Jump to content

Simkin

Medlemmer
 • Content Count

  8702
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2821 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39128 profile views
 1. 😂😂 Ja, velkommen til ekspertpanelet på internett. Er det noe du vil bli skremt av? Spør ivei!
 2. Enden er ikke nær, riktig enda https://forskning.no/virus/en-svaert-liten-andel-koronasmittede-dor-i-norge-sammenlignet-med-andre-land/1660818
 3. Svovelpredikanten er i full fyr fremdeles ser jeg.
 4. Et spedbarn har dødd i USA, men det er såvidt jeg vet det eneste tilfellet. Det er et eller annet med immunsforsvaret til de små (spedbarn spesielt) som gjør at de ikke blir syke, men man vet ikke hva.
 5. Media tjener grovt på skremsels-klikkene sine nå.
 6. Jeg er for det som skjer nå, men greit å forholde seg til realiteten og fakta.
 7. Du har jo murt deg selv inne som ei livredd mus, kanskje du bør begynne å lese hva fagpersonell skriver, istedenfor å sitte her i tråden å spre skremselspropaganda. Klovn.
 8. Covid-19 bør i aller høyeste grad tas alvorlig. Men ikke på grunn av at viruset i seg selv er så farlig for folk flest, men for utsatte grupper. Les hva jeg skriver.
 9. Tror det beste er å få det nå, skulle du være så uheldig å måtte på intensiven så er det fremdeles plass.
 10. 80-90% opplever lette symptomer. Ikke skremselspropagandamøkk som denne tråden her er fylt opp av.
 11. På en måte har de jo rett, for 80-90% så er det som en lett influensa, problemet er at "alle" blir rammet samtidig, og de som ikke tåler dette fyller opp intensivplassene og respiratorene, i hovedsak de eldre med underliggende sykdommer. Det skumle her er jo at sykehusene blir overbelastet, ikke at viruset er så farlig. Derfor er det kanskje ikke så greit for enkelte å forstå at de bør holde seg innendørs nå i ukene fremover.
×
×
 • Create New...