Gå til innhold

Luske_Ludvig

Medlemmer
 • Innlegg

  6 228
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Luske_Ludvig

 • Bursdag 01. jan. 1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

25 985 profilvisninger

Luske_Ludvig sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

6

Hjelpsomme svar

 1. Brukte Letti med Litex skruer. Litex skruene har mye bedre skive som ligger mer flush
 2. Vil sterkt fraråde å kjøpe bærearmer fra skruvat. De reklamerer med 2-års garanti, men de ville ikke rydde opp etter seg når jeg fikk problemer med bærearmer. Har kostet meg masse penger. Her er mine bærearmer fra Nissan Leaf, begge bærerarmene var helt ødelagt:
 3. Hei Kjottan. Velkommen som ny bruker av forumet. Bra du har brukt søkefunksjon, men lurt å starte ny tråd og ikke vekke gamle tråder. Det lyser i dash, men verksted klarer ikke å lese ut feilkode. Da må du dra til et annet verksted eller lese av feilkode selv med feilkodeavleser og poste feilkode her.
 4. Pumpen må vell ned i sandspissen. Ellers vil pumpe suge. Her må det brukes samme prinsipp som borehull og pumpe i hullet.
 5. En kan installere og se at det funker uten å kjøpe. Da vi det stå på skjermen at pc mangler lisens og endel instillinger er låst.
 6. Svigermor hadde en Tucson og jeg opplevde bilen som traust og slitesterk. Ikke avskrekkende forbruk med diesel og automat.
 7. Velkommen som brukerav forumet med første post. Ser du besøkte forumet sist samme dato som du postet. Men får ikke sove og skriver litt her selv om trådstarter mest sannsynlig aldri kommer til å lese det jeg skriver. Jeg mener at har man Corvette, så har man råd til ny kalesje. Lage selv krever en god symaskin til flere tusen, og råvarene er ikke gratis. Og erfaring og kunnskaper for at resultatet skal bli bra.
 8. Velkommen som bruker av forumet med din første post. Det første som må sjekkes er vannlekkasjesensoren. Det er en (eller flere) sukkerbitlignende saker som blir myk ved fuktighet og aktiverer bryter. Tørk sukkerbiten og prøv igjen
 9. Oppdatering: Telefonen funger helt fint med bra batterikapasitet og Minecraft og alt flyter fint.
 10. Takk for innspill! Vet at Iphone har satset hardt i budsjettmarkedet, men må velge Android av flere grunner. Nå er en G22 på vei i posten, så får vi se
 11. Hei, jeg er på jakt etter en ok Android-telefon til 9-åringen. Har tittet på Motorla G22 som er en relativt ny modell. Pluss: Usb-c jack-ut Ser solid ut, uten glass på baksiden Ok kamera? Lite bloatware? Minus: Utdatert prosessor? -> Redd [4x2.3 GHz Cortex-A53 & 4x1.8 GHz Cortex-A53] tømmer det 5000mAh fort Mangler værtetting Noen som har synspunkter?
 12. 5k er sure penger. Men er småpenger i forhold til årlig helt normalt bilbudsjett. Fjærer ryker helt uten forvarsel.
 13. Ja kortere rekkevidde. Og så var det dette med å komme til en hurtiglader med henger.
×
×
 • Opprett ny...