Jump to content

mandela

Medlemmer
 • Content Count

  10757
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

765 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Synd at kunder i Norge melkes for alt de er verdt. Andre steder i Europa får du ubegrenset data over 4G på kontantkort (lading), f.eks 30/8 Mbit/s for 20 euro.
 2. Som er slått på antar jeg siden telefonen støtter nok både de som er i bruk i USA og Europa.
 3. Å tro at en nordmenn må ha lys hud og ha et tradisjonelt norsk fornavn og etternavn.
 4. Det blir for dumt, du er bare sint fordi dine fordommer eksponeres og konfronteres, og i stedet for å ta det innover deg, gjør du det vanskeligere for deg selv å imøtegå endring.
 5. Hadde du brukt like mye energi for å øve på empati og kulturell forståelse, hadde du trolig sluppet å ekskludere deg selv og bli bitter.
 6. Uenig at man må kjøpe et helsett når man allerede har et halvsett, bare for å ha et helsett Jeg har helsett, men spiller kun med halvt sett, har da den andre delen stående et annet sted slik at jeg slipper å drasse med meg utstyr hver gang jeg drar dit. Er det kjedelig med halvsett, da er det bare å peise på med helsett hvis økonomien tillater det Golfhandelen ser veldig dårlig ut når det gjelder links køller: https://www.golfshopen.no/golfkoller/golf-venstre-links/jernsett.html https://www.golfhandelen.no/no/artiklar/golfhandelen/golfkoller/venstrekller-2/index.html https://www.dormy.com/no/sortiment?cat=cat_0:køller!!4-5!!||cat_1:golfsett!!14-0!!&specs=f_fatning:venstre!!0!!&orderby=10 Er man heldig, kan man også gjøre kupp på finn osv. fra tid til annen.
 7. Er han født eller vokst opp i Norge, så er kulturen og morsmålet hans norsk. Den type spørsmål blir derfor fort oppfattet som en avvisning av personens forståelse av egen tilhørighet, og kan helt sikkert ha negativ effekt på personens forhold til sine etnisk norske landsmenn. Man kan selvsagt spørre folk som snakker flytende norsk om hvor i verden de kommer fra, og da fremstå som ignorant, og potensielt såre et medmenneske. Den type spørsmål dukker ofte opp på arbeidsplassen, hvor en skulle forvente at folk kjente hverandre bedre, spesielt tror jeg at ledere er dårlige på dette. Et poeng er at vi henger etter i Norge med å omdefinere for oss selv hvordan en nordmann kan se ut i dag, altså vår forutinntatthet / forventing, den blonde gutten og jenta er utdaterte stereotypier som ikke lenger gjenspeiler dagens samfunn.
 8. Det er veldig lite utvalg for links spillere de fleste steder, dessverre, det samme gjelder mangel på proer / trenere som spiller links. Hva er galt med halvsettet ditt? Er det gamle køller eller trives du ikke med dem? Hvor lenge har du spilt? Man klarer seg egentlig veldig fint med et halvsett, vil tippe at flere køller begynner å gi mer mening ved hcp 20 eller noe lavere kanskje (og selvsagt avhengig av ambisjonsnivået).
 9. Skjermen kan justeres på mange Samsung telefoner under Innstillinger > Skjerm > Skjermmodus > Hvitbalanse / Avanserte valg
 10. Vi får se, disse feature parity oppdateringene til Samsung (nyutviklet funksjonalitet for årets modeller som porteres til eldre modeller) virker å være en relativt ny trend (noen får arrestere meg her hvis historien tilsier noe annet), så kanskje det ikke er helt over ennå.
 11. "One UI 2.1" oppgradering ute, regner med at det er den siste store oppdateringen for denne telefonen, siden den antakeligvis ikke får Android 11. https://doc.samsungmobile.com/SM-G960F/NEE/doc.html
 12. OK, vil anbefale å ha nyeste versjon installert, både for sikkerhetens og stabilitetens skyld. Ingenting å utsette på hastigheten for min del, veldig snappy telefon med nyeste programvaren.
 13. Hva er grunnen til at telefonen er på Android 9? One UI 2.1 oppgradering er rett rundt hjørnet forresten, med noen ekstra kameramoduser blant annet.
 14. Jeg ser poenget ditt, takk for at du er oppmerksom. Nå antar jeg dog at hvite menn fra Norge er priviligerte i forhold til begrepsbruken som diskuteres her, hvite menn har tross alt vært ved makten på denne planeten kanskje siden skriftspråkets oppfinnelse, i så måte er det en truisme. Ordet ble likevel brukt for å fremheve dette. Samtidig lurer jeg på hva du mener, er ikke hvite nordmenn priviligerte både innenfor nasjonen Norge og i verdenssammenheng, eller hva mener du? Det er jo ikke slik at det er de "svarte" som er priviligerte i begrepsbruken som IT selskaper nå går til verks for å avskaffe.
×
×
 • Create New...