Jump to content

Simkin

Medlemmer
 • Content Count

  8861
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3010 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39440 profile views
 1. Du trenger heller ikke bremse for å deaktivere Cruise/Autopilot, man kan ta høyre hendel opp.
 2. Ah, får virkelig håpe de kommer med skiltlesning snart på Model 3.
 3. Nakkesleng har jeg ikke opplevd enda, men ja, det er jævla irriterende med bremsinga. Noen strekninger er helt fine, mens andre ikke er det. Firefelts E6 ble nylig ferdigstilt i området her, Kolomoen og nordover. Min Model 3 bytter mellom å vise fartsgrense 80, og ingenting i det hele tatt med gjentatte bremsinger, eldre Model S med AP1, viser 110 og ingen oppbremsinger. Leser ikke disse gamle S'ene fartsgrenser fra kart slik som Model 3? For navigasjons/kartdata er jo samme versjon som min Model 3.
 4. Bare ladenettverket er nok for min del til å ikke velge noen annen elbil en Tesla pr dags dato. Ørten forskjellige ladebrikker, ladekø og ladere som er ute av drift til stadighet. Nei takk. Jeg lada noen ganger på Fortum før jeg fikk ladestasjon hjemme, og det var til stadighet noe krøll der. Glem heller ikke OTA oppdateringer, det er ikke sikkert Polestar får dette for hele bilen (mulig bare media delen) Men for all del, en fin bil.
 5. Tror han har mista tellinga selv. Men etter å ha sittet å skremt seg opp selv nå siden i Mars, og nå har fått for seg at dette er et virus som kommer til å eksistere for all evighet med død og fordervelse så har det vel kokt over i topplokket.
 6. Ja, det er jo imonerende i seg selv det 😅😅 helt enestående.
 7. Det at Tyskere skulle ha noe bedre lakk, tjaa. Se på Passat B6, Yeti før facelift.. Rustbørser de luxe. Mercedes trenger vel ikke nevnes?
 8. Ny oppdatering til Ultra ute. Kamera og Juli sikkerhetsoppdatering.
 9. Ser ut som dommedagsjefen må google opp noe annet fælt om Covid-19.
 10. 😅😅 Dommedagsjefen må nok vente litt lenger, før hysteriet hans kan begynne igjen.
×
×
 • Create New...