Jump to content

metalheart666

Medlemmer
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 :)

Recent Profile Visitors

934 profile views
 1. Liker at dere tar den lille biten her av det hele 1 time lange intervjuet med Phil Spencer å lager en artikkel om det. Hva med: "Phil Spencer og Xbox teamet følte seg glade og ekstra trygge på Xbox Series X og valgene det har tatt med konsollen når de så spesifikasjonene til Ps5"..? Men det går vel ikke siden det ikke var i favør Ps5?.. Visst noen er interessert, her er hele intervjuet med IGN:
 2. Nei, berre litt overraska for å være ærlig.. Standarden er ikkje akkurat høg då må eg sei. Men visst man lika Follout spela kan eg anbefale The Outer Worlds.
 3. Visst noken trenger litt info: PS: Ditta burde Gamer.no ta tak i og.. Gamer.no har vert ganske BIAS dinna generasjonen. https://wccftech.com/sony-ps5-vs-xbox-series-x-analysis/amp/?__twitter_impression=true
 4. 15%-20% diff i gpu muskelkraft tho.. Variabel frekvens betyr at den ikkje klare å holde frekvensen oppe i tunge spill.. So irl er vel det rundt 9tf..
 5. Er no faktisk et ganske alright hopp mellom 10.28 og 12TF for og ikkje snakke om båndbredda, og seie noke anna er vel å lyge..
 6. Told you.. 10TF og ikkje 13 Men sånn seriøst, det blir en meget bra konsoll 😄 Skal ha begge.
 7. Xbox Teamet virker rimelig selvsikkere på at dei har den kraftigaste konsollen.. Ser fram til å se hva Ps5 kommer med.
 8. Å ta utgangspunkt i devkits er vel som som so siden devkits pleie å være kraftigare en ferdig produkt.
 9. Ryktet til Ps5 er vel 10Tf. Trur nok at 14Tf er berre en drøm
 10. Visst ryktene stemmer så snakker vi Rtx 2070 Super - 2080Ti ish
×
×
 • Create New...