Jump to content

mandela

Medlemmer
 • Content Count

  10739
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

753 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar, ADSL og VDSL (kjenner ikke til nummerering av disse) har vært ustabilt akkurat i denne boligen, med utfall på opptil flere dager av gangen, og mer normalt med noen timer om dagen. Montøren har vært og feilsøkt flere ganger, en gang ble det visstnok påvist kabelbrudd på stolpen, men nettet fortsatte å falle ut etter at montøren hadde vært på stedet for å utbedre. Har fått et tilbud på koaks fra Telenor og vurderer å prøve det i et år. Det finnes ingen andre tilbydere på adressen bortsett fra de som leier tilgang til Telenors kobbernett. Altibox har bygd ut på boligfeltet ved siden av, men de sier at de ikke kan tilby fiber på adressen.
 2. Hva om alternativet er kobber, VDSL? Vil HFC kunne gi en mer stabil linje og være et bedre valg?
 3. Det er dette som fungerer best, det som fungerer dårlig er å kombinere nærliggende lavbåndfrekvenser som 700+800, derfor støttes ofte ikke disse kombinasjonene på brukerutstyr.
 4. Har Bitlocker gjenopprettingsnøkler, men om de er til noe hjelp vet jeg ikke, siden partisjonen vises som RAW.
 5. Oppdaterte nettopp PC-en til 2004 og mistet hele min 1TB bruksdisk, partisjonen kommer opp som RAW, det var et volum med bitlocker aktivert.
 6. Alt av tilnærmet "ren" Google Android er "søppel"* , ikke bare mangler det masse av tilpasningsmuligheter som andre skall har, men brukeren kan heller ikke fjerne overvåkningsbloat/crapware fra Google. Problemet er at Googles lukkede programvaretjenester nå utgjør kjernen i "Android-telefon"-brukeropplevelsen, uten f.eks. Play Services får man ikke tilgang til mange apper og funksjoner. * Android One er ikke tilnærmet ren Android, men Android + Googles overvåkning og tjenester: https://en.wikipedia.org/wiki/Android_(operating_system)#AOSP Det har ikke blitt bedre siden 2018: https://arstechnica.com/gadgets/2018/07/googles-iron-grip-on-android-controlling-open-source-by-any-means-necessary/4/
 7. Hva står det under Nettverkshastighet i Innstillinger > Wi-Fi > trykk på Innstillinger-ikonet ved siden av det tilkoblede nettverket
 8. Skjermbildet ditt viser at telefonen ikke har full Wi-Fi tilkobling (maks dekning). Gå til Innstillinger > Wi-Fi > trykk på Innstillinger-ikonet ved siden av det tilkoblede nettverket og sjekk "Nettverkshastighet".
 9. Jeg vil ikke kalle det for minimale forskjeller, dessuten, samme OS er ikke samme OS, noen viktige systemendringer adopteres kun på modeller som starter med en gitt Android versjon, være seg kryptering som standard, project treble, project mainline osv. For å sammenlikne S9 og S10 er det trinnvise forbedringer over hele linja: bedre skjerm, bedre kamera, raskere minne, raskere chipset, mer funksjonalitet som strømdeling / revers trådløs lading, dobbelt med RAM, dobbelt med lagringsplass, større batteri, nyere programvare (S9 stopper sannsynligvis på Android 10, S10 får Android 11, i tillegg er det vanligvis også noen modellspesifikke forskjeller på programvaren, enten på grunn av økte muligheter med chipset / hardware eller rett og slett nyere branch).
 10. S10 er også en veldig god telefon, S9 har fordelen av bakmontert fingeravtrykkleser etter min mening mens kameraene og programvaren er bedre på S10.
 11. Når man er i kundeservicesporet kan det jo også tenkes at produsenter som ikke er tilstede på disse listene ikke tilbyr operatørene teknisk støtte ved behov, og derav blir disse modellene ikke offisielt støttet.
 12. Kan også være at telefoner som er fjernet hadde volte-relaterte feil som ikke ble fikset av produsent og ice ikke ønsket å stå ansvarlige for kundestøtten til disse modellene?
 13. Det er slik det nye Samsung-tastaturet skal fungere, flere som har klaget på Samsung forumet, så kanskje det endres tilbake med tiden.
 14. Kjedelig greier, et alternativ til Smartswitch er å hente programvaren fra Sammobile eller liknende nettsteder og flashe telefonen i "oppdateringsmodus" (ved bruk av en "home CSC" fil), telefonen blir da oppdatert uten at brukerdata røres.
 15. For disse Android appene bør / kan det utvikles / tilbys alternative, standardiserte sikkerhetskopieringløsninger, så sant det gir mening å ha behov for lokalt oppsett, men det er sannsynligvis ingen incentiver til dette. Igjen så har Google gravd seg ned ved å flytte mer og mer funksjonalitet ut fra Android åpent kildekode-prosjektet til lukkede løsninger i Google Play Services.
×
×
 • Create New...