Jump to content

Moskus

Medlemmer
 • Content Count

  11899
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Moskus last won the day on November 12 2013

Moskus had the most liked content!

Community Reputation

2520 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22845 profile views
 1. Nei, jeg tror han tenker på Fibaro RGBW-modulen. Fibaro bruker Z-wave utenom et par moduler som de også har i HomeKit-format. Det finnes plenty med alternativer som støtter Z-wave. Og de fleste kan du eksponere mot HomeKit via HomeBridge.
 2. Men som oftest har jo slike lys en bryter et sted? Kan jo legge den der? Den kan selvfølgelig legges i veggboksen bak armaturet, den må ikke være bak en bryter.
 3. Jeg vet ikke om noen reléer som ikke er ment til å legge i en elboks, det er jo det mest naturlige stedet å ha en slik sak da de ikke skal ligge og slenge...
 4. Det er litt forskjellig. Ofte kan reléet sveise seg "på" eller "av". Strengt tatt ja. Men derfor ville jeg kjøpt en "litt bedre en" som kostet litt mer, så slipper man å uroe seg for det.
 5. ... sant men her: ... kan man skimte "680", som sannsynligvis er 3680W. Men det tror jeg ikke på. Nei, ikke litt engang. Til VVB anbefales det absolutt på DET STERKESTE å ha fast tilkobling. Det er en grunn til at det ikke lenger er lov å bruke stikkontakt i nye installasjoner hvis den er på mer enn 1500W, og det er de aller fleste. Det er STOR brannfare i selve stikkontakten, selv uten smarte reléer. Og bruk noe skikkelig, helst mer enn 16A. Jeg bruker denne: https://www.prisjakt.no/product.php?p=3201972
 6. Kjøp to. Du har råd. Det finnes ikke som ferdig produkt som passer inn i et hjemmeautomasjonssystem, nei. Oi. Jeg tror ikke denne tåler 16A over tid... Den så veeeldig lik Fibaro Wall Plug, og den tåler ikke 16A. Den tåler i det hele tatt ikke mye belastning før den ryker.
 7. Jeg har kjøpt totalt 6 stykker. En var litt trøblete, og hadde to separate feil. Fikk ny hver gang. Svarer det på spørsmålet ditt?
 8. Den står i "Produktkatalog 2020", men mer enn det vet vi ikke. Burde dog imidlertid ikke være altfor langt unna, men siden det er HeatIt er det vanskelig å vite med sikkerhet.
 9. Da kan du ikke bruke effektstyring. Da skal du ha en vanlig termostat. Jo, men ikke hvis den er i effekt-modus. Det ryktes at neste versjon fra HeatIt, dvs. HeatIt Z-TRM3, kommer med innebygget romføler. Kan evt. være verdt å vente på den. Ellers finnes det alternativer, men ikke som kan monteres i Elko-rammer.
 10. ... som f.eks. strømmåling? Ikke veldig. Men stor nok til at den burde ligge i trekkerør hvis du først skal legge en ned. Det hender jo at disse ryker, og da er det greit å kunne bytte uten å måtte dra opp hele gulvet. Ikke som har effektstyring innebygget, så vidt jeg vet. Men du kan styre "effekten" selv. Sette på varmekablene i 10 minutter, ha dem av i 50 minutter, repeat. Da trenger du et vanlig relé.
×
×
 • Create New...