplett, Power og Elkjøp har tilbud på slik maskin til samme pris. Ca. 6000. Hvilken maskin er best? Er det noe særlig forskjell? Maskinene fra elkjøp og Power fremstår å være tilnærmet identiske. Maskinene det står mellom er som følger: https://www.elkjop.no/product/hvitevarer/vaskemaskin-med-torketrommel/185556/samsung-wd5000t-vaskemaskintorketrommel-wd95ta047be https://www.power.no/hvitevarer/klesvask/kombinert-vasktoerk/samsung-wd92t654cbes4-kombi-vasktoerk/p-1085585/ https://www.komplett.no/product/1164029/hvitevarer/vasktoerk-kombimaskiner/lg-k4dv709h0w-vasktoerk?fbclid=IwAR0NyFSeUiUGjhD60zArKOweccgugGQ6zNFIIUQnb56VgxKY8IXRz4SHC9A# Tusen takk for innspill og hjelp!
×
×
 • Create New...