Jump to content

Tvillingsjel

Medlemmer
 • Content Count

  2840
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Tvillingsjel last won the day on April 30 2014

Tvillingsjel had the most liked content!

Community Reputation

1579 :)

About Tvillingsjel

 • Birthday 05/27/1978

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

10415 profile views
 1. Jeg er interessert i å teste telefonen. Etter å ha benyttet en rekke ulike iPhone-modeller, konverterte jeg nylig til Android (Motorola). Dette satt litt langt inne, men jeg er overraskende fornøyd med konverteringen. Jeg har forsåvidt alltid vært fan av Google og nå har jeg etestet begge disse systemene og har god erfaring å dra fra når det gjelder å se på ytelse, både med tanke på batterikapasitet, hastighet på telefon, hvordan apper kjører på den og annet. Jeg er teknisk interessert, det har jeg alltid vært og har alltid vært interessert i nyvinninger. Den eneste grunnen til at jeg ikke alltid har helt nye telefoner er økonomi, men jeg har hatt smarttelefoner i over et tiår nå. Som mor er jeg glad i å ta bilder og vil teste denne funksjonaliteten i høy grad. Jeg har ikke kamera, så jeg benytter primært telefonen til både bilder og filming. Jeg har erfaring med Apple og Google din appbutikk, denne erfaringen kan benyttes til å vurdere Huawei sin nye konkurrent til disse. Det blir interessant å se hvor konkurransedyktig denne er. Telefonen benytter jeg til mangt. Underholdning, verktøy, chat, spill, fjernkontroll, vekkerklokke, kamera og mer. Som for så mange andre, dekker telefonen mange behov hos meg. Dersom dere har spørsmål, ikke nøl med å spørre meg. Mvh Kristin
 2. Jeg er skeptisk. Du sier du elsket henne, men at det gikk over. Hvor dypt stakk følelsene? Hva føler du nå? Det virker som du prioriterte henne og tilpasset deg henne og at hun også prioriterte seg selv. Det med å ha behov for fine ord kan være fordi hun er usikker eller har dårlig selvbilde. Hvordan blir det om dere blir sammen igjen? Om hun skal til Danmark så blir det vel mer avstand? Er du forberedt på det? Dersom du elsker henne og ønsker å prøve igjen, så må du følge hjertet ditt. Det er bedre å angre på noe man gjorde enn noe man ikke gjorde. Det er ikke kult å gå rundt og tenke "tenk om" til evig tid heller. Hva har dere felles? Hva ønsker dere av hverandre og et eventuelt forhold? Vil hun prioritere deg slik som du har prioritert henne? Til syvende og sist kan bare du vite hva du vil.
 3. Jeg har alltid hatt lav selvfølelse selv og har også opplevd å bli veldig smigret om noen gir meg en slags positiv forsterkelse eller oppmuntring. Jeg har hatt lav selvtillit også da. Begge må bare jobbes med. Jeg vet i alle fall hvordan det er.
 4. Haha ja, det er nok en ganske vag forskjell egentlig Fant dette om selvfølelse: Selvfølelse handler i bunn og grunn om å ha en opplevelse av å være verdt noe som menneske. En god selvfølelse er en fornemmelse av å være verdt noe i vårt personlige, sosiale og profesjonelle liv. Dersom selvfølelsen vår har fått en knekk føler vi oss lett mislykket og utilstrekkelig. Mange kan ytre sett leve liv som blir sett på vellykket, men som allikevel innerst inne føler de er mindre begavet, intelligente eller suksessrike. Ofte kan en lav selvfølelse få oss til å oppleve en følelse av skam, og vi kan få vansker med å slippe andre personer inn på oss. Lav selvfølelse kan også gjøre oss mer sårbare for andre psykiske vansker som depresjon og angst. Selvtillit: Selvtillit er din indre tro på at du kan det du gjerne vil. At du kan klare de oppgaver tilværelsen byr deg. Den kraften som ligger bak dine handlinger. Selvtilliten grunnlegges liksom selvfølelsen i løpet av barndommen og oppveksten din. Den oppbygges når du blir verdsatt for det du gjør (og ikke som selvfølelsen - det du er). Det skjer når du f.eks. blir rost som "Flott gjort", "Så god du er til å... stave, spille klaver, synge, hoppe, svømme osv". Den slags uttalelser gir troen på at du kan og som voksen opplever du stor handlekraft. Funnet via google
 5. Det kan tenkes at han vil gjøre det etterhvert. Kanskje det beste bare er å gi ham tid. Jeg skjønner at FB er viktig for mange og at du har lyst til å ha det der, men du kan sette deg som "i et forhold" uten at det står med hvem også f.eks. Det er jo ikke alle som vil ha absolutt alt der.
 6. Har du dårlig selvtillit/lav selvfølelse?
 7. Synes det beste er å gå videre. Det finnes andre der ute som fortjener deg mer enn det han gjør. Det er vanskelig nå, men det vil bli lettere med tiden.
 8. Jeg har store problemer med å se for meg at min hadde gjort det også
 9. Hvis begge er hetero så vi man kanskje ikke se for seg et forhold med en av samme kjønn, mens dersom man kysser noen man har en legning som tilsier at man liker så kanskje det er noe annet? Det Potetfisk sa.
 10. Det er jo som jeg sier. Begge må være enig. Jeg synes også det blir litt rart om det skal være ulike regler for begge partene. Om jenta kan kysse andre jenter, kan gutten kysse andre gutter - eller hva med andre jenter? Og hva med om jenta skal kysse andre gutter? eller er bare jenter ok fordi det er tryggere eller noe sånt? nei, man får bare bli enig om hva man synes er greit. Kanskje noen gutter synes det er kult å se på dama kline med andre jenter også? Tipper det er tilfelle også.
 11. Det må være en gjensidig enighet mellom partene i forholdet. Men ja, du kan så si.
 12. Om du liker henne så si at hun må gjøre det slutt med typen før dere gjør noe mer. Kanskje hun liker deg også?
 13. Alle må finne ut selv hva de synes er greit, uavhengig av hva andre på et forum måtte mene Tror jeg hadde begynt å lure om typen begynte å råkline med en annen fyr...
 14. Ja, det er nok det... Jeg synes de norske tradisjonene er fine. Jeg liker godt ringer med bling, men trenger ikke å ha en egen forlovelsesring.
 15. Man må vel bare finne ut hva man vil finne seg i at kjæresten gjør på fest
×
×
 • Create New...