Jump to content

Luske_Ludvig

Medlemmer
 • Content Count

  5773
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

996 :)

About Luske_Ludvig

 • Birthday 01/01/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Du skriver at det er kontrakt mellom kommune og Ecura. Du må forholde deg til den part du har avtale med, nemmelig kommunen. Så lenge ikke annet er avtalt, skal kommunikasjon til deg gå gjennom din part (kommunen). Hva som kommuniseres mellom de to andre partene, har ikke du noe med. Særlig ikke kontrakter, da dette inneholder kommersielle detaljer, som 3.part ikke har noe med. Du har innsynsrett i din avtale med kommunen.
 2. yoyo, dette må jeg følge med på. Noen som har svar på dette?
 3. Ok. AHHH. Betalingsmur igjen. Frarøvet 20 sekund av livet mitt (Inkludert å skrive dette). Tenk om vi hadde hatt bladflix som hadde gitt tilgang til alle blader og aviser for 299 pr måned? Er så dyrt å betale alt enkeltvis og stress med å huske å stoppe abonnementet jeg ikke bruker.
 4. Kjære isabella, velkommen som ny bruker av diskusjon.no! Håper du finner deg til rette her og at du poster mange innlegg. Generelt er det ikke så vanlig å vekke gamle tråder tilbake og det er ofte lurt å starte en ny tråd om emnet. Nå har det seg sånn at trådstarter asad postet siste melding om hamsteret sitt i 2005 for 15 år siden og han var sist aktiv her i 2013. Litt googling viser at hamster blir 2-3 år gamle og her står det mye info og blant annet sykdommer: Her er det masse mamster-info: http://hamstermeg.blogspot.com/p/fakta-om-hamster.html
 5. Gratulerer! Flott oppgave dere tar på dere og at forumet kan forsette sånn som det alltid har gjort. Det at man bruker alias delvis anonymt, gjør at terskel for å poste blir mye lavere. Det er på godt og vondt. Nå har jeg vært med forumet lenge og har opparbeidet meg verv i samfunnet som gjør at jeg må legge bånd på meg på eksempelvis facebook. Her på forumet kan jeg skrive i vei og øse ut av mine kunnskaper og alle stiller på samme linje. Det dårlige er at veiledere får litt mer å gjøre når hvem som helst kan trykke i vei. GRATULERER!
 6. Finnes maskiner som blar om og gjør dette automatisk. Evt. kan du kutte av ryggen på bok og legge boken i en kopimaskin og skanne
 7. Det er svært varierende kvalitet på innebygget lydkort. Gamle Logitech X-530 avslører lett dårlig lydkort og billige USB-lydkort da gir forbedret lyd og mindre ullen lyd som trådstarter beskriver.
 8. Vet ikke om dette passer inn akkurat her, men det var nå det som datt ned i hodet mitt Tanker om det om være åpen om prosessen man er gjennom til venner og familie? Så et tv-program om en i en situasjon, tror det var Helene sjekker inn. Mener det handlet om en jente som hadde vært utsatt for overgrep og hun taklet ikke berøring som del av trøst / og samtale. Hun fikk av og til vanskelige stunder og hadde derfor et informasjonsark for å informere når det var hensiktsmessig. Folk rundt har generelt lite kunnskap om folk som har det vanskelig, det være seg manisk, traumer osv og kan trekke seg unna. Det er ikke sånn at man skal brette ut livet til kreti og pleti. Men jeg syns dette med informasjonark var lurt og tenker på hva trådstarter går gjennom og kunne hatt et sånt ark som forklarer situasjon på en nøktern måte. Jeg liker svært godt Helene sjekker inn på NRK, selv om Helene av og til er litt spiss.
 9. :steinarawr, du gjør jo det samme selv og kjører med tomt høyrefelt. Volvoen tar jo igjen trafikken i sitt felt helt fint etter noen få sekunder uten å bedrive kenguru-kjøring og vingle frem og tilbake i feltene. Dette lærte vi om trafikkskole.
 10. Dette er gamle Nikkel- Metalhybridbatterier. Batterier varer ikke evig og kanskje ett eller to batterier er dårlig. Du kan bestille nye på ebay, men mye lurium der med fantasikapasitet. Du kan få drillen opp og gå for et par hundrelapper. Evt. kan du måle om noen av 1.2 batteriene forsatt er ok. Sånne batterier ofte helt og eller død. Og ryker helt random. Jeg syns det er bra å reparere i stedet for å kjøpe nytt hele tiden. 120W PSU gir alt for lite strøm til drillen din og PSUen kobler ut for å beskytte seg selv. En jeg kjenner kjøpte bytt batteri til en drill. En uke senere røk giret på drillen. Da hadde han et nytt batteri uten drill. Får å ikke overlade, kan du sette på et amperemeter, voltmeter https://www.ebay.co.uk/itm/DC-0-100V-10A-Dual-LED-Digital-Voltmeter-Ammeter-Voltage-Volt-Ampere-Power-L5O1/293140271409?hash=item4440859131:g:UR0AAOSwADldHGUt Du kan også lage en krets som kutter ladingen etter gitte parametre med en arduino-brikke. Jeg hadde nok kjøpt en ny drill. Coop obs bygg har av og til Dewalt drill tilsalgs for 2000 kr som er en god drill som varer mange år og minst et helt husprosjekt. Alt ette behov
 11. Kontrakten må jo være skrevet sånn at dersom ukjente økte avgifter. En kontrak er en kontrakt. Men selfølgelig har du rett til å klage. Godt argument er at kontrakt er ensidig. Jeg hadde ikke ast meg opp av dette. Bilselger vi argumentere med at avgiftssenkningen var kjent på avtaletidspunkt og er allerede tatt høyde for.
 12. Uten for mye erfaringer med elsparkesykkel må jeg si at dette var moro saker. Viktig å fylle nok luft i dekkene ja. Litt tricky å fylle i framdekket. (Følger med en forlenger som skrues fast i ventil. Problemet er at luft renner ut før man får skrudd av forlenger. ) HX X7 virker solid bygget og er behagelig med store hjul. Drar fint min 100 kg kropp. Guttungen enda bedre
 13. Laveste grense har nok med kondens å gjøre ja. Så lenge den står påslått, vil den være tørr og ok.
 14. Ofte blir det flere venner av at man arrangerer gruppe på messanger. Eller at man arrangerer ting sammen
×
×
 • Create New...