Gå til innhold

Beyma

Medlemmer
 • Innlegg

  3 016
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

18 937 profilvisninger

Beyma sine prestasjoner

155

Nettsamfunnsomdømme

 1. Synd den er utgått. De har ikke erstattet den med noe etter det jeg kan se.
 2. Hm, kjedelig å betale 1200 for noe jeg trenger en gang.
 3. Ipr er femkantet. Vanlig pluss er sekskantet.
 4. Har søkt meg gal og finner det ikke. Vet noen hvor jeg finner torx 45 pluss bits?
 5. Hei! Har noen Flexit vifter som det er mulig å stille inn hastighet, men ikke tidsinnstille de. Jeg ønsker å lage en app eller en kommando som går inn i appen og stiller opp viftehastighet si kl 01.00 når alle sover og redusere hastigheten ca kl 07.00. Er dette mulig? Den nye versjonen av viften har denne funksjonen, men ifølge flexit er det umulig å fikse dette på gammel versjon. Bare tull tror jeg, men sånn er det.
 6. Jeg frykter desverre at dette blir en evigvarende stillingskrig. Nå lager ukrainerne skyttergraver ala russerene, så de forberder seg jo på dette selv. Er dog et par jokere her. 1. Putin kan og vil til slutt bli borte og landet kan gå i en mer produktiv retning, men dette er jo mange år til. 2. Landet og økonomien kan kollapse, som tvinger de til å trekke seg ut. Jeg håper Ukraina nå klarer å sprenge den fordømte brua i fillebiter snart.
 7. Heisann. Har en kjip kapp og gjærsag som fungerer til grovarbeidet, men kommer til kort når det kreves presisjon. Noen tips til en alt i et sag?
 8. Forsåvidt enig med det siste, men slike tall må føre til en kollaps før eller siden. Nå har Ukraina rekkevidden og vinteren kommer. Nå må russiske soldater enten samle seg når kulden kommer langt fra fronten, eller spre seg i skyttergraver og fryse. Jeg har en liten tro på at noe kommer til å skje noe i favør Ukraina når kulden kommer. Med mindre jeg totalt unduvurderer russisk zombiemodus.
 9. Er du klar over hvordan du nå klarte å tydeligjøre @Mannen med ljåen sitt poeng nå @nebrewfoz?
 10. Null problem. Gjort det selv flere ganger i Asia da jeg var ung og dum. Men så mange stygge ulykker der og forsikringen blir nok ikke fornøyd når de hører hva som har skjedd. Villig til å ta den risikoen?
 11. Hva slags eksplosiver på 5kg kan gjøre såpass med skader? At det begynner å brenne slik vi ser i videoene.
 12. Bak plasten er det 150mm isolasjon. Forran plasten vil det komme 50mm til. Så vil det være et tomrom hvor avløpsrør vil gå bak gipsplater. Så det uisolerte tomrommet vil ikke kunne skape kondens? Kan ikke isolere det for da blir det for mye isolasjon på varm side.
×
×
 • Opprett ny...