Jump to content

Donkey Kong

Medlemmer
 • Content Count

  2230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Donkey Kong last won the day on October 30 2018

Donkey Kong had the most liked content!

Community Reputation

1518 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8801 profile views
 1. Plansjene til Nvidia indikerer at 4080 12 GB er på nivå med 3090 ti (antakelig også 3090). Dette tilsier at 4080 12 GB er et xx70-kort. 70-kortene har tidligere vært på nivå med toppkortet fra tidligere generasjon. 1070 på nivå med Titan x. 3070 på nivå med 2080 ti osv.
 2. Jeg hadde forsøkt meg med 6000-6500 på finn. Så kan du eventuelt slå av litt på prisen hvis noen pruter. Folk som kunne tenke seg en ok gaming-PC for å spille lette spill, uten å bruke mye penger, får ikke særlig bedre deal enn det.
 3. Uviklerne har jobbet effektivt siden 2011... Det overrasker meg at folk fortsatt har forventninger til dette spillet
 4. Liker ikke den nye spillutviklingen. Gode spill skal relanseres på hver eneste konsoll. Dette stjeler kapasitet hos utvikler og bidrar til at det går 10 år mellom hvert spill i en serie. Se på GTA og Elder scrolls. Denne utingen bidrar også til at nye spill overhodet ikke utvikles. Det hadde nok for eksempel kommet et nytt Mario Kart til Switch om Nintendo ikke hadde relansert Mario Kart 8.
 5. Om remakes av TP og WW kommer vil nær sagt alle Nintendo-utviklete Wii U-spill være relansert på Switch.
 6. Piratspill uten sverd er som... fotballspill uten fotball?
 7. Dere kan velge hvilket etternavn dere vil. Barnet kan ta morens mellomnavn, statsministerens etternavn eller Donald Trumps etternavn.
 8. Det er en "feature", en artikkel som beskriver hvordan det for vedkommende var å sette seg inn i spillet. En som ikke har erfaring med spillserien, men likevel har interesse for formel 1. Jeg syntes det var interessant at det var utfordrende å like spillet, selv med interesse i bånn. Det var ikke en anmeldelse, så innvendingen din ble ganske meningsløs, ja.
 9. Så fordi spillere forventet (men aldri ble lovet) noe annet enn de fikk, så fortjener CDPR, som er "one of the good guys" å gå ad undas? Tror ikke du har fulgt godt med. I forkant av lansering lovet CDPR gull og grønne skoger. Ett eksempel er npc-er, hvor det ble sagt i trailer at alle npcer levde egne liv, med "full day and night cycle" (CDPRs ord, ikke mine). I realiteten er npc-er hjernedøde zombier som følger en forutbestemt sti, gang på gang og rundt og rundt.
 10. EA har egentlig aldri støttet moduser som eksisterer ved siden av hoveddelen av et spill. Se på Battlefront 2s Starfighter Assault eller Battlefield 5s Firestorm. Det ble lagt ned mye arbeid her, men det var kun for å presentere noe til lansering. Null støtte i ettertid.
 11. Håper det ikke blir fremtid/sci fi, men heller bruk av gjenkjennelige våpen. Med Russlands invasjon av Ukraina friskt i minnet kan det tenkes at Russland trekkes inn. Hadde vært interessant med et "cold war goes hot"-scenario med våpen fra den kalde krigen. Alternativt hadde jeg vært giret på WW2 igjen. At EA gjør et nytt forsøk, men lærer fra alle feilstegene de gjorde med Bf5.
 12. "Alle" bruker vel questie uansett? Questie har et par andre funksjonaliter. For eksempel kan man bestemme om klassetrenere, reparerings-npc-er, profesjonstrenere osv. skal vises på kartet. Hadde vært like greit om Blizzard lot quest tracking ligge, så kan vi forholde oss til questie.
×
×
 • Create New...