Jump to content

Moskus

Medlemmer
 • Content Count

  11963
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Moskus last won the day on November 12 2013

Moskus had the most liked content!

Community Reputation

2516 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24692 profile views
 1. Opplevelsen av å spille det første gang er ubeskrivelig!
 2. 1 mm burde gå helt fint, men styrker er avhengig av utformingen av det du printer.
 3. Det er mulig, men slik jeg leser "på internett" så er det mer eller mindre allment kjent at 3D printing ikke er vanntett, spesielt ikke over tid. Men ingenting er bedre hvis det går uten.
 4. Jeg skal prøve å få til en forholdsvis regntett 3D-printet boks. Jeg kom over denne guiden, og lurer nå på hvor jeg kan få kjøpt "Silicone Conformal Coating" i Norge. Tips mottas med takk!
 5. Problemet er jo ikke nødvendigvis matematikken (for speilkildemodellen) men snarere håndtering av en litt mer kompleks geometri på en praktisk måte, slik jeg ser det. Det kunne være @fokkeslasken har gjort noe enklere i et nyere språk. Men takk for linken, interessant å lese om den gamle speilkildemodellen.
 6. Avsporing, men en mye mer spennede en: Hva slags program er det? Ligger det på nettet, f.eks. Github? Hvis noen har laget et strålegangsberegningsprogram, så er jeg veldig interessert! 👍
 7. ... kan det være at halogenspottene på 12V var AC og dere fikk satt in en DC LED pære?
 8. Det kan fungere. Men det trenger ikke gjøre det. Hvis du får blinking i pærene, så vet du hvorfor.
 9. Da er det enkelt. Alt som snakker Z-wave kan brukes.
 10. Nexa er en relativt enkel protokoll å dekode, og det er gjort mange ganger. Du kan med en RFXtrx433 eller RFlink. Men du kan ikke snakke direkte fra 433Mhz til Z-wave eller Zigbee. 1) De har forskjellig frekvens og 2) de har forskjellige protokoller. Du kan skaffe deg en hub som støtter begge deler, f.eks. Homey. Jeg bruker HomeSeer, men det er mer omstendelig å sette opp (selv om det gir større frihet).
 11. Noen elektrikeren anbefalte. Skal se om jeg kan finne det ut.
 12. Dim-2-warm er utrolig behagelig, jeg skal aldri ha spotter uten. Det er mer praktisk en RGB-lys. Jeg har prøvd begge deler. RGB er kult. Og hvis du digger 80-tallet/begynnelsen av 90-tallet (bare se på Hue-reklamene) så kan det være noe for deg. Men det blir fort en gimmick. Spør deg selv om du noen gang vil stille deg spørsmålet "Jo, det er greit med lyset i dag, men kanskje det burde være 2% mer grønt"...
 13. Snakker foreløpig med lite annet enn seg selv, så "nei, ikke litt engang". Tja... tror fremdeles Hue er billigst.
×
×
 • Create New...