Jump to content

Beyma

Medlemmer
 • Content Count

  2995
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

134 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17599 profile views
 1. Ok, tusen takk. Plass skal jeg ordne:)
 2. Ja, en RJ45 nettkabel. Så da plugger jeg i eksisterende kontakt i den fra baksiden så får jeg en han-hun kobling?
 3. Heisann. Har idag en kabel som er ferdig terminert ut av veggen som jeg vil ha i en kontakt i veggen. Var så dum å kjøpte en flerekordell ledning så var et herk å terminere den og ønsker ikke å gjøre det igjen. Finnes det en veggkontakt som jeg kan sette den ferdige ledningen i?
 4. Kan du utdype om dine tanker om han? Hørt noen podcaster med han og høres fornuftig ut. Vil gjerne høre om andre sider ved han.
 5. Tenker dere at det er en form for kommunikasjon mellom natoland og Russland ang våpenlevering? At Nato sier jo mer dere holder på jo mer våpen kommer fra oss?
 6. Har samme pumpe og støtter denne. Har to etasjer og plassert viftedelen slik at den varmer første etasje og varmen går opp og varmer andre etasje. Eneste varmekilde i huset. Sover dog med åpen dør inn til soverommet.
 7. Da har jeg byttet fra tibber til annet selskap. Hadde det vært normale strømpriser kunne jeg ha tolerert alt tulballet for de positive sidene med tibber, men med disse prisene gidder jeg ikke dette noe mer.
 8. Noen erfaringer med vibb? De tilbyr alt på en faktura.
 9. Heisann! Ønsker å gå bort fra tibber pga mye styr og dårlig faktureringsløsning. Å få regning fra elvia, forskudd-etterskudd fra tibber gjør det hele uoversiktlig gjør at jeg må legge ut store summer. Ønsker et selskap som gir alt på en faktura. Har elbiler så smartlading er et pluss og app er et pluss, men akkurat nå vil jeg bare ha en faktura. Noen gode forslag?
 10. Noen som har gode alternativer til Tibber? Hovedsakelig interessert i sanntids måling, men det har jeg jo via Tibber appen selv om jeg sier opp har jeg skjønt pga pulsmåler. Og smartlading av elbil.
 11. Jeg tok feil :) Kjøpte en demoversjon til 3k, men når jeg kom hadde de ikke riktig farge så fikk ny OnePlus 9 til 3k :). Må si meg fornøyd med det!
 12. Det var et godt tilbud. Muligens jeg slår til på denne selv om den mangler trådløs lading. Har det i bil så hadde vært et pluss.
 13. Heisann! Vært veldig fornøyd med oneplus nord, men trenger ny telefon. Litt dumt at den ikke har trådløs lading. Hvilken telefon vill du ha sett etter med prisklasse 3-5k på black friday?
 14. https://open.spotify.com/episode/3SSzZFl4G9J7PRTClP5xZQ?si=aXHAh_uAQzK7kO1-L4kAWw interessant podcast med Ryan McBeth om krigen i Ukraina.
×
×
 • Create New...