Gå til innhold

Raspeball

Medlemmer
  • Innlegg

    2 358
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Raspeball sine prestasjoner

941

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Noen som har flyttet fond/ASK fra Sbanken i det siste, og kan si noe om behandlingstid? Før sommeren var det jo vist til flere tilfeller av veldig lang saksbehandlingstid.
  2. Herlig tråd. Av de første "sosiale mediene", så var jeg forholdsvis aktiv på Nettby og Blink, i tillegg til MSN selvfølgelig. Men, det var først og fremst på forumene jeg tilbrakte mest tid. Selvfølgelig her på hardware.no (som det het den gangen), men aller mest aktiv var jeg nok på gamle Nintendoforum (NF), senere NUF. Fantastisk tid, og mange flotte folk. Det var definitivt en gyllen periode i livet. Ellers var jeg veldig aktiv på et lokalt forum helt til det sakte men sikkert ble slukt i det store intet. Fikk mange nye lokale bekjentskaper. I tillegg var det faktisk en dude fra en helt annen kant av landet som forvillet seg inn på forumet. I utgangspunktet for å trolle, virket det som, men da han ble ivitert på forumets sommerfest så reiste han faktisk mange hundre kilometer for å treffe vilt fremmede. Magisk. Var også innom Retro1, som var en veldig fin plass å henge da det var på høyden. Mange folk fra NF/NUF. Noen som var aktive på/spilte Darkthrone (betaen)?
  3. Haha, takk for en fantastisk kickstart ned "memory lane". Jeg forestiller meg at det på et tidspunkt ble et svært intenst L'Hôpital showdown med Dr Karlsen, med hittill ukjent utfall. Trenger svar på dette.
  4. "Vitsen" er jo å kopiere utseendet til veldig kjente og ettertraktede klokker, i dette tilfellet "Royal Oak" fra Audemars Piguet. Miljøet for Seiko-mods er stort og veldig levende. Det er enkelt å få tak i urverk fra Seiko (NH35, feks), og det er gode urverk til prisen. I tillegg er det sånn passe enkelt å gjøre service selv, dersom man er tilstrekkelig kyndig. Dersom man lager gode mods av kjente modeller, som feks nevnte AP, Patek, Rolex (Sub, feks) så kan man gjøre fortjeneste på det. Hvorvidt det er "shady" eller ikke tror jeg andre er bedre enn meg til å bedømme. Mods/homages forsøker jo ikke å være fakes, og sånn sett lure noen, i og med at det står "Seiko" med (relativt) store bokstaver på skiva. Når det er sagt, så er det jo heller ikke en Seiko sånn sett. Halv-shady, kanskje? Ref Patek Nautilus, så ligger det en til salgs på Finn til millionen, så for de ikke helt ekstravagante modellene, eller only-watch-modellene, så trenger man "bare" å bla opp en million. Omsettes med mer eller mindre jevne mellomrom på feks Klokkeriet og Tidssonen.
  5. Vel, den er jo tross alt laget for å se dyr ut, ettersom den er en mod etter en av de mest ikoniske modellene til Patek.
  6. Forfriskende kamp med god underholdningsverdi. Håper Nederland kan senke England.
  7. Vi risikerer faktisk England - Frankrike i finalen. Et lag som ikke evner å score mot et lag som har vært et gigantisk snork (bortsett fra et brassespark).
  8. Frankrike i semi uten å score. Fascinerende.
  9. Så sykt digg av Jan!
  10. Nei, men jeg for min del - som ikke har noen sterke følelser knyttet til engelsk fotball - håpet selvfølgelig på en liten skrell med at Slovakia skulle gå videre.
  11. 94 minutter stakkarslig oppvisning av England, og så greier de å dra seg videre. Sukk. Fint mål av Bellingham, da.
  12. Tyskland mot Østerrike i finalen hadde vært ganske spenstig. Evt. Tyskland mot Sveits. Ellers er jo drømmescenariet at England ryker mot Slovakia.
  13. Om været er godt, så er det mange fine badeplasser rundt Bodø, og i Salten generelt. Mjelle, Kjerringøy, Geitvågen er en kort kjøretur fra Bodø sentrum. Ellers er jo Bodø et fint utgangspunkt enten man vil kjøre/reise sørover eller nordover. Det kommer selvfølgelig an på hva du er ute etter å oppleve, men nordover har du feks Hamarøy og Ofoten, som etter min mening (som riktignok er født og oppvokst i området) er minst like pent som overfylte Lofoten og Vesterålen. Det er på mange måter like fint å se Lofotveggen fra andre siden av Vestfjorden. Om man liker å kjøre bil er det heller ikke så langt fra Bodø til den fantastiske skjærgården ved Bottenviken. Luleå, Piteå, Byske og Kalix er alle idylliske på sommeren, og har stort sett alltid bra vær i fellesferie-perioden. På finsk side har man Oulu, som er et lite bade-paradis.
  14. Kjedelig for Ukraina å ryke med 4 poeng. Har vært noen kjedelige kamper de siste dagene, men sånn er det vel.
  15. Det er ikke et liknigssett med mindre du har to (eller flere) likninger. Mangler det noe i oppgaven? Evt, er det snakk om en lineær funksjon, der du skal tegne grafen og løse oppgaven basert på dette?
×
×
  • Opprett ny...