Gå til innhold

Snart slutt på livet - hva bør man huske på?


Merko

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kondolerer.

Jeg tenkte på han i tide og utide etter denne tråden ble laget. Hadde et håp og noen tanker om at dette skulle gå bra, eller iallefall drøye flere år. Dette kom brått på, og viser hvor raskt det kan gå nedover med kreften. Det virker som han hadde et bra liv, og det er godt å vite at han fikk tatt farvel med sine nærmeste.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Kondolerer til familie og bekjente som er innom og leser dette.

Har selv vært aktiv i tråder og samtaler med Merko. Selv om alle her inne i praksis er fremmede for meg, så blir man et lite samfunn og alle her inne blir som 'naboer'. Man knytter et form for bånd med de som er her lengst, og man blir godt kjent med mange av å lese det de har å dele. 

Det er veldig trist at han er borte, og man ser at det er mange som blir å huske Merko godt.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Som mange andre, så kjente jeg ikke Merko. Ikke kan jeg erindre at våre veier har møttes særlig ofte på forumet heller, men det er rart hvordan navn/nick uansett brenner seg fast i minnet. Merko var et slikt navn, og det vil for alltid være noe jeg kjenner, selv om jeg antakelig ikke kjente h*n. Spesielt etter å ha lest denne tråden.

Kondolerer.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Dette var fryktelig trist lesing, sitter igjen med en stor klump i halsen. Jeg kommer til å huske Merko som en tvers gjennom hyggelig og reflektert debattant her på forumet. Jeg kjente han ikke, men jeg har tritt og stadig sett han i flere kategorier jeg frekventerer på forumet.

Som flere andre skriver setter dette virkelig livet i perspektiv. Jeg er akkurat like gammel, og skal som de fleste andre tenke på hva livet går til; for det er så skjørt. Bruk tid på det som betyr noe, alltid. Uansett.

Kondolerer så mye til familien. Hvil i fred Merko.

  • Liker 5
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...