Jump to content

Raspeball

Medlemmer
 • Content Count

  1978
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

694 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Veldig artig. Det ble vel sagt at hun gikk hele 2019 (ikke sesongen 2018/2019) uten seier, men hun vant minst en i 2018, og hvis det var tidlig i sesongen (desember), så er det ikke mer enn et drøyt år siden. Men, der føles veldig lenge siden.
 2. Det er ikke alltid like greit å vite, men jeg vil tro dette er spørsmål som læreren din vil sette stor pris på at du stiller vedkommende Da får du antakelig mer målrettet veiledning (i første omgang i alle fall) enn du får via forumet her og nå.
 3. Såvidt jeg har forstått "grunnstilling", så betyr det bare at vinkelen har toppunkt i origo, og et vinkelbein langs abscissen (x-aksen). Om du skal "tegne", så antar jeg det ikke stilles noen større krav enn at det bare er å tegne i vei.
 4. Selvfølgelig er dette tråden for dette, all den tid du velger å buse ut med disse påstandene. Hvem er "vi", som angivelig sitter på masse "bevis" (eller tenker du å være like vag som du har vært i feks NTNU-tråden)? Hva vet du om skatten til masterstudentene ved UiO? Hva er en "norsk innvandrer"? Er det statsborger du mener?
 5. Trodde det var 11, men det spiller ingen rolle - fantastisk prestasjon uansett! Har droppa alt av langrenn de siste par årene, og bare fulgt med alpint (og skiskyting, hopp, skøyter, stort sett), og det har jeg virkelig ikke angret et sekund på.
 6. Nyttårsforsett: Prøve å oftere, som kunde selv, sette andre idiotkunder (som feks "brøytere") på plass.
 7. Det får en si - imponerende, og vel så det. Antar penger ikke var noe problem for vedkommende uansett, men rommet i seg selv må jo ha medført en del kostnader. Må være spesielt å "vandre" blant så mye glass utstilt.
 8. Tusen takk for tilbakemelding, det setter jeg (og antakelig flere andre) stor pris på Jeg satt på det berømte gjerdet hele gårdagen, men kom fram til at det ble litt for høy pris til å kunne forsvare et kjøp. Basert på det du skriver hadde jeg antakelig blitt fornøyd, men jeg er såpass "velholdt" med hodetelefoner atm, at jeg ikke kunne forsvare å punge ut for det. Igjen, takk for synspunkter.
 9. Det hadde jo vært helt supert! (Det er jo en møkklang tråd på head-fi, men jrg har liksom ikke orket å gå i gang med det).
 10. Lurer på det samme. Virker som det får mye skryt.
 11. Greide aldri helt å bestemme meg for om Duffel er veien å gå. Tanken er å kunne bruke den med dress/penere antrekk. Jeg tenkte automatisk Duffel, da jeg bor langt nord og det er varierende grad av kaldt store deler av året. Nå er jeg ikke så sikker på om Duffel er veien å gå, men kanskje en mer tradisjonell frakk? Noen som har noen råd angående akkurat dette?
 12. Såvidt jeg greier å se av kvittering/screenshot, har jeg kjøpt nøkkelen av Microsoft direkte. Nå ordnet det seg uansett, da jeg bestemte meg for å gjøre et tredje forsøk på oppgradering direkte fra Win7-installasjonen som allerede eksisterte, og det plutselig gikk gjennom. Jeg har ikke greid å identifisere hvorfor det gikk (eller ikke gikk de to foregående gangene). Så, problemet mitt er sånn sett løst, og jeg har ikke orket å gå runden med Microsoft aktiveringsstøtte enda.
 13. Kan virke som at det ikke funker for min del i alle fall. Jeg får ikke aktivert Win10 med min Win8-nøkkel. Edit: Prøver å installere Windows 8 nå, men nøkkelen er visstnok ikke gyldig. Jeg har screenshot av kvittering fra da jeg kjøpte, men det begynner jo å bli en del år siden. Kan produktnøkler "gå ut på dato"? Etter det jeg vet brukte jeg den aldri, da man fikk Win7-Win8-oppgraderinger etterhvert.
 14. Av en eller annen grunn har jeg en Win8 produktnøkkel (kjøpt selv). Er det mulig for meg å benytte denne til å installere Win 10 på en maskin som nå har Win7 installert? Slik jeg har forstått det er det ymse muligheter for å enda benytte seg av oppgraderingsmuligheten som først kom med Win10, men lurte altså på om det er noe annerledes med Win8?
 15. Hvis man nå likevel vurderer å nærme seg 3k i pris, hvordan er feks. Sennheiser PXC 550 II mot Sony 1000XM3?
×
×
 • Create New...