Jump to content

Luske_Ludvig

Medlemmer
 • Content Count

  6226
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1093 :)

About Luske_Ludvig

 • Birthday 01/01/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

25563 profile views
 1. Hei Kjottan. Velkommen som ny bruker av forumet. Bra du har brukt søkefunksjon, men lurt å starte ny tråd og ikke vekke gamle tråder. Det lyser i dash, men verksted klarer ikke å lese ut feilkode. Da må du dra til et annet verksted eller lese av feilkode selv med feilkodeavleser og poste feilkode her.
 2. Pumpen må vell ned i sandspissen. Ellers vil pumpe suge. Her må det brukes samme prinsipp som borehull og pumpe i hullet.
 3. En kan installere og se at det funker uten å kjøpe. Da vi det stå på skjermen at pc mangler lisens og endel instillinger er låst.
 4. Ikke feil å vise interesse! Bare til å ringe
 5. Svigermor hadde en Tucson og jeg opplevde bilen som traust og slitesterk. Ikke avskrekkende forbruk med diesel og automat.
 6. Velkommen som brukerav forumet med første post. Ser du besøkte forumet sist samme dato som du postet. Men får ikke sove og skriver litt her selv om trådstarter mest sannsynlig aldri kommer til å lese det jeg skriver. Jeg mener at har man Corvette, så har man råd til ny kalesje. Lage selv krever en god symaskin til flere tusen, og råvarene er ikke gratis. Og erfaring og kunnskaper for at resultatet skal bli bra.
 7. Velkommen som bruker av forumet med din første post. Det første som må sjekkes er vannlekkasjesensoren. Det er en (eller flere) sukkerbitlignende saker som blir myk ved fuktighet og aktiverer bryter. Tørk sukkerbiten og prøv igjen
 8. Oppdatering: Telefonen funger helt fint med bra batterikapasitet og Minecraft og alt flyter fint.
 9. Takk for innspill! Vet at Iphone har satset hardt i budsjettmarkedet, men må velge Android av flere grunner. Nå er en G22 på vei i posten, så får vi se
 10. Hei, jeg er på jakt etter en ok Android-telefon til 9-åringen. Har tittet på Motorla G22 som er en relativt ny modell. Pluss: Usb-c jack-ut Ser solid ut, uten glass på baksiden Ok kamera? Lite bloatware? Minus: Utdatert prosessor? -> Redd [4x2.3 GHz Cortex-A53 & 4x1.8 GHz Cortex-A53] tømmer det 5000mAh fort Mangler værtetting Noen som har synspunkter?
 11. 5k er sure penger. Men er småpenger i forhold til årlig helt normalt bilbudsjett. Fjærer ryker helt uten forvarsel.
 12. Ja kortere rekkevidde. Og så var det dette med å komme til en hurtiglader med henger.
 13. For de som ikke pleier å justere dekktrykk etter antall pasasjerer flere ganger for dagen, må man fylle trykk for fulltantall pasasjerer. Det uansett bedre med for mye luft enn for lite.
 14. Krav til ny oppkjøring er når førerkort er tapt pga brudd på trafikale adferdsregler
×
×
 • Create New...