Jump to content

Beyma

Medlemmer
 • Content Count

  2944
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

111 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15859 profile views
 1. Hei! Har en eldre nas som ikke samarbeider noe særlig med macen i huset. Har lest at den bruker et system som mac har sluttet å støtte og gjør alt litt trøblete, så jeg trenger en ny en. Noen som har en anbefaling til en rimelig NAS som skal brukes som fjernlagring av filer og bilder som fungere med både Mac og Windows?
 2. Hei og takk for alle svar! Vanlig boliglån med veldig gode renter pdd. Ingen forbrukslån. Tror jeg kommer til å legge noe i en buffer konto, litt i fondssparing med lite risiko og noe med høyere risiko og forsette å bygge opp de fondene.
 3. Hei! Ser ut som 100k er på vei til meg pga arv. Har lån, men stabil og god økonomi generelt. Noen som har en god ide på hvordan jeg burde forvalte disse pengene på en god måte? Vanlig sparekonto er vel ikke den beste måten? Takker for alle innspill.
 4. Slik jeg har forstått via rykter vil neste Xbox være en del kraftigere en ps5? Hoppet over PS4 så skal skaffe meg neste generasjon, men usikker på hvem. Ender vel opp på hva kompiser kjøper.
 5. Ahh, lagt merke til dette selv. Irriterende.
 6. Fått flere små pakker i det siste. Har ikke måtte betale for det. Virker som posten også har sluttet med dette rekommandert greiene. Før måtte man jo vise leg for alt, men nå ender de bare rett i postkassa.
 7. Vet ikke hva jeg skal si eller skrive, annet enn at jeg heier på deg! ❤️
 8. Nå kan betale moms rett til Wish og det går igjennom tollen Wish har det meste. Kjøpte også en lader til en sparkesykkel og jeg betalte VAT rett til ebay. Så for oss som kjøper masse billige dingser blir de nå bare litt dyrere
 9. Hvordan er utviklingen? Klarer ikke å få klarhet i det. Går det riktige veien eller stiger det fortsatt?
 10. Heisann! Har eget AS og har en jobb som krever at jeg har en bil. Helst Elbil da det blir mye kjøring inn og ut av Oslo. Har bestilt Tesla Model Y, men er usikker på om jeg skal kjøpe privat og benytte kjøregodtgjørelse eller ta den gjennom bedrift, men da fordelsbeskatte. Noen som har oversikt på bedriftsbil, elbil og hvordan dette regnestykke går opp?
 11. Savner veldig funksjonen når man trykker på et emne går den til første uleste post og ikke til første side.
 12. Lofoten? Island? Kaldt, men fantastisk
 13. Er det slik at til 1 april så gjelder fortsatt gamle regler for småvarer under 350 kroner?
 14. Bestilt meg model Y og gleder meg vilt. Model 3 var er en fantastisk bil. Bare håper alle avgiftene holder seg unna til Y blir levert
×
×
 • Create New...