Jump to content

Mr.Sorter

Medlemmer
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

117 :)

Recent Profile Visitors

1258 profile views
 1. Gleder meg:) Men håper fiendene er raskere slik de var i dead space 2 enn de var i orginalen.
 2. Dette innlegget var det mye salt i. Sier du at det er for lite spillere på Pc og Xbox for at det skal bli gode salgstall? Er jo et ganske hyped spill da...
 3. Beste survival monster spill i mine øyne er fortsatt Alien isolation. Er fortsatt imponert av AI i spillet. Må spilles på hard. Hjerte i halsen
 4. Hva er vitsen med en remake egentlig? Spillet er jo ikke så gammelt.. Spillet ble jo remastered til ps4. Hva med å bruke ressursene på noe nytt kanskje..
 5. Min opplevelse av disse to konsollene. Series X fikk jeg på lanseringsdato og den har fungert perfekt, lydløs, rask, og quickresume er jo bare helt genialt, utvalget av spill er kanskje ikke helt på topp(enda). Ps5 bruker jeg mest akkurat nå, litt flere titler som vekker interessen min. Men ps5 føles litt half-baked ut, har hatt problemer siden dag 1. Først var det at konsollen slo seg av midt i spillingen! Sånn at jeg måtte gå inn i safemode og tukle og installere software på nytt med USB. Så er den ikke er akkurat lydløs heller, viften høres godt. Får se hvordan den holder seg. Men vurderer å kontakte Sony.
 6. Har hatt den i sleepmode. Opplevd 2 ganger med final fantasy 7. konsollen slår seg av. Sånn at jeg må holde inn powerknappen for å få den på. Så får jeg beskjed at jeg ikke har slått av Ps5 riktig, og den begynte med repair.. Var på Reddit, så mange som hadde samme problemet. Ene løsningen jeg leste, var å sette konsollen i safe mode og gjennomrette data, og så IKKE sette maskinen i sleep mode. Få se hvordan dette går.
 7. Opplevd 2 ganger nå at ps5 slår seg av midt i spillinga, først en liten pipelyd så slår den seg av med en gang. Noen som har opplevd dette?
 8. 75 kan funke også. Ifølge avstand anbefalinger fra thx
 9. Et lite spørsmål til alle her inne. Hva ville dere ha gått for når det gjelder Tv. Samme pris på disse to. Lg Cx 65 tommer, Eller samsung Q80t 75 tommer? Lite gjesterom. Bredden på rommet er 3m fra vegg til vegg.
 10. Fikk min på lanseringsdato. Men har ikke fått faktura enda🤔
 11. Han Oscar isaac e ikke noe særlig høy heller 171cm.. Solid snake har litt høyde
 12. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=199193934 Noen som tuller her vel..
×
×
 • Create New...