Jump to content

mandela

Medlemmer
 • Content Count

  10935
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

852 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lever telefonen til service hvis du mener at trykkskjermen er defekt. Hvis du får den tilbake og du opplever fortsatt problemer, kan du etterhvert kreve heving av kjøpet.
 2. CDon selger blant annet polske og tyske varer, Samsung Norge er en del av Samsung Electronics Nordic, så svenske og norske varer er like.
 3. Ja, disse butikkene er "klassiske" gråimportbutikker.
 4. Tydeligvis, når de tre første kommentarene i denne tråden er så til de grader ut på vidda
 5. Sitat fra en annen tråd: De som vanligvis ligger lavest i pris på prisjakt på mobiler er butikker som driver med grå-import, for deg betyr det at det er butikken og ikke Samsung Norge som eventuelt står for reklamasjonen. Kan godt hende at telefonen må da sendes til utlandet ved eventuell reparasjon. Når det gjelder nettverkfunksjoner som 4G- og Wi-Fi-anrop vil telefonen fungere med norske operatører såvidt jeg vet.
 6. Modellnavnet er endret fra G780F (Exynos) til G780G (Snapdragon): https://www.prisjakt.no/sammenlign/produkter/5534775,5756308?categoryId=103
 7. Da har S20 FE 4G med Snapdragon også kommet til butikkene i Norge, blir interessant å se prisutviklingen, spesielt i forhold til 5G varianten: https://www.prisjakt.no/product.php?p=5756308
 8. Kan være uvanlig bruksmønster, uheldig apphåndtering av OS (en eller annen app eller tjeneste som pga. manglende feilhåndtering suger på batteriet), eller klassikeren; video som drar mye mobildata eller kart / posisjonering og skjerm på maks (utendørs auto).
 9. Bør jo helst være de samme testene som gjennomføres på nytt for at det skal gi et sammenlikningsgrunnlag. Bladde litt gjennom videoen, den "Internet Speed Test" biten fremstår som useriøs, synsing og dårlig testmetodikk. Uansett er det lite å hente fra disse sammenlikningene når forskjellene er såpass små, at de ikke gir noen grunn til å være utslagsgivende ved valg av mobil, bortsett fra i tifellet hvor du har begge konfigurasjonene av samme produkt til salgs i samme marked, noe du ikke har i Europa når det gjelder S20/S21 serien til Samsung.
 10. Old, re-test 3 måneder etter lansering hadde vært interessant.
 11. 32GB vs 128GB intern lagring kan en del brukere merke forskjell på, ellers har du reverse wireless charging, usb-c, bedre kamera foran og bak, Android 11 vs 8 (bedre sikkerhet og personvern), nyere Bluetooth og muligheter for deling og kontroll av lyd av de tingene jeg kommer på som er bedre. S7 er en nettere telefon som har minijack og helt greit kamera etter dagens standard.
 12. Jeg hadde ladet batteriet fra tid til annen og samtidig brukt anledningen til å slå på telefonen og oppgradere programvaren, som kan inneholde oppdateringer for batterihåndtering, slik at du unngår at batteriet blåser seg opp og telefonen går opp i limingen, bare av å ligge og ikke være i bruk.
 13. Telia sin 5G utbygging er lett gjenkjennelig med skinnende hvite antenner, en mindre firkant som håndterer 5G midband og en stor, lang antenne som håndterer 4G med mulighet for 5G DSS i lowband (?). Telenor sitt utstyr ser ut til å være litt gråere i fargen, nesten for at det skal se ut som gammelt utstyr, begge bruker Ericsson. Har ikke sett tilsvarende tydelig mønster i deres utbygging som hos Telia. Eksempel på Telia sitt nye 5G og 4G upgrade utstyr: Telenor, 5G øverst:
 14. Spørs hvilken bane du spiller mest på, hvor mange runder du har gått, om du har samvittighetsfullt registrerer alle runder, hvor mye du har trent, erfaring fra andre idretter, hvor gammel du er osv. Tror at det er veldig vanskelig å anslå slikt. Skulle jeg ha tippet defensivt, ville jeg ha tippet et sted mellom 36 og 45 hvis du er godt voksen og spiller av og til etter jobben, ned på 20 tallet et sted hvis du er ung og trener målrettet.
 15. Kan jo ha noe med den pågående komponentmangelen i hele bransjen. Vil heller si at deres eierskap i Exynos er lurt, både med tanke på diversifisering og selvforsyning av komponenter.
×
×
 • Create New...